Hotell Cityhotel Nebo** Danmark Sjæland og København København Vurdering 7.7

Hotell Cityhotel Nebo** København
15 vurderinger

Vurderinger Hotell Cityhotel Nebo**

Istedgade 40396, DK-1650, København
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Cityhotel Nebo**? Så se på vurderingene av Hotell Cityhotel Nebo** i København skrevet av andre reisende her.
Hotell Cityhotel Nebo Scorer en 7,7 fra 10, på grunnlag av 15 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Cityhotel Nebo**? Se på vurderingene av Hotell Cityhotel Nebo** i København som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 2 Feriebilder av Hotell Cityhotel Nebo** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell Cityhotel Nebo**. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Danmark. Se på alle overnattingsmulighetene i Sjæland og København. Sammenlign Hotell Cityhotel Nebo** med andre ferieopphold i København.
Vennligst vent...

9,4
7,4
8,2
7,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie, feb. 2007
Bee
10,0
7,0
01.03.2007 Overraskende fint hotell! Atmosfœren var vennlig og kunderettet. Vi hadde et stort rom med et sittehjørne og et skrivebord. Dusj og toalett på rommet. Badet var veldig enkelt men greitt. Det kunne ha vœrt litt renere. Ellers hadde vi herlige dager her, god frokost, deilig kaffe og meget ferskt brød! Jeg vil anbefale dette hotellet for mine venner men varskue dem for forventninger angående sanitœranlegget.

Med partner, feb. 2007
M+R
7,0
05.02.2007 Vi overnattet her 3 netter. Fint hotell for å besøke København et par dager. Beliggenheten er perfekt også prisen og kvaliteten. Dessverre veldig lytt så ta med ørepropper. Det tar 5 minutter å gå til beynnelsen av sentrum og det er sykkelutleie rundt hjørnet, så også en minibank, topp! Man må ikke forvente nydelige rom, det er kun for å overnatte. Jeg anbefaler et rom med toalett og bad! Frokosten er også enkel men smakte bra. Anbefales.

ukjent
Fam. Kramer
9,0
31.08.2006 Hotellet ligger midt i sentrum ved en travel vei. Hotellet er enkelt men penslig og rent. Vi hadde et rom med egen dusj og toalett (det var et bittelite baderom). Frokosten er veldig bra og de har en koselig frokostsal. Parkering av bilen er et problem. Vi hadde parkert den i nœrheten i et overdekket parkeringshus. Det kostet oss 24,- euro pr. dag. Vårt rom lå på forsiden av hotellet og dermed hørte vi fulle mennesker på gata. Det var en ergrelse. Men hvis du ikker er ute etter for mye luksus og vil bo midt i sentrum er dette et prima hotell.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon