Gebruiksvoorwaarden
Disclaimer
Om Zoover.no, Generelt
Disse bruksvilkårene gjelder nettsiden www.zoover.nl. Denne nettsiden lages og vedlikeholdes av zoover.nl-Kwekerijweg 2c, 3709 JA Zeist. Ved å bruke denne nettsiden forplikter man seg til å følge disse bruksvilkårene.
zoover.nl har redigert denne siden med omtanke. Det kan likevel hende det er feil på siden. zoover.nl er på ingen måte ansvarlig for noen form av skade som følger av informasjon som skaffes av zoover.nl eller av vurderinger, spørsmål, svar og øvrige tekster som plasseres av besøkende.
Bruk av zoover.nl er på besøkendes egen risiko. Enhver avgjørelse til å booke et opphold/ferie/reise, salg av et produkt/en tjeneste, avslutning av en forsikring eller ethvert annet produkt eller enhver annen tjeneste som resultat av informasjon som er skaffet via zoover.nl er helt og fullt for besøkendes ansvar.
Intellektuelle eiendommer
Tekstene, bildene, databanker, handelsnavn og domenenavn, merker og logoer på denne siden er beskyttet av intellektuelle eiendomsrettigheter og tilhører zoover.nl. Det er strengt forbudt å sla opp, reprodusere, endre, offentliggjøre, distribuere eller sende, selge eller overføre på en annen måte informasjonen på denne siden (annet enn informasjonen som trenges til å kunne se nettsiden) eller gi noen rettigheter til tredjepersoner uten foregående skriftlig tillatelse av zoover.nl.
Cookies
zoover.nl bruker cookies. Ved hjelp av disse cookies er vi i stand til kjenne igjen datamaskinen din når du besøker oss på nytt. En cookie er en liten tekstfil som nettsiden vår plasseres på harddisken til din datamaskin. Vi identifiserer ingen personer men datamaskiner med disse cookies. Det er mulig å stille inn nettbrowseren din slik at disse cookies ikke plasseres.
Gi informasjon til tredjepersoner
zoover.nl selger eller leier ikke ut persondata til tredjepersoner uten at vi uttrykkelig har spurt deg om tillatelse. Disse data brukes utelukkende til å kartlegge besøkendes surfe-atferd. Med hjelp av disse data er vi i stand til å optimalisere nettsiden.
zoover.nl forbeholder seg retten til å plassere din vurdering også på andre nettsider som eies av zoover.nl, eller på sider som delvis er laget av zoover.nl. Det gjelder her altså bare teksten og ikke ‘cookie’informasjonen.
Lenker til andre nettsider
Nettsiden inneholder lenker til nettsider som eies av tredjepersoner. Zoover.nl er på ingen måte ansvarlig for innholdet på nettsidene det lenkes til. Plasseringen av lenker av zoover.nl inneholder på ingen mate en implisitt godkjenning av innholdet på disse nettsidene.