Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)**** England Stor-London London Vurdering 8.4
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 780
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)**** London
8,4
120 vurderinger

Vurderinger Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)****

St Katharine's Way, E1W 1LD, London
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)****? Så se på vurderingene av Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)**** i London skrevet av andre reisende her.
Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower) Scorer en 8,4 fra 10, på grunnlag av 120 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)****? Se på vurderingene av Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)**** i London som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 130 Feriebilder av Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i England. Se på alle overnattingsmulighetene i Stor-London. Sammenlign Hotell Guoman The Tower (tidl. Thistle Tower)**** med andre ferieopphold i London.
Vennligst vent...

6,6
7,8
Barnevennlighet
8,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie, aug. 2007
c. de j.
Barnevennlighet
8,0
14.08.2007 Supert hotell, supre omgivelser. Vi kommer sikkert tilbake.

Forretningsreise, mai 2007
Jennifer
6,0
7,0
20.08.2007 Bedriften vår booker ofte rom her for mennesker som reiser til London. Beliggenheten er veldig sentral, like ved Tower Bridge. Hotellet er luksuriøst men har en gammeldags utstråling. Hver dag påfylles såpe og sjampo. Eneste minus ved dette hotellet er frokosten. Noen ganger må man vente i en lang kø før man får tilvist et bord. Dette har sannsynligvis noe å gjøre med det store antallet rom og spisesalens kapasitet.

ukjent
jaco
8,0
01.10.2006 Et veldig bra hotell, men man får det man booker. Når man booker et spesielt tilbud, får man ikke de beste rommene. Slik havnet vi i 6.etasje, men rommet var ganske bra, særlig i forhold til prisen vi betalte. Man skal da ikke se på de 4 eller 5 stjerner man har booket men på prisen man betalte. Mange reiseorganisjoner krever lavest mulige priser fra hotellene og det legger man merke til når man ser på rommet man får. Fordi vinduet på rommet vårt var veldig skittent spurte jeg om det kunne vaskes men uten problemer fikk vi et mye bedre rom i andre etasje.

Venner, sept. 2006
J. Lutterman
10,0
10,0
9,0
17.06.2007 Utmerket hotell, rent, store rom (på en eller annen måte får jeg alltid en exec. Suite på 10.-12. etasje, takk!!), god roomservice, gode senger, utmerket beliggenhet med fantastisk utsikt over enten Tower Bridge, eller St. Catherine's Dock. Det er yndlingshotellet mitt nå det gjelder beliggenhet, pris/kvalitetforhold. Utmerket!! Jeg trives veldig godt her.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon