Leilighet Aiolos*** Hellas Samos Kokkari ferievurdering 9.6

Leilighet Aiolos*** Kokkari
144 vurderinger

Vurderinger Leilighet Aiolos***

Calle de Mercado 9, 83100, Kokkari
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Leilighet Aiolos***? Så se på vurderingene av Leilighet Aiolos*** i Kokkari skrevet av andre reisende her.
Leilighet Aiolos Scorer en 9,6 fra 10, på grunnlag av 144 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Leilighet Aiolos***? Se på vurderingene av Leilighet Aiolos*** i Kokkari som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 199 Feriebilder av Leilighet Aiolos*** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Leilighet Aiolos***. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Hellas. Se på alle overnattingsmulighetene i Samos. Sammenlign Leilighet Aiolos*** med andre ferieopphold i Kokkari.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

5 vurderinger av Aiolos***

144 vurderinger
9,8
8,3
9,2
9,2
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, april 2011
"Ikke til å tro!"
Helma
9,0
07.05.2011 Hvor finner man: en eier som venter på deg når du ankommer med buss? Som mottar deg med kaffe og kake, som personlig følger deg til rommet og forklarer alt man skal vite der? Hvor står det en velkomstblomst og ligger det et kort til deg. Hvor blir man spurt om man har sovet bra, ikke for kaldt eller for varmt? Hvor får man fire ferske egg midt på uka. Hvor finner man en presang på rommet dagen du reiser hjemover igjen? Og hvor blir man vinket farvel kl. 6.45 om morgenen når man reiser hjemover? Alt dette får du ved Aiolos. Helt supert, ikke sant? Book tidlig når du vil reise dit, for med en slik service og gjestfrihet er det fort opptatt!

Med partner, aug. 2010
"Fantastisk!"
Frits
10,0
06.09.2010 Vi var her for andre gang fra 13. til og med 27. august. Vi ble mottatt av Sofia, Manolis og Sortiris. Alt var rent og fint som forrige gang. Renhold hver dag (bortsett fra søndag). Også ved Meltemi ble vi mottatt vennlig. Spiste og drakk noe her nesten hver dag. Hadde det veldig morsomt med eierne Yannis og Stella og bror Spiros. Venner fra Delft Louiske, Fabian og tvillingene Jamie og Boris var i Kokkari andre uken. Vi hadde det gøy med dem og spiste ofte på restaurant sammen. Var også ofte sammen ved svømmebassenget eller på stranden. Om kvelden drakk vi cocktailer ved Wave. Martin og Monique var også der. Dem kjente vi fra i fjor. Var sammen på stranden med dem og koste oss. Klar himmel og mye sol. Siste kveld spiste vi på Meltemi alle sammen. Kommer helt sikkert igjen!

Familie med eldre barn
"Kunne ikke ha vært bedre!"
Sanne
10,0
25.07.2010 Vi er nettopp tilbake fra vår ferie ved Aiolos. Vi har aldri blitt mottatt så hjertelig som her og eierne er veldig vennlige. Bestill 'nectar' med ristet brød ved svømmebassenget. Jeg likte det veldig godt. Leilighetene er bra innredet med alt man trenger. Fra vaskepulver til plastere, bomullsskiver, myggolje og strykejern. Renholdet er også bra. I lobbyen ligger (nederlandske) tidsskrifter og bøker som man bare kan ta. Beliggenheten er perfekt, mellom stranden og svømmebassenget. Akkurat på stedet Aiolos ligger er det mye vind, slik at det ikke er så varmt. På andre deler på øya er det mye varmere. Kokkari er en hyggelig og pittoresk by. Ingen festende ungdommer, men mange hyggelige terrasser og kafeer. Når vi reiser til Samos igjen, så skal vi helt sikkert bo ved Aiolos igjen.

Med partner, juli 2010
"Praktfull beliggenhet, velstelt leilighet"
nienke
7,0
7,0
04.08.2010 Vår første (korte) ferie uten vår sønn (som nettopp har fylt ett år). Vi likte å være sammen og slappe av litt. Og det ble helt fantastisk! Vi var der i bare fire netter men vi fikk virkelig slappe av. Komplekset ser flott ut, velstelt og rent. Som sagt før blir man mottatt med noe og drikke og kake. Artig å se at vurderingene virkelig stemmer overens med virkeligheten. Leiligheten vi bodde på var enkel (mye tre), men veldig ren. Utsikt over havet. Vi brukte ikke kjøkkenet (det var mange flotte og gode restauranter i omgivelsene). Ta fem skritt og du er på stranda! Deilig! Restauranten på den andre siden av leiligheten anbefales. Ober Spiros (om vi hørte det rikitg...) er veldig vennlig og morsom. Vi var i Samos i høysesongen men la ikke merke til det i det hele tatt, som vi syntes var bra. Rolig! Deilig temperatur og litt vind. Vi vil gjerne reise tilbake! Men helst når sønnen vår er litt eldre, slik at han kan bli med. Aiolos i Samos: anbefales!

Gruppereise, juni 2010
"Vi kommer gjerne tilbake!"
ronald
6,0
10,0
13.08.2010 Vi var her med en gruppe (8) venner og vi stortrivdes. Som sagt før flere ganger er eierne helt fantastiske. To eksempler: En av vennene våre fylte tretti og Sofia bestilte en flott kake til festen i baren. Sønnen vår som ennå ikke hadde fylt et år var også med men det var ingen barnestol i leiligheten. Vi spurte Sofia om hun hadde en. Hun hadde ingen men neste dag sto det en hel ny barnestol i leiligheten. Ingenting er for mye og selv om det var krise fortsatte de å le. Vi bodde på leilighet nr. 3 like ved svømmebassenget. Når man har et lite barn med seg, er det veldig bra, man kan bruke balkongen som leikegrind. Denne leiligheten er også den eneste med 2 soverom og 5 (!) balkonger. Vi kommer sikkert tilbake! Vi spiste flere ganger hos Meltemi overfor leiligheten og hos Poseidon i sentrumet. Når man skal til Poseidon så skal man hilse på Arnold. Det er servitøren med den djupe stemmen.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon