Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes**** Frankrike Bretagne Carantec Vurdering 8.5

Vurderinger Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes****

Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes**** Carantec
167 vurderinger

Vurderinger Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes****

50 route de La Grande Grève, 29660, Carantec
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes****? Så se på vurderingene av Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes**** i Carantec skrevet av andre reisende her.
Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 167 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes****? Se på vurderingene av Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes**** i Carantec som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 157 Feriebilder av Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes**** på Zoover. Du kan se på 4 Videoer av Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Frankrike. Se på alle overnattingsmulighetene i Bretagne. Sammenlign Campingplass Yelloh! Village Les Mouettes**** med andre ferieopphold i Carantec.
Vennligst vent...

7,4
7,3
7,2
6,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, aug. 2010
"Hadde en toppferie!!"
walravens
9,0
04.09.2010 Vi (familie med to barn på 11 og 8) er nettopp tilbake fra en deilig uke på denne campingen. Og heldigvis hadde vi fint vær hele uka!! En pluss med at vi var så sent i sesongen var, tror jeg nok, at det var så deilig rolig overalt. Ingen bråk og ikke for mange mennesker i svømmebassenget (som noen mennesker skriver). Barna trivdes veldig godt i det fine bassenget. Alt var rent og velstelt. Flott campingvogn (type Armen) på en av de flotteste plassene på hele campingen etter min mening. Romslig hage, vi hadde sol hele dagen med små stykker med skygge fra trærne rundt omkring. Vårt eldste barn likte pizzaene så godt at hun ønsket å spise dem hver dag. Og de var ikke dyre. Syntes at personalet var vennlig. Flotte omgivelser, vi besøkte flotte byer. Campingen kan anbefales til mennesker som vil besøke Bretagne. På veien hjemover kjørte vi til den normandiske kysten. Vi så oss litt rundt der og besøkte museet om Andre Verdenskrigen der. Det var sikkert verdt en omvei.

Familie med små barn, aug. 2010
"Flott feriereisemål"
Familie Groenewoud
8,0
18.09.2010 Flott og koselig campingplass i flotte omgivelser, like ved kysten. Gode fasiliteter, svømmebassenget var bra, skliene helt topp. Også innebassenget er prima. Det er også nok å gjøre for mindre barn. Det var fremdeles underholdning, selv om vi var sent på sesongen og været var også bra. Første dag hadde vi regn, ellers sol (unikt i Bretagne, sa man), det var bare litt kjølig om kvelden. Anbefales til dem som liker fisk og skalldyr, fiskeselgere står nesten på campingplassen og det er mange gode fiskerestaurenter i nærheten. Når man besøker en fin strand, trenger man bilen. Kerfissien anbefales. Ellers anbefales Roscoff, Cote Granit Rosé, og Huelgoat. Naturen er veldig flott og avvekslende. Gjestene på campingen er mest engelsk, nederlandsk og fransk og det er noen tyskere og belgere. Atmosfæren er forresten prima. Når man vil handle så anbefales det å ikke gjøre det på campingen, men pizzaene er prima. Alt i alt sikkert verdt et besøk og ikke for langt med bilen.

Med partner, aug. 2010
"Hadde en bra ferie!"
schutte
7,0
09.09.2010 Les Mouettes er et flott sted for en ferie. Omgivelsene er veldig bratte, det er noe man skal like. Vi hadde varmt vær i 1,5 uke, noe som er sjeldent for Bretagne og stedet vi var. Det er mye å se for naturelskere. I byen Roscoff kan man besøke en flott eksotisk hage. I Brest besøkte vi Océanopolis (1 av de største akvarier i Europa) og det var virkelig fantastisk! Begge to anbefales. Og selvfølgelig, som alltid når du er på ferie er det ting som var mindre bra; supermarkedet mest i nærheten (Casino) var stengt på rare tidspunkter. En morgen hadde vi hinder fra gjester som ankom veldig tidlig og som hadde mye bråk! Når det gjelder husene så kunne man klart se forskjell. Det var nemlig flere organisasjoner på campingen. Så ikke bare reiseorganisasjonen! Så ser man i brosjyren at man har en solseng, som reiseorganisasjonen ikke har, mens naboen har en. Hilsen.

Familie med små barn, juli 2010
"Flotte campingvogner men været er ikke veldig bra"
NK
7,0
10.04.2011 Vi hadde en campingvogn til Frehel som vi booket direkte ved Yelloh. Det gikk bra. Flott campingvogn, om kvelden var det kaldere (høysesong) så vi trengte dynene nok. Veldig bra innredet, nytt og rent, mikrobølgeovn men ingen ovn, kaffetrakter og vannkoker, grill og fryseboks. Bare varmtvannsbeholderen fungerte ikke bra. Nytt svømmebasseng inne og vi var der ofte i høysesongen. En minus er at det ikke er rom til å ta på seg badetøy! Flott er baby/barnebassenget. Minidiskotek er vanlig diskotekmusikk, ikke musikk spesielt for (små) barn. Pommes frites og pizza smakte bra, butikken var bra. Et stort supermarked (Casino) på 5 minutters avstand. Mye plass, egen terrasse. Sengene og lakene var bra. Vi var fornøyd med resepsjonen og det var ikke travelt der. Antallet solsenger rundt utebassenget var bra. Vær i juli: 13 av 14 dager var det overskyet, litt vind. Mange foreldre med tenåringer. Noen vepser, ingen mygg. Vi syntes ikke at stranden var veldig bra. Det er ikke mulig å sole seg på stranden. Om dagen er havet langt borte og stranden litt skitten.

Familie med små barn, juli 2010
"Ferien var mindre flott en vanlig"
daphne
6,0
01.09.2010 Vi var på denne campingen i begynnelsen av juli og vi var veldig skuffet. Vi er en familie med små barn som like å gjøre ting eller ha underholdning på campingen men underholdningen var skuffende. Det var et stort podiet men det ble ikke gjort mye for barn. Det var et diskotek for barn to ganger i uka og det var alt. Underholdningen om kvelden var bare sminking. Det er ingen hyggelig bygd eller marked i nærheten. Flotte butikker ligger på en timers kjøring. Om kvelden er det mye kaldere enn om dagen så ta med en genser og slå på varmen. Ved resepsjonen snakker de lite engelsk i motsetning til det som står på skiltet. La deg informere før du besøker slottet, vi dro der for ingenting selv om vi dro til resepsjonen på forhånd. Det eneste positive var svømmebassenget. Men alle har nok en egen mening.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon