There are no English reviews of Historie og kultur Eiffeltårnet See reviews in other languages. Or write your own review
oversette Prachtig 9 Bas, 14 juli 2019 Prachtige bezienswaardigheid in een van de mooiste steden ter wereld. Zeker een aanrader!
oversette Adembenemend 10 Laura Dijkzeul, 31 januar 2019 De Eiffeltoren, het hoogtepunt van Parijs! Schitterend zowel overdag als bij nacht. Mijn tip! Ga sochtends als eerst naar de Eiffeltoren. Hierdoor ontloop je de meeste drukte en heb je prachtig uitzicht. Vooral het mooie zonnetje dat achter de Eiffeltoren omhoog komt geeft een magisch uitzicht.
oversette once in a lifetime 7 charlot, 25 november 2018 het was super druk en moesten lang in de rij staan. Veel dames uit het buitendland die dingen wilde verkopen en je vervolgens wilde beroven. opletten de gehele wachtrij.. geluklig was het lekker weer en konden we in het zonnetje wachten. Langzaam naar de top, druk maar het uitzicht is zo mooi! Dan zie je pas hoe groot parijs is. Nog steeds niet alles gezien maar top ervaring! 😍
oversette Geweldig,prachtig uitzicht,herfstvak.ook erg mooi 10 Nijskens, 22 november 2018 Aanrader vooral tot bovenin. Kaarten zijn alleen onder te koop voor de 3e verdieping.Of online kaarten kopen is aangeraden voor de ontzettend lange rij.Uitzicht is geweldig boven. Wel frisjes in oktober,dus winterjas aan. Je kunt bijna een hele dag er voor uit trekken om de Eiffeltoren te bezichtigen.
oversette Zo romantisch! 8 Brtt., 14 november 2018 Ik denk niet dat de Eiffeltoren veel toelichting nodig heeft. Toch wil ik zeggen dat het enorm de moeite is om in de rij te gaan staan en een ritje omhoog te wagen. Wat een beleving en fantastisch uitzicht!
oversette Robi wrażenie! 10 Barbara, 22 august 2018 Trzeba przyznać, że wieża ma swój niesamowity urok. Wygląda znakomicie z daleka jak i z bliska. Z góry rozciąga się przepiękna panorama miasta. Warto zobaczyć!
oversette Magique 9 Gérometta, 03 juni 2018 Vue exceptionnelle.1er étage avec sol transparent et 2 éme étage à deux niveaux.
oversette Van Parijs kan ik geen genoeg krijgen. 9 Lior, 03 mai 2018 Ontzettend veel gelopen en ontzettend veel bezocht. Bijvoorbeeld, de Eiffeltoren, Louvre, notre dâme en nog veel meer.
oversette magique 9 Alex, 14 november 2017 bar et restauration rapide.Super endroit l'ambiance étais au rendez vous et le chef dure mais sympathiqueSuper mais éviter de être la princesse.