Campingplass Le Ranc Davaine**** Frankrike Rhone-Alpes St. Alban-Auriolles (Ardeche) Vurdering 7.9

Vurderinger Campingplass Le Ranc Davaine****

7,7
8,2
7,3
7,4
Vær

24  °C

23 mai 2012

Campingplass Le Ranc Davaine**** St. Alban-Auriolles (Ardeche)
219 vurderinger

Vurderinger Campingplass Le Ranc Davaine****

RD 208, Ruoms, 07120, St. Alban-Auriolles (Ardeche)
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Le Ranc Davaine****? Så se på vurderingene av Campingplass Le Ranc Davaine**** i St. Alban-Auriolles (Ardeche) skrevet av andre reisende her.
Campingplass Le Ranc Davaine Scorer en 7,9 fra 10, på grunnlag av 219 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Le Ranc Davaine****? Se på vurderingene av Campingplass Le Ranc Davaine**** i St. Alban-Auriolles (Ardeche) som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 144 Feriebilder av Campingplass Le Ranc Davaine**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Campingplass Le Ranc Davaine****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Frankrike. Se på alle overnattingsmulighetene i Rhone-Alpes. Sammenlign Campingplass Le Ranc Davaine**** med andre ferieopphold i St. Alban-Auriolles (Ardeche).
Vennligst vent...

8,6
8,6
6,7
9,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, april 2011
Jager
5,0
9,0
10.05.2011 Vi var her i vårferien og hadde veldig fint vær. Vi booket en campingvogn til 6 personer ved TO. Campingvognen var veldig ren, sengene var bra og på kjøkkenet fant vi alt vi trengte! Campingvognen har en veranda og det var deilig å sitte der. Det var god plass rundt campingvognen. Svømmebassenget er virkelig fantastisk for barn, de koser seg der hele dagen. Vannet var ennå kaldt, men det blir man nok vant til! Temperaturen i innebassenget var bra. Ved siden av campingplassen ligger en flott elv hvor barn kan leke i og langs hele dagen. På den andre siden av elven ligger Parcours Avonturs dans les arbres...virkelig en utfordring for gammel og ung! Restauranten på campingplassen var ikke veldig bra etter vår mening, men ta bilen til Ruoms, Grospierres eller Vallom og der finner man flere bedre restauranter. Det lille supermarkedet på campingplassen er prima når du skal handle noen småting, i Ruoms, som ligger på ett kvarters kjøring er et stort SuperU hvor de har alt. Vi var der i lavsesongen og hadde helt stille netter, deilig. Kort sagt: Le Ranc Davaine anbefales!!

Gruppereise, 2010
"Fantastisk campingplass!"
Ik
9,0
24.07.2010 Denne campingen anbefales på det varmeste! Jeg er nettopp tilbake sammen med foreldrene mine og søstera mi på 15 år og vi hadde en fantastisk ferie! Alt mas om skitne toaletter og dusjer, lite tilsyn ved svømmebassenget, butikken som aldri var åpen, resepsjonen osv. IKKE SANT! Det var strengt tilsyn ved svømmebassenget (det var ikke tillatt for gutter å ha shorts på seg), toalettene og dusjene var perfekte, renholdet var veldig bra (noen mennesker synes det er skittent der kl. 22.00, det er ikke rart, man bor ikke på et 5 stjerners hotell), underholdningen var veldig bra, det ble organisert mye for gammel og ung (alt foregikk på fransk, men alle barn var med, hvilket språk de enn snakket). Ungdommer: denne campingen anbefales på det varmeste! Fire ganger i uka er det et diskotek, ingen hinder i det hele tatt, veldig bra security (på sykkel) etter kl. 23.00! Etter at diskoteket har stengt eller på dagene det ikke er åpnet sendes ungdommene til et sted utenfor campingen. Veldig bra! Vi satt der sammen og hadde det veldig hyggelig! Også elva er super!

Familie med små barn, juli 2010
"Perfekt campingplass"
Jurrien
7,0
01.08.2010 Visst er det tilsyn ved svømmebassenget. Det er en badevakt hele dagen. Butikken er åpen om morgenen og deretter fra kl. 16.00 til, jeg tror, kl. 19.30. Bommen er ned og kan åpnes ved hjelp av et pass (eller ved hjelp av portieren). Kommentaren til MV har sannsynligvis å gjøre med et opphold i forsesongen, eller det handler om en annen campingplass... Velstelt campingplass, med vennlige ansatte. Underholdning i perioden vi var der (17. til og med 31. juli) særlig på fransk men det er også mennesker som snakker nederlandsk på underholdningsteamet. For oss (barn på 12 og 16 år) en veldig flott og velstelt campingplass med flott badebasseng, hvor det er først og fremst nederlendere som reserverer solsengene: de legger et håndkle på sengen kl. 10.00 om morgenen og kommer først kl. 12.00. Dette har ikke noe med campingplassen å gjøre, men nok med våre landsmenn....

Familie med små barn, mai 2010
"Vi kommer gjerne tilbake når det er fint vær"
Linda
7,0
5,0
9,0
27.04.2011 Flott campingplass, flott anlagt. Praktfult og flott svømmebasseng. Mye å gjøre i omgivelsene. Når det er dårlig vær er det litt av et strev. Det overbygde bassenget er da for kaldt. Selve campingplassen blir gjørmete, men det er jo også logisk. Minus: Ligger langt fra motorveien (over en time) så det er alltid mye kjøring når man vil besøke en by eller en severdighet.

Familie med små barn, mai 2010
"Vi kommer gjerne tilbake når det er fint vær"
linda.willekens
6,0
9,0
27.04.2011 Denne ferien kunne ha vært perfekt: praktfult svømmebasseng, bra restaurant, flotte omgivelser. Men dessverre: det regnet veldig mye i vårferien. Vi hadde booket en flott campingvogn via TO. Den var prima i seg selg, men på grunn av plasseringen er det bare lite kontakt med andre folk på campingplassen. Overbygd svømmebasseng er for kaldt når det regner mye ute. Det som virkelig trekker ned på campingplassen etter vår mening er at den ligger på over en timers kjøring fra motorveien, så de fleste utfluktene tar lang tid.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon