eleonas village met eigen zwembad. Super uitzicht, veel privacy. schoon, goede bedden.Ligging prima. kleinstukje omhoog autootje is een aanrader. Dorpje is 5 minuten rijden maar zou lopend te ver zijn, althans omhoog/terug.Het ene restaurant is nog beter dan het ander en allemaal zeer betaalbaar. Anna's restaurant is een aanrader. Zoals Anna de boel bestiert lijkt het wel alsof ze kolonel in het leger geweest is. Zeer amusant om te zien en het eten is super lekker. Echt doen en ga of reserveren of op tijd want het zit iedere avond vol!!!
Samos ..groen , bergen en genoeg te doen wel erg veel bochten...daar moet je tegen kunnen!!!!helaas slechte /nauwelijks wifi bij eleonas. Toch wel heimwee!!!
Nog vergeten te vermelden dat je ff moet wennen aan de airco..omstandigheden. zodra je iets open laat staan gaat ie uit..dus deuren ramen en alles constant sluiten ;ffff uitgaan is wat je zelf leuk vindt..voor ons was het lekker uit eten en een duik in eigen Zwembad....geen disco ed .dat is volgens mij aan de andere kant