Zoover ferievurderinger av reisende. Campingplass La Bastiane**** i Puget-sur-Argens Provence-Alpes-Cote d'azur. Gi også din mening!

Vurderinger Campingplass La Bastiane****

Campingplass La Bastiane**** Puget-sur-Argens
101 vurderinger

Vurderinger Campingplass La Bastiane****

Chemin de Suvieres 1056, 83480, Puget-sur-Argens
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass La Bastiane****? Så se på vurderingene av Campingplass La Bastiane**** i Puget-sur-Argens skrevet av andre reisende her.
Campingplass La Bastiane Scorer en 8,3 fra 10, på grunnlag av 101 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass La Bastiane****? Se på vurderingene av Campingplass La Bastiane**** i Puget-sur-Argens som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 47 Feriebilder av Campingplass La Bastiane**** på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Frankrike. Se på alle overnattingsmulighetene i Provence-Alpes-Cote d'azur. Sammenlign Campingplass La Bastiane**** med andre ferieopphold i Puget-sur-Argens.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for La Bastiane**** / Puget-sur-Argens. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

8,1
8,5
7,5
8,3
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, mai 2012
"Prima camping"
Dennis
7,0
20.05.2012 Gezien de drukte van de hoofdweg die naar de camping leidt en de nabijheid van de snelweg A8 ligt La Bastiane op een verrassend rustige plek, midden in het bos.

De huur van onze stacaravan was behoorlijk prijzig, maar voor dat geld krijg je een schone, goed onderhouden caravan. Wel heeft die wat ons betreft minpunten: De deurposten en gang zijn erg smal, bijna te smal voor één persoon. Douche en toilet zijn ook erg klein. Het bed is dat eveneens, iemand die langer is dan 1.80 - zoals ik - ligt met z'n voeten buiten boord. De matras is bovendien veel te dun, en erg hard. Jammer, voor deze prijs.

Verder geen klachten. Veel schaduw, lekker zwembad, overdekt terras bij de stacaravan, voldoende parkeerruimte, behulpzaam personeel dat Nederlands spreekt en lekker brood. Verdere boodschappen doe je bij de Carrefour vlakbij. Niet bij de campingwinkel. Veel te duur.

St. Tropez, Monaco, St. Maxime, allemaal dichtbij en allemaal prachtig. La Bastiane ligt in een schitterende regio!

Venner, sept. 2011
"Très moyen"
SANDO
5,0
1,0
3,0
05.09.2011 Accueil très moyen on nous a fait poireauter près de 25 minutes pour visiter le mobil-home qui ne peut se situer plus près de la piscine (sauf si il est monté sur pilotis) et de l'accueil. J'ai demandé si nous pouvions avoir un mobil-home plus loin et on m'a répondu que j'étais la dernière arrivée. Sauf que j'ai réservé ce mobilhom depuis le mois d'avril pour la 2ème semaine de septembre (foutage de gueule). Il parait que je ne pouvais prétendre qu'à cet emplacement. Beaucoup de promiscuité et de vis à vis malgré la basse-saison. On nous parque comme des bestiaux tous au meme endroit!
Quant à la piscine, vive la basse saison car tous les transats sont alignés et bien serrés l'un à côté des autres, on n'a vue sur les slips des uns et des autres. Espace piscine petit pour le nombre de capacité d'accueil de personnes. Le bruit de fond est bien l'autoroute. Personnel très gentil (restauration, bar, pizzaiolo, et une femme de l'accueil). Mobilhom correct et Bien ombragé

Familie med små barn, sept. 2011
"Heerlijk met kleine kinderen"
Fam van Noorel
9,0
19.09.2011 Camping la Bastiane is een geweldige camping. Echt eeen aanrader als je kleine kinderen hebt. Prima peuterzwembad. Kan wel wat glad zijn langs het bad!! Lekkere verse broodjes te bestellen. Restaurant is goed. Pizza's zijn heerlijk!!! Prachtige stranden in Frejus en St Aygulf.
De camping en de omgeving zijn zeker de moeite waard.

Med partner, 2011
"Erg mooie plaats"
Geertruida
3,0
29.08.2011 Ja een hele grote mooie fantastische plek. Wat wij minder vonden was het sanitair, te weinig, douchetemperatuur niet zelf te regelen, wifi signaal te zwak en vaak "not available" (lastig met eigen bedrijf) en de afhaalfrites ook niet echt geweldig. Wel geweldig dus de plek, de vriendelijkheid van de familie en het personeel en de omgeving. Ook de pizza's vonden we heerlijk. Coverband eenmaal per week ook erg goed!

