Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** i Antwerpen Antwerpen. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 601
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** Antwerpen
154 vurderinger

Vurderinger Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)****

Quinten Matsijslei 25, 2018, Antwerpen
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)****? Så se på vurderingene av Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** i Antwerpen skrevet av andre reisende her.
Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen) Scorer en 8,0 fra 10, på grunnlag av 154 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)****? Se på vurderingene av Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** i Antwerpen som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 40 Feriebilder av Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Belgia. Se på alle overnattingsmulighetene i Antwerpen. Sammenlign Hotell Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** med andre ferieopphold i Antwerpen.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)**** / Antwerpen. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

154 vurderinger av Leopold Antwerpen (tidl. Carlton Antwerpen)****

154 vurderinger
8,2
7,9
8,1
7,2
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, mars 2012
"Goed Hotel met prima ligging"
Erik
8,0
30.03.2012 Hotel heeft een prima locatie (direct aan het park, 10 min. lopen van parkeerplaats van Nationale Bank en 10 min. van Station ) en is netjes van binnen. De buitenkant geeft niet een heel goede indruk maar de kamers zijn netjes en de bedden slapen goed. We zijn naar het concert van Anouk geweest en hebben dit gecombineerd met een dagje Antwerpen. Met openbaar vervoer kun je op veel plekken snel komen. Vanaf het station die in de buurt ligt is dat dus goed te doen. Vanuit de parkeerplaats zagen we op zondag de vogeltjes markt, het was lekker weer en hier hebben we bij "De oude vaart" ontbeten en daarna over d emarkt gelopen. Het ontbijt in het hotel vonden we toch wat te duur (12,- pp).

Med partner, mars 2012
"Prima overnachtingshotel"
Tom
7,0
09.03.2012 Een nacht verbleven in het hotel, Kamer op de vijfde etage. Kamer was netjes en ruim, direct naast het trappen huis aan de voorkant. Je hoort snachts wel wat verkeer maar geen last van gehad. Het ontbijt vonden we aan de hoge kant dus hebben we niet genomen. In Antwerpen kun je op heel veel plekken voor minder geld goed ontbijten. Dankzij een tip hierop zoover goekoop kunnen parkeren. Personeel vriendelijke en beleeft, enige puntje.. de kit randen van het bad mogen wel eens vernieuwd worden.

Med partner, feb. 2012
"Heerlijk bed, goede service."
Jesse Arts
8,0
13.02.2012 De eerste kamer die wij kregen was naast de lift gelegen. De lift maakte een hoop lawaai en wij waren bang voor onze nachtrust. Hierop vroegen wij om een andere kamer, dit was geen enkel probleem. Echter nog steeds last van de lift, nogmaals een andere kamer. Hier hadden we geen last van de lift. De service was dus meer dan prima. Vanuit het hotel is de stad goed te doen. Alles binnen loopafstand. Bus en tram eventueel in de buurt om grotere afstanden te overbruggen. De prijs/kwaliteit is wat aan de dure kant, maar vanwege een actie kwamen we toch goed uit. De kamers zijn ruim, modern en voorzien van een heerlijk bed. De badkamer kan echter een opknapbeurt gebruiken.

Med partner, feb. 2012
"Leuk hotel vlak bij centrum en station."
P.E. ten Cate
7,0
06.02.2012 Hotel geboekt als aanbieding waardoor prijs/kwaliteit goed was. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Nette kamer, redelijke badkamer. tegen stadspark aan op ongeveer 800m van het station. Wandeling naar oude centrum in ongeveer een kwartier.

Med partner, jan. 2012
"Hotel leopold antwerpen"
sanne
6,0
6,0
13.02.2012 Kamers zijn netjes, echter op de 8ste verdieping liggen is geen aanrader. Het leek alsof we onder een koelinstallatie op het dak lagen of iets dergelijks, continu een hard zoemend geluid. We kregen echter direct een andere kamer aangeboden, service is prima! Liggen redelijk in de buurt van het centrum, al loop in je in de zomer wat makkelijker naar het centrum dan met min 5!

Med partner, des. 2011
"Aanrader!"
Denise
8,0
05.01.2012 Ligging is prima. Alles op loopafstand, maar er zijn hotels die nog centraler liggen. Prima service, vriendelijk personeel. Mooie kamers. Wij zaten in kamer 102 met perfect uitzicht op het stadspark, super! Mooie lobby. De parkeergarage bij het hotel is helaas snel vol, maar elders kun je goedkoper parkeren (als je bereid bent een stukje te lopen).

Venner, sept. 2011
"Geweldig hotel"
gerrit en eefke
10,0
27.09.2011 Wij zijn hier met vrienden een lang weekend geweest Én het was geweldig.Het hotel heeft een mooie ligging,op korte loop afstand van de winkels en het station. Het hotel is mooi gerenoveerd ruime kamers!en een uitstekend ontbijt,het personeel is vriendelijk.Wij vonden dit een geweldig hotel.Dus een aanrader!!!!!!

Venner, aug. 2011
"Mooi hotel,dichtbij het station."
Miranda
7,0
02.09.2011 Dit was een hotel,gelegen op 10 minuten lopen vanaf het station:antwerpen centraal.
Mooi gelegen tegenover het stadspark.
Ruime kamers,goede service,en airco aanwezig,nadeel in de zomer,was het dekbed te warm!!
Ontbijt was ook goed,en uitgebreid.

Med partner, aug. 2011
"Prima Hotel voor een weekendje Antwerpen"
Lucas
8,0
29.08.2011 Leuk standaard hotel met in ons geval een nette kamer (302) en een goed ontbijt. Wij hebben de tip van een voorganger om voor € 6,-- (24u) te parkeren bij de nationale Bank opgevolgd. Een leuke wandeling dwars door het stads park en je bent bij Leopold. Leker gegeten bij restaurant Rooden Hoed aan de Oude Koornmarkt 25. 25 minuten wandelen vanaf Leopold maar zeker de moeite waard.

Med partner, aug. 2011
"Helemaal top."
Richard en José
9,0
16.08.2011 hotel leopold in antwerpen is helemaal top, perfect ontbijt, goeie service, alleen de kamers waren iets te warm, airco maakte veel herrie.
mar voor de rest , alles oke. Antwerpen zelf is ook heel leuk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon