Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Spetses? Below you can find all overnattingssteder in Spetses.
Vurdering
9,0
Uteliv
7,3
Kultur
8,5
Omgivelsene
9,4
Strender
9,3
Atmosfære
9,3
Omsorg for naturen
10,0
Vær

9° / 18°

23 feb 2017

Spetses
9
9 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Spetses? Her nede finner du alle overnattingssteder i Spetses.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Spetses with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

33 Overnattingssteder Hellas, De saroniske øyer, Spetses

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Spetses? Her nede finner du alle overnattingssteder i Spetses.
Spetses Scorer en 9,0 fra 10, på grunnlag av 9 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Spetses? Her nede finner du alle overnattingssteder i Spetses. Her finner du vurderinger av 14 Leiligheter' 14 Hoteller' 2 Aparthoteller' 1 Bed and Breakfast' 1 Pension og 1 Villa i Spetses. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 73 Feriebilder av Spetses. Les 9 Vurderinger til reisende som var på ferie i Spetses. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Spetses. Se også på andre ferieopphold i Hellas. Se på alle overnattingsmuligheter i De saroniske øyer.