Are you looking for a well-reviewed hotell for your holiday in Rovinj? Below you can find all overnattingssteder in Rovinj.
Vurdering
8,5
Uteliv
7,4
Kultur
8,6
Omgivelsene
9,0
Strender
7,6
Atmosfære
8,9
Omsorg for naturen
8,6
Vær

5° / 12°

29 jan 2020

Rovinj
8,5
525 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Rovinj? Her nede finner du alle overnattingssteder i Rovinj.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Hoteller Rovinj with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

18 Kroatia, Istria, Rovinj

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Rovinj? Her nede finner du alle overnattingssteder i Rovinj.
Rovinj Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 525 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Rovinj? Her nede finner du alle overnattingssteder i Rovinj. Her finner du vurderinger av 62 Leiligheter' 8 Campingsplasser' 18 Hoteller' 7 Feriehus' 3 Ferieparker' 2 Aparthoteller' 3 Bed and Breakfasts og 2 Pensions i Rovinj. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 1228 Feriebilder av Rovinj. Du kan se på 8 Videoer av Rovinj. Les 525 Vurderinger til reisende som var på ferie i Rovinj. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Rovinj. Se også på andre ferieopphold i Kroatia. Se på alle overnattingsmuligheter i Istria.