Campingplass Castel Camping Séquoia Parc**** Frankrike Poitou-Charentes Saint Just-Luzac (Charentes Maritime) Vurdering 7.9

Vurderinger Campingplass Castel Camping Séquoia Parc****

7,2
8,1
Vær

19  °C

23 mai 2012

Campingplass Castel Camping Séquoia Parc**** Saint Just-Luzac (Charentes Maritime)
383 vurderinger

Vurderinger Campingplass Castel Camping Séquoia Parc****

La Josephtrie, F-17320, Saint Just-Luzac (Charentes Maritime)
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Castel Camping Séquoia Parc****? Så se på vurderingene av Campingplass Castel Camping Séquoia Parc**** i Saint Just-Luzac (Charentes Maritime) skrevet av andre reisende her.
Campingplass Castel Camping Séquoia Parc Scorer en 7,9 fra 10, på grunnlag av 383 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Castel Camping Séquoia Parc****? Se på vurderingene av Campingplass Castel Camping Séquoia Parc**** i Saint Just-Luzac (Charentes Maritime) som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 187 Feriebilder av Campingplass Castel Camping Séquoia Parc**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Campingplass Castel Camping Séquoia Parc****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Frankrike. Se på alle overnattingsmulighetene i Poitou-Charentes. Sammenlign Campingplass Castel Camping Séquoia Parc**** med andre ferieopphold i Saint Just-Luzac (Charentes Maritime).
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

5 vurderinger av Castel Camping Séquoia Parc****

383 vurderinger
6,4
7,2
7,6
8,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, aug. 2010
"Prima campingplass"
MNP1970
9,0
8,0
28.04.2011 Vi ferierte på denne campingen i august 2010. Valg av oppholdet er viktig. Vi hadde et flott chalet med veranda. Der satt vi om kvelden når vi hadde lagt barnet vårt. Svømmebassenget var prima. Forskjellige basseng til forskjellige aldersgrupper. I travle perioder for få solsenger og dessverre alltid mennesker som legger håndklær på solsengene. 'Stranden' ved Marennes er like ved. Omtrent 10 minutter med bil. Men det likner mer en innsjø enn en strand. Langs kystveien sørover er det forskjellige strender. Her er det også strender med høye bølger. Avhengig av hvor lenge man vil kjøre, i gjennomsnitt på en halv time fra campingen. Man kan handle i Marennes. Det er også noen restauranter der, men de er ikke svært spennende. Spisestedene på campingen er bra. Men på dagene det kommer mange nye gjester er det veldig travelt ved take away-servicen og på noen dager er restauranten helt opptatt (og det er ikke mulig å reservere). Kort sagt, prima camping men den ligger litt avsides.

Familie med små barn, aug. 2010
"Ikke veldig bra"
Dirk
6,0
18.04.2011 Vi var har mot slutten av august 2010 med vår familie (ett barn på 2 år). Vi syntes det var skuffende å feriere i en campingvogn. Det er ikke mye plass, akkurat plass nok til en seng og en dusj. Vi kommer ikke til å leie en så liten campingvogn igjen. Svømmebassengene er store nok men iskalde. Dattera vår hakket tenner i vannet. Det var ikke tilstrekkelig med solsenger heller, men jeg har aldri opplevd noe annet på ferie. Byene i omgivelse er verdt et besøk for en spasertur eller en terrasse. Alt i alt kommer vi ikke til å feriere i en campingvogn igjen. Til neste ferie har vi leid en bungalow i et annet område.

Familie med små barn, juli 2010
"Campingplassen er bra men beliggenheten er dårlig"
b.m.j.smit
6,0
17.01.2011 Campingen er veldig flott, veldig store, flotte plasser. Toalettene og dusjene er i orden, det er svaler i bygningene, noe som jeg personlig ikke liker men de har ikke lov til å jage dem bort. Svømmebassenget er praktfult (men kaldt) men man skal ha på seg speedo, jeg ble sendt bort! Badevaktene er kjedelige macho-menn som ikke tillater noenting, barna får ikke en gang lov til å leke med en strandball! Strendene like ved campingen er ikke bra i det hele tatt, men det ligger praktfulle strender på en halv timers kjøring. Havet er for barskt for barn. Rideskolen er veldig flott. Butikken på campingen har et stort utvalg. Det er veldig mange mygg om kvelden!! Byene i omgivelsene er veldig flotte og hyggelige. Når man liker flott natur, å sykle og å besøke byer og når man ikke synes det er et problem å ta på seg en genser og lange bukser om kvelden så er man på det riktige stedet her. Når man liker bedre sol og fint vær, som vi gjør, så reiser man bedre til Middelhavskysten.

Familie med små barn, juli 2010
"Flott svømmekompleks og flere nasjonaliteter"
Fam. van Nieuwkerk
8,0
11.12.2010 Hyggelig og velstelt campingplass. For de allerfleste barn er svømmebassenget viktig og det var utmerket. Våre barn på 8 og 11 år og vi selv var ofte i og rundt bassenget. Vi spiste på restauranten to ganger og maten var bra. Også ved gatekjøkkenet hvor man også kunne hente pizzaer, var alt i orden. Campingvognen leide vi via selve campingplassen og den var velstelt og romslig. Vi hadde en plass like ved idretts/fotballplenen og det var mye plass der. Heller ikke langt fra tennisbanen, svømmebassenget, butikken og resepsjonen (hvor man snakket flere språk, bl.a. nederlandsk). Når man vil bli kjent med omgivelsene trenger men en bil. Halvøya ile d'Oleron er verdt et besøk og vi var her på stranden og det var veldig høye bølger. Bodyboarding er flott her!

Familie med små barn, 2010
"Super campingplass!!!"
Maik
10,0
16.02.2011 Denne campingplassen er virkelig topp. Anbefales på det varmeste særlig med barn. Det er fantastiske strender i nærheten. Plage Espagnol er for eksempel en praktfull strand, rolig og med veldig høye bølger. Supert. Det er deilig å sykle i omgivelsene. Bak campingplassen ligger et myrområde med mange storker, det er deilig å sykle der! Plassene på campingplassen er store og sanitæranlegget er veldig bra. dyreparken er verdt et besøk, man får gi elefantene og sjiraffene med popcorn! La Rochelle er også verdt et besøk. Besøk også de tre tårnene der. Svømmebasseget er veldig stort og flott. Om kvelden er det morsomme show.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon