Hotell Thistle Euston**** England Stor-London London Vurdering 7.7
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 658
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Thistle Euston**** London
103 vurderinger

Vurderinger Hotell Thistle Euston****

43 Cardington Street, NW1 2LP , London
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Thistle Euston****? Så se på vurderingene av Hotell Thistle Euston**** i London skrevet av andre reisende her.
Hotell Thistle Euston Scorer en 7,7 fra 10, på grunnlag av 103 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Thistle Euston****? Se på vurderingene av Hotell Thistle Euston**** i London som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 51 Feriebilder av Hotell Thistle Euston**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Thistle Euston****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i England. Se på alle overnattingsmulighetene i Stor-London. Sammenlign Hotell Thistle Euston**** med andre ferieopphold i London.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

3 vurderinger av Thistle Euston****

103 vurderinger
8,3
9,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner
elisa en evert
10,0
10,0
04.09.2007 Vi fikk en 4 dagers ferie fra datteren og svigersønnen fordi vi var gift i 30 år i fjor. I et ord: TOPP, hotellet anbefales, rommet var rent og velstelt, deilige myke dynetrekk, kaffe- og tefasiliteter, bra frokost og på gåavstand fra Euston T-banestasjon. Vi kommer sikkert tilbake til dette hotellet.

ukjent
Nonkel Sue
7,0
27.05.2007 Var her da jeg var på forretningsreise. Beliggenheten er ganske bra (like ved Euston Metro og stasjon, på 5 minutters gåavstand. Innen 10 til 12 minutter er man i Waterloo Station med T-banen. Hotellrommene er i orden og de har en gratis safe. Bare fem kanaler på tv'en. Frokosten var i orden, men noen ganger måtte man sto i kø fordi det var så travelt om morgenen. Rolig bar der man kan drikke noe før man legger seg om kvelden. Spør om et rom med utsikt, ellers er utsikten nokså trist.... Tips i London; Kjøp deg et Oyster T-bane-kort, det bringer deg overalt i London uten et eneste problem.

Med partner, mai 2007
Marcel en Marieke
8,0
15.05.2007 Veldig bra hotell, like ved T-banestasjon Euston, med forbindelse til Northern og Victoria line. Beliggenhet i rolig bydel. Gode rom med badekar. Veldig bra frokost i en litt stemningsløs restaurant. Vennlig personale.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon