Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell De Keyser**** i Antwerpen Antwerpen. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 502
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell De Keyser**** Antwerpen
464 vurderinger

Vurderinger Hotell De Keyser****

De Keyserlei 66-70, 2018, Antwerpen
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell De Keyser****? Så se på vurderingene av Hotell De Keyser**** i Antwerpen skrevet av andre reisende her.
Hotell De Keyser Scorer en 7,7 fra 10, på grunnlag av 464 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell De Keyser****? Se på vurderingene av Hotell De Keyser**** i Antwerpen som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 107 Feriebilder av Hotell De Keyser**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell De Keyser****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Belgia. Se på alle overnattingsmulighetene i Antwerpen. Sammenlign Hotell De Keyser**** med andre ferieopphold i Antwerpen.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for De Keyser**** / Antwerpen. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

7,8
7,5
7,2
7,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, april 2012
"Super ligging voor city-bezoek"
winneke_alex
9,0
04.05.2012 de keyzer hotel in antwerpen is ideaal gelegen ... zeker als je met de trein komt!
Van hieruit de stad verkennen is 'very easy' :
met het openbaar vervoer... te voet... SUPER

Med partner, 2012

Med partner, april 2012
"Prima verblijf gehad!!"
Paula
10,0
04.04.2012 Weekendje weg geweest met mijn vriend, en wij hebben het zeker goed naar ons zin gehad. uitgebreide informatie tijdens het inchecken, en kregen ook een zeer handige stadsplattegrond mee. Zeer vriendelijke personeel, staan altijd voor je klaar. Wij kregen een mooie en ruime kamer, die van alle gemakken was voorzien. Het ontbijt is in buffetvorm en zeer uitgebreid, ook hier heel vriendelijk personeel.
Het is maar 5 minuutjes lopen naar de grote winkelstraat en het hotel ligt direct aan het centraal station. Dus ook een top locatie!! Oftewel, dit hotel is zeker aan te raden!!

Venner, 2012
"Aanrader!"
Kim
10,0
26.03.2012 Heb afgelopen weekend met vriendinnen een weekendje Antwerpen gedaan en wij hebben in dit hotel geslapen, wat erg goed bevallen is! Super ligging, lekker dichtbij station en vanuit het hotel loop je binnen een minuut de winkelstraat in.
Erg vriendelijk personeel, dat je een zeer welkom gevoel geeft. Hebben leuke/goede tips voor restaurantjes.
Mooie kamers, net gerenoveerd dus alles is in prima staat. Fijne bedden en ruime badkamer. Zoals ik hieronder heb gelezen 's ochtends bij het douche moeite om warm water te krijgen, maar na telefoontje naar receptie, die ons vriendelijk uitlegde hoe we de termostaat moesten gebruiken bleek er niks aan de hand te zijn.
Ontbijt erg uitgebreid, super veel keus. En wat ook erg fijn was, dat we onze koffers na uitcheck nog de hele dag in de bagageruimte mochten laten staan, zodat we ze konden ophalen op de terug weg naar de trein.
We hebben een super weekend gehad en komen zeker nog een keer terug!

Venner, mars 2012
"Super verblijf"
Asja Ginneberge
10,0
26.03.2012 ik ben hier met mijn mama naar toe geweest in het weekend, we hebben het hier super naar ons zin gehad. het hotel ligt zeer centraal, dit is al een groot pluspunt. het ontbijt was zeer gevarieerd en we moesten ook helemaal niet lang wachten.
bij de receptie kregen wij echt een super service, ze waren er echt behulpzaam en heel vriendelijk. dit hotel is zeker een aanrader.

Med partner, mars 2012
"Goed geslapen en ontbeten"
Clemonda Visser
7,0
05.04.2012 Ondanks de wegopbreking heb ik het naar mijn zin gehad.

Venner, mars 2012
"Grandioos hotel"
esther
05.04.2012 Fantastische service, propere kamers, mooie inrichting

Med partner, mars 2012
"Weg gestopt in viese kamer, absoluut geen 4*"
Anouk
3,0
4,0
21.03.2012 Ligging; perfect, bijna naast station en dierentuin, aan begin van winkelstraat.
Kamer: vieze plekken op de vloerbedekking, badkamer vol schimmel, muf en bedden zo zacht dat bij iedere beweging de ander wakker werd. Gerenoveerde kamers blijkbaar nvt als je via aanbieding boekt...
Ontbijt: zeer chaotisch. Opgeven welke tijd je wilt eten, zaal vol, ga maar in lounge wachten.. Ontbijtzaal veels te klein, zit bijna bij andere op schoot. Keuze broodjes en belegd zeer uitgebreid.

"Fantastische plek"
Liesbeth Snepvanger...
8,0
05.04.2012 Ruime ontvangst, goed kamers, lekker ontbijt.

Gruppereise, mars 2012
"Fantastisch weekend gehad, mede dankzij personeel"
Jaap Gebraad
8,0
04.04.2012 Prima hotel in hartje Antwerpen voor een citytrip of een zakelijke reis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon