Zoover ferievurderinger av reisende. Forlystelser Plopsa Coo i Coo Liège. Gi også din mening!

Vurderinger Plopsa Coo

Vær

16  °C

18 mai 2012

Plopsa Coo
82 vurderinger

Vurderinger Plopsa Coo

Coo 4, B-4970, Coo
Vil du vite hva andre syntes om Plopsa Coo i Coo? På denne siden kan du få lese vurderinger om Plopsa Coo.
Lurer du på hva andre mennesker syns om Plopsa Coo i Coo? Se på vurderingene av Plopsa Coo på denne siden. Du kan se på 28 Feriebilder av Plopsa Coo. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Belgia. Her finner du alle overnattingsmulighetene i Liège. Se på alle overnattingsmulighetene i nærheten av Plopsa Coo i Coo.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Plopsa Coo / Coo. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du denne severdigheten?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 neste

82 vurderinger av Plopsa Coo

82 vurderinger
6,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Gruppereise, 2012
"Gevalletje jammer : Chaos"
H2s
3,0
17.05.2012 Een park dat ondanks niet al te grote drukte in staat is om urenlange rijen te creeren, bij de kassa, in restaurant en voor de attracties. Totaal geen informatie over wachttijden. Lange rij voor een ijsje en ben je aan de beurt moest je in de andere rij (bij dezelfde medewerker) staan.
En de prijzen zijn op zijn Plopsaas: belachelijk hoog.

Venner, 2012
"Plezier"
Jeen van Beek
9,0
11.05.2012 Een hele dag met de kinderen onder de pannen, ze vermaken zich prima en omdat het niet zo'n groot park is kun je de kinderen makkelijk hun eigen gang laten gaan en zelf op een terrasje gaan zitten.

Familie med små barn, mai 2012
"Gezellig en overzichtelijk"
Y gordijn
10,0
12.05.2012 en handige tip vanaf 15.00 uur kaartjes maar 12 euro en heel stil in het park zijn in twee uur achter elkaar overal in geweest geen rijen.

Familie med små barn, april 2012
"De ideale daguitstap met kinderen"
Laure Rabaey
9,0
08.05.2012 Een zeer net park, gelegen in een rustgevende omgeving! De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Een avontuurlijke daguitstap met de kids! Zeker aan te raden!

Familie med små barn, april 2012
"Hartstikke leuk!"
kim
8,0
01.05.2012 Leuk park in hele mooie omgeving. Leuke attracties voor jong en oud. Het is niet zo groot als de panne, maar daar is de prjs dan ook naar. Personeel was vriendelijk. Eten was o.k.,prijs was redelijk. Wij zijn er de hele dag zoet geweest en hebben nog niet alles gezien, dus we gaan zeker nog een keertje terug. Het was er trouwens heerlijk rustig, afgelopen zondag! Onze kinderen van 2 en 5 vonden het super!

Familie med små barn, okt. 2011
"Leuk, kleinschalig pretpark."
Gijs
8,0
25.10.2011 Al twee maal dit pretpark bezocht en de kids (6 en 4)zijn er dol op!

"Leuk park!"
Familie Kuilman
8,0
07.10.2011 Leuk pretpark voor kinderen vanaf een jaar of 4. Voor kleinere kinderen is Hasselt leuker.

Gruppereise, 2011
"Vooral leuk voor kinderen"
dordtboy
7,0
29.09.2011 Dit is een park die het vooral van kinderen moet hebben.
Toen wij er waren was het lekker rustig en konden alles zo doen.
De problemen met de nederlandse/franse kwestie kom je overal in de ardennen tegen, dus wij hebben er niet te veel last van gehad.
Het eten was van een redelijk nivo.

"Een dure speeltuin"
Saskia
5,0
12.09.2011 Wij waren in de buurt en hadden korting kaartjes (15 pp) en dat is ook de enige reden waarom je zou kunnen gaan.

Indien je vanuit Nederland komt en je geeft 24 euro pp uit dan is dat echt zonde!
Het is eerder een dure speeltuin dan een attractiepark.
Als je Plopsaland wil bezoeken kun je beter de Panne (de kust) rijden dat is echt een attractiepark en het geld waard.
Normaal ben ik geen klager maar dit viel echt heel erg tegen. Enige pluspunt was de mooie omgeving. Door de slechte berichtgeving hadden we zelf eten meegenomen dus daar heb ik geen oordeel over.

Mijn zoontje van 3 (net boven de 1 meter) had een leuke dag toch was het jammer dat er geen shows waren alleen een meet and greet. Ben je ouder dan 6 dan heb je hier niet veel.

Dat mensen klagen over het ontbreken van pindasaus en frans sprekend volk vind ik echt onzin want je bent hier niet in Nederland! Ergens gingen ook jullie de grens over.

Al met al: vanaf Nederland+ geen korting = niet doen!!!

Familie med små barn, sept. 2011
"Echt een leuk park voor kinderen van 3-8 jaar"
Angelique
8,0
13.09.2011 Ik snap de negatieve recensies echt niet, We zijn afgelopen zaterdag geweest met 6 volwassenen en 5 kinderen en we hebben een geweldige dag gehad. Park is schoon ( ook de toiletten) en er is voldoende te doen voor iedere leeftijd, de zweefmolen die op hoogte ronddraait is zelfs te eng voor mij ! Belegde stokbroodjes waren kraakvers en prima van smaak ( 4,50) en alle ijsjes ( dus ook de soort cornetto ed) zijn 2,50 De medewerkers waren gewoon vriendelijk en zeker niet bot.Ik kan 1 ding bedenken die ze kunnen verbeteren : wat langere shows want die duurden 3 minuten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?