Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Dover? Below you can find all overnattingssteder in Dover.
Vurdering
7,0
Uteliv
6,0
Kultur
6,9
Omgivelsene
8,0
Strender
5,9
Atmosfære
7,1
Omsorg for naturen
5,8
Vær

8° / 11°

23 feb 2017

Dover
7
22 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Dover? Her nede finner du alle overnattingssteder i Dover.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Dover with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

22 Overnattingssteder England, London og Sørøst-England, Dover

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Dover? Her nede finner du alle overnattingssteder i Dover.
Dover Scorer en 7,0 fra 10, på grunnlag av 22 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Dover? Her nede finner du alle overnattingssteder i Dover. Her finner du vurderinger av 2 Campingsplasser' 10 Hoteller' 6 Bed and Breakfasts' 1 Vandrerhjem og 3 Pensions i Dover. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 229 Feriebilder av Dover. Du kan se på 1 Video av Dover. Les 22 Vurderinger til reisende som var på ferie i Dover. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Dover. Se også på andre ferieopphold i England. Se på alle overnattingsmuligheter i London og Sørøst-England.