Zoover ferievurderinger av reisende. Aparthotel Majestic Beach Resort***** i Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgaria. Gi også din mening!

Vurderinger Aparthotel Majestic Beach Resort*****

8,7
8,1
8,6
Vær

23  °C

8 mai 2012

Aparthotel Majestic Beach Resort***** Zonnestrand (Sunny Beach)
462 vurderinger

Vurderinger Aparthotel Majestic Beach Resort*****

Sunny Beach complex, Black Sea coast, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Aparthotel Majestic Beach Resort*****? Så se på vurderingene av Aparthotel Majestic Beach Resort***** i Zonnestrand (Sunny Beach) skrevet av andre reisende her.
Aparthotel Majestic Beach Resort Scorer en 8,9 fra 10, på grunnlag av 462 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Aparthotel Majestic Beach Resort*****? Se på vurderingene av Aparthotel Majestic Beach Resort***** i Zonnestrand (Sunny Beach) som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 428 Feriebilder av Aparthotel Majestic Beach Resort***** på Zoover. Du kan se på 3 Videoer av Aparthotel Majestic Beach Resort*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Bulgaria. Se på alle overnattingsmulighetene i Bulgaria. Sammenlign Aparthotel Majestic Beach Resort***** med andre ferieopphold i Zonnestrand (Sunny Beach).
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Majestic Beach Resort***** / Zonnestrand (Sunny Beach). Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

462 vurderinger av Majestic Beach Resort*****

462 vurderinger
8,7
8,1
8,6
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, sept. 2011
"Majestic more than exclusive"
Hylke -Age
10,0
05.10.2011 Hallo voor de 8ste keer hier in dit Hotel ook deze keer weer bizonder wij waren eerder in Mei /Juni ook voor 15 dagen gast in dit hotel nu voor 12/13 dagen, elke keer genieten wij van elke dag en komen wij weer in Holland terug met vele verhalen over Bulgarije.
Wij geven deze keer ook weer uitmuntend voor de vriendelijke uitstraling en gast vrijheid hopen volgend jaar weer terug te komen!
De mensen daar stellen het op prijs dat je een paar woorden Bulgaars spreekt en benaderen je dan meteen anders.
Ik wens alle vakantie gangers een fijne jaar wisseling en op naar 2012 !
Gr Hylke en Anneke Ramselaar Huizen

Med partner, sept. 2011
"Fantastisch hotel voor Nederlanders"
Arnold en Marjo van...
9,0
18.09.2011 Voor de eerste keer Bulgarije naar Hotel Majestic in Sunny Beach. Het is ons uitstekend bevallen. Luxe groot hotel.(1600 kamers) Hou je daar niet van, dan hier NIET naar toe gaan anders klaag je toch over de massaliteit) met prachtige receptie, de dames zeer vriendelijk en sommige spreken zelfs Nederlands. Op de kamer aangekomen wordt je al gebeld of alles naar wens is. Goede Service. De kamers aan de zeezijde hebben natuurlijk een fantastisch uitzicht en liggen bijna de hele dag in de zon. De kamers aan de 'achterzijde' liggen ook niet verkeerd, maar daar komt s-avonds rond een uur of vijf pas de zon. Maar het uitzicht is ook netjes, en je kijkt o.a. tegen een ander hotel maar de ruimte er tussen is groot genoeg en stoort niet. Elke dag wordt de kamer netjes schoongemaakt, bedden opgemaakt en krijg je nieuwe handdoeken. De kamers zijn tevens voorzien van een koelkastje. De buitenterrassen zijn keurig netjes, ze maken de hele dag schoon. Zelfs de vuilnisbakken halen ze om de 2 uur leeg

"Fantastisch hotel"
Rita & Frans
9,0
20.09.2011 Wij zijn net terug van een weekje hotel Majestic. Hotel was groot maar zeer proper. Er werd elke dag grondig gepoetst in de kamers. Ook het eten was er zeer lekker en warm. Mensen waren zeer vriendelijk. Na aankomst op je kamer werd je gebeld om te vragen of alles naar wens was (heb ik nog niet meegemaakt in andere hotels).
Het hotel is ook rustig gelegen op het einde van de boulevard, dus van lawaai heb je geen last. Voor herhaling vatbaar.

De beste prisene og siste minutt reiser for Aparthotel Majestic Beach ...

"Top of the bill!!!!"
Ruud
9,0
15.10.2011 Hotel Majestic voldoet op alle fronten aan de verwachtingen. Ruime kamers, schoon, bijzonder vriendelijk personeel, prima ontbijt en diner-buffetten. Fraai zwembad, leuke beachbar. Pal aan het strand en gelegen aan de lange wandelpromenade/boulevard met heel veel leuke barretjes, winkeltjes, restaurantjes, strandtenten. En ook daar was de bediening supervriendelijk en gezellig. Voordeel van Majestic is dat het hotel feitelijk aan het einde van de promenade ligt, waardoor je totaal geen (over-)last hebt van langslopende jongeren. Enige verbeterpunt is dat de muziek bij het zwembad de muziek van het animatieteam doorkruist en dat werkt storend. Ten tijde dat wij er waren was er in het avondprogramma weinig variatie. We hadden de indruk dat steeds dezelfde zanger optrad. Maar goed, daar hóéf je natuurlijk niet naar te luisteren.
Één ding is zeker: we gaan hier absoluut weer naartoe (alleen 15 dagen i.p.v. 8 want er zijn ook leuke excursies te maken. Voor ons was dit onze nr 1 vakantie!!