Med partner, aug. 2011
"Centraal gelegen camping"
Jollie
6,0
30.04.2012 Dit is een camping zeer centraal gelegen ten opzichten van divere bezienswaardigheden (Nice, Grasse, Gorges du Verdon, St Tropez, Cannes ed)
Wij hadden geboekt bij touroperator ivm de ruimte rondom de mobile home die minstens 120m2 is.
Ruimte bij de mobile home inderdaad voldoende, ook wel afhankelijk van waar je staat.

"Fijne camping"
Fam Janssen
8,0
11.09.2011 La Bastiane, is een prima camping. Wij hebben hier 3 weken mogen verblijven samen met onze dochter van bijna 2 jaar. (Texas)
Caravan netjes, alleen het matras en het bed van de ouderslaapkamer was echt een drama.
De ligging van de camping is misschien wat afgelegen, dus je zal alles met de auto moeten doen. (voor ons geen probleem)
Alles op deze camping is ingericht op kinderen, wij vonden dit erg prettig.
Winkel erg beperkt, maar carefour ligt op 5 min rijden.

Zoals eerder vermeld was de animatie s'avonds soms best goed te horen, maar buiten het hoogzeizoen zal je hier geen last van hebben.
Verder was de camping erg schoon en was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Het eten wat je kon bestellen op de camping vonden wij prima.
Wij stonden onder de eerder genoemde zoemende zendmast, maar dat was niet constant en wij vonden dit niet storend. De snelweg hoorde je wel s'nachts op afstand maar wij hebben hier zker niet minder van geslapen.

Strand op 15 min aan te rijden.

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Camping village super"
brillant
06.09.2011 camping de taille humaine et trés bien entretenu
ambiance conviviale et decontractée,
accueil chaleureux une équipe à l'écoute et sympahique....
le resto un vrai régal et les prix sont raisonnable vu la quantité dans les assiettes,
emplacement ombragées et le mobile-home tres confortable avec un bel espace terrasse....
nous avons passées un excellent séjour et de belles soirées équipe d'animation sympathique avec un coup coeur pour NICOLAS animateur trés drôle et pleins de talent,nous avons hâte d'y revenir...

Familie med små barn, aug. 2011
"Vriendelijke en fraaie Camping"
jvdput
8,0
20.09.2011 We hebben een plaats geboekt in de drukste periode van de vakantie.
Camping geweldig. Bijna on-Frans zo netjes. Goed verzorgd terrein en mooie plaatsen.
Ligging wat achteraf, dus altijd met de wagen op pad. maar daardoor gemoedelijk en rustig.
zeer goede sport faciliteiten en elke avond voor de jeugd een proff sportbegeleider die de jeugd actief krijgt met basketballen en voerballen.
leuk fitnesspark met apparaten vrij voor gebruik. Zwembad mooi aangelegd met heerlijke ligstoelen. 4 sterren kwaliteit. Frisse maar goede water temp.
Wordt zeer goed bijgehouden.
eenvoudige Campwinkel met lekker verse broodjes elke dag. Wel even reserveren voor de volgende dag. restaurantje prime en gezellig. Animatie in de avond vooral voor de Fransen. Franse badjuf sprak ook NL. Ze hadden ook een Disco, maar was niet in gebruik. Goed vermaak voor de oudere en jongere jeugd.
Een paar muggen, maar smeren en het gaat goed.
Erg drukverkeer om de kust te bezoeken in begin augustus maar mooie omgeving.

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Excellent camping"
PLANTIER
10,0
12.09.2011 Nous venons pour la 3ème fois à la bastiane et nous y reviendrons.Personnel très sympathique ,restauration excellente ;Camping très propre,ou les enfants rencontrent plein de copains .

Familie med små barn, aug. 2011
"Prima kleine camping, wel"
Karin Hekman
8,0
30.08.2011 Wij waren afgelopen 2 weken op deze camping en hebben een goede vakantie gehad met onze twee kinderen van 2 en 6 jaar. Overzichtelijk waardoor onze 6 jarige zoon lekker vrij kon rond steppen. Veel vriendjes om mee te spelen op het voetbalveld en in het kleine speeltuintje. Heerlijk zwembad en peuterbad.
Wat erg tegenviel was het lawaai van de animatie. Die begon 's avonds om 22 uur tot 24 uur!! De eerste nachten niet van geslapen. Er zijn een klein aantal plaatsen waar je dit niet hoort, maar daar hoor je de snelweg erg goed of sta je recht onder grote zoemende electriciteitspalen.
Kortom, prima camping, kinderen vermaken zich top, maar je moet er niet naar toe als je 's avonds stilte wenst.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon