Zoover ferievurderinger av reisende. Forlystelser Legoland Billund i Billund Jylland. Gi også din mening!

Vurderinger Legoland Billund

Vær

24  °C

22 mai 2012

Legoland Billund
25 vurderinger

Vurderinger Legoland Billund

Nordmarksvej, DK-7190, Billund
Vil du vite hva andre syntes om Legoland Billund i Billund? På denne siden kan du få lese vurderinger om Legoland Billund.
Lurer du på hva andre mennesker syns om Legoland Billund i Billund? Se på vurderingene av Legoland Billund på denne siden. Du kan se på 69 Feriebilder av Legoland Billund. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Danmark. Her finner du alle overnattingsmulighetene i Jylland. Se på alle overnattingsmulighetene i nærheten av Legoland Billund i Billund.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Legoland Billund / Billund. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du denne severdigheten?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 neste

25 vurderinger av Legoland Billund

25 vurderinger
8,8
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, 2011
"Ongelofelijk"
jwk
9,0
12.11.2011 Het is ongelofelijk wat er allemaal met lego te maken is, dieren en miniatuur. Alles is lego zelfs de attracties. Echt een aanrader.

Familie med små barn, aug. 2011
"Leuk voor iedereen"
danielle_betting
7,0
23.04.2012 Legoland is echt super om te zien,
leuke attracties voor de kids, en voor de ouders leuk om al die
gebouwen en dieren enz van lego te zien.
voor elk wat wils echt leuk om heen te gaan.

Familie med små barn, juli 2011
"Leuk park voor kinderen tot 8-9 jaar"
schreppers
7,0
16.08.2011 Leuk park waar je je prima kunt vermaken met kinderen tot een jaar of 9. Er zijn mogelijkheden om korting te krijgen, dit is wel interessant want de entreeprijs is behoorlijk hoog.
Wij hadden meer lego huizen (madurodam van lego) verwacht, maar het is tegenwoordig veel achtbanen en andere attracties.

"Legoland Billund"
fam Ubaghs van der ...
9,0
30.08.2010 Legoland te Billund is prima te doen in combinatie met een verblijf in vakantiepark Lalandia. We hadden een week toegang tot Legoland (> 50 attracties) waarbij we steeds enkele uren op het park verbleven. Zonder wachtrijen zijn de attracties zeker in 2 dagen te doen maar door deze over een week te spreiden blijven de kinderen enthousiast. Kinderen boven de 120 cm mogen in alle attracties. Veel in de Dragon en de Temple geweest. Ook het Peugeot wagenpark is een aanrader (wel extra DKK 50 voor een rijbewijs met foto).

"De "droom" legoland"
W Oude Vrielink
10,0
25.08.2010 Voor vele jongens, mannen is Legoland toch een droom.
Legoland maakt dat ook waar. Fantastich om te zien wat ze allemaal van lego kunnen bouwen. Niet alleen in miniland maar ook bij alle atracties is genoeg van lego te zien. De atracties vonden wij ook perfect. De jongens van en 10 jaar hebben zich opperbest vermaakt. Maar ook voor de jongere kinderen is er genoeg te beleven. Heb in een pretpark nog nooit zoveel mensen met kinderwagens gezien.
Voor osn favoriet was de Temple en de River splash. Voor de jongens vooral de brandweer (moeten de ouders het werk doen). Al met al wel een aanrader

Familie med små barn, 2010
"Superleuk attractiepark!"
Lieven
9,0
16.08.2010 Dit is een attractiepark voor jong en oud in het teken van de bekende Deense blokjes.
Heel mooi park en zeer goed onderhouden met attracties voor jong en oud...

Ongelooflijk wat men allemaal met die lego blokjes kan bouwen.

In legoland kregen we ook het beste eten ooit in een attractiepark, dit zou zelfs in vele gewone restaurants niet misstaan hebben terwijl dit nogal dikwijls anders is...

"Echt heel leuk"
kim
9,0
09.01.2011 Wij zijn naar Legoland geweest met onze jonge kinderen (van 12 maanden en 3 jaar). Van te voren was ik bang dat ze er misschien nog iets te jong voor zouden zijn. Maar dat viel reuze mee. Hoewel we eind augustus waren, waren alle wachttijden vrij kort (enkele minuten) waardoor we niet lang hoefden te wachten als onze oudste wel in attractie kon, maar zijn jongere broertje niet. En daarnaast waren er ook veel attracties waar je als heel gezin in kon.
Verder is het park goed verzorgd en netjes.
Wij zijn één volle dag geweest (van openingstijd tot sluitingstijd) en hebben alles kunnen doen/ zien.

Familie med små barn, juli 2010
"Leuk park, je kijkt je ogen uit"
C Scherpenisse
9,0
21.07.2010 Wij waren om 10.00 uur op het park en 10 uur later hadden we nagoenoeg alle atracties gedaan. Het was niet druk.
Het is onvoorstelbaar wat ze kunnen maken. Echt geweldig. Juist de kleine details vonden wij erg leuk.
Wij hadden vrijkaarten via een folder van de TO. Even kijken voor je gaat. Let op dat je niet op parkeerplaats 2 gaat staan, dit is ver lopen, zeker als je terug gaat.

Familie med små barn, mai 2010
"Prima park voor kinderen tm jaar 12"
Wilfred
8,0
17.05.2010 We hebben ons goed vermaakt in het park. Na 2 dagen heb je alles, het meeste dubbel, gezien. Tijdens ons bezoek, was het redelijk fris maar droog. De attracties zijn prima, bij sommige zie je goed dat ze er jaren staan (doffe kleuren). Kinderen hebben daar geen boodschap aan, en gaan voor het plezier.
Tip ; op 15 minuten rijden van het park hadden we een nederlands pannenkoekenhuis gevonden : Kvie-soe in Ansager

Familie med små barn, mai 2010
"Superleuk park!"
Molfinarium
9,0
10.05.2010 Lof voor Legoland, erg leuk, erg kindvriendelijk (en dan bedoel ik ook de attracties en wachttijden), erg schoon, erg lieve en leuke mensen. Wij waren met onze 2 jongens 3 en 9 jaar. Voor alletwee genoeg dingen te doen en zien. Misschien niet echt een "meisjes" park maar de attracties zijn voor iedereen leuk. Niet supereng wel vrolijk en leuk en in deze periode (meivakantie) geen wachttijden. Het park was wel overgenomen door de Nederlanders waarschijnlijk door als enige meivakantie en aanbieding in de ANWB kampioen. Maar dat was ook wel gezellig hoor! Het eten in het kasteel op het park was erg goed. Let wel op dat bij alles wat je pint een pintoeslag naar rato gerekend wordt, dus hoe hoger je pinbedrag hoe hoger de toeslag. Cash kronen zijn dus wel aan te bevelen vooral als je grootscheeps lego wilt inslaan.

1 2 3 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Beste overnattingssted i Billund

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?