Med partner, sept. 2011
"Een heerlijk hotel uitstekende prijs een dikke 10"
W. Looijschelder-de...
10,0
04.10.2011 Het hotel is prima gelegen, de mensen zijn erg vriendelijk en in het hotel is het zeer schoon, lekker eten variatie genoeg. Wij kregen een grote kamer met zeezicht zonder bijbetaling. De prijs/kwaliteit vonden wij uitstekend.
Kortom een prima vakantie gehad.

"Geweldig hotel"
lenie commandeur
7,0
8,0
04.10.2011 Wij zijn net terug van een 13 daagse reis in hotel Majestic.
Het hotel is ons buitengewoon goed bevallen.
Het personeel is super vriendelijk.

2 mooie zwembaden waar we geen gebruik van hebben gemaakt.
Het hotel ligt aan zee en voor iets meer dan € 5,00 per dag had je 2 ligbedden en een parasol.
Schuin links aan de overkant van het hotel was een mooie supermarkt.
Er waren 2 min puntjes nl:
We hadden pech met de kamer.
Als we op het balkon zaten, zaten we tegen een muur aan te kijken.
Ik vroeg of we geen andere kamer konden krijgen!
Ja hoor, dat was mogelijk met een bijbetaling van € 12,00 per dag.

Wij hebben dat niet gedaan we vonden dat veel te duur.
Op onze laatste dag werden we om 11 uur 's avonds opgehaald.
We vroegen of we de kamer een paar uur langer konden hebben.
Ja hoor, voor € 100,00 bijbetalen konden we de kamer hebben.

Er was wel een douche ruimte maar daarvoor moest je op de wachtlijst
en wij waren pas 's avonds laat aan de beurt.

Med partner, sept. 2011
"Voor herhaling vatbaar een aanrader"
George en Astrid
16.09.2011 we zijn gister terug gekomen .een heerlijke vakantie gehad super mooi en schoon hotel. eten voortreffelijk en heeeeeeeeel leuk personeel in het resturant s,morgens een beetje op tijd er wezen dat was het er lekker rustig.het avond eten was goed maar wel eens iets te lauw.maar voor de rset geen klagen.nog nooit mee gemaakt dat je iedere dag schone badlakens kunt omruilen voor bij het zwembad.en een heel leuk en gezellig animatie team.George.Fani
Dessi>Mitko en de rest gewoon een mooi team .alleen 1klein min puntje eht personeel bij de bar is niet vrolijk maar de mag de pret en de vaksntie ,niet drukken Eenn aanrader en voor niet te veel geld. Georg en Astrid

Venner, aug. 2011
"Fantastisch hotel!!! Perfecte ligging!!"
Karin Orum
10,0
11.09.2011 Ik heb dit hotel geboekt vanwege alle geweldige berichten op zoover.nl! Het hotel is een goed cijfer waard!! Kamers zijn goed! Ontzettend veel keuze qua eten!! Tip: avond toetje... de chocolade mousse! Personeel is zeer vriendelijk! Animatie team is ook erg leuk! Ze hebben de hele dag door leuke activiteiten voor jongeren en ouderen! Hotel is erg netjes en schoon! 24/7 zie je de schoonmaakster bezig zijn. Als je dit hotel boekt neem dan een kamer met uitzicht op de zee. Dit is prachtig! De foto's liegen er niet om. Nessebar kun je ook bezoeken als je van oude gebouwen houd en van die leuke schattige winkeltjes. Met de bus 1 lev p.p. Bar fresh is geweldig!! Die zit op de boulevard en hier heb ik een paar leuke avonden gehad. Voor jongeren en ouderen! Ik geef het allemaal een 10 aangezien ik zeer tevreden ben. Ik zou in Nederland geen geld wisselen aangezien je hier 1,70 lev krijgt voor 1 euro en in Sunny beach 1,95 lev. Wissel alleen bij Crown kantoortjes! Geniet ervan!!!

Med partner, aug. 2011
"Mooi hotel"
claire
7,0
6,0
8,0
13.09.2011 Mooi hotel, vriendelijk personeel en zeer schoon. Het avond eten was veelal lauw/ koud en het was veelal het zelfde. Voor een viersterren hotel viel dit erg tegen. Het ontbijt was prima. In het restaurant gegeten, dit viel erg tegen helaas. Aan de boulevard erg lekker gegeten voor weinig!

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Geweldig genoten"
klinkenberg
10,0
28.08.2011 prachtig hotel het lijkt een hotel uit een sprookje.
kamers waren tip top in orde. leek wel een balzaal zo groot. we zaten op verdieping 9 met een prachtig uitzicht. vriendelijk personeel,
ligt natuurlijk helemaal aan jezelf.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon