Bed and Breakfast Casa Reminiscenza Italia Lazio Bolsena Vurdering 10.0
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 769
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Badestranda ved Bolsenasjøen
10 vurderinger

Vurderinger Bed and Breakfast Casa Reminiscenza

Via Cassia (SS2) km 119,800 Loc' Valleponte SNC, IT-01020, Bolsena
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Bed and Breakfast Casa Reminiscenza? Så se på vurderingene av Bed and Breakfast Casa Reminiscenza i Bolsena skrevet av andre reisende her.
Bed and Breakfast Casa Reminiscenza Scorer en 10,0 fra 10, på grunnlag av 10 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Bed and Breakfast Casa Reminiscenza? Se på vurderingene av Bed and Breakfast Casa Reminiscenza i Bolsena som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 8 Feriebilder av Bed and Breakfast Casa Reminiscenza på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Italia. Se på alle overnattingsmulighetene i Lazio. Sammenlign Bed and Breakfast Casa Reminiscenza med andre ferieopphold i Bolsena.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

7 vurderinger av Casa Reminiscenza

10 vurderinger
9,7
8,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med eldre barn, april 2012
"Kjempefint overnattingssted i deilige Toscana!"
Jesper & co.
10,0
20.04.2012 Dette var bra….. Umåtelig bra! Fin beliggenhet er par timer fra Roma, og ikke minst VELDIG bra standard!! Trodde vi skulle bo på et lite og bortgjemt vertshus på vei mot Nord-Italia, men ble utrolig glad da vi ankom hotellet som er helt nydelig både ute og inne! Det var god seng på rommet, BBC og andre internasjonale kanaler på TV, og en PC som alle kunne bruke i biblioteket. Digg pizza inntok vi i friluft klokken ti på kvelden, blant andre trivelige folk som hadde funnet fram til dette stedet. Frokosten sto ikke tilbake fra dyrere hoteller i Roma og i Milano, denne var faktisk bedre!!! Eieren er norsk og veldig hyggelig og hjelpsom. Bolsena er en liten landsby med flere OK restauranter og en del butikker… Gamlebyen og stripen langs med innsjøen er finest. Vil tilbake i hit badesesongen

Med partner, sept. 2011
"Kommer garantert tillbake"
Robert Hermansen
28.01.2012 Den beste Bed and Breakfast i Italia, vi kommer tillbake

Familie med små barn, aug. 2010
"Veldig, veldig bra hotell!!!"
Toril
10,0
04.03.2011 Vi likte oss kjempegodt! Veldig fint sted og imøtekommende vertskap som hjelper med alt både før og under oppholdet. Vi kommer tilkbake i sommer <3

Med partner, 2010
"Fint og rent"
Hans-Jørgen Huseby ...
10,0
06.04.2010 Overraskende bra sted til å være et "B&B"! Bodde på neon 4* hoteller i både Italia og Frankrike som ikke kunne måle seg med dette.....
Fin utsikt til Bolsena-sjøen og nært stranden, bare synd det var for kaldt til å svømme i mars!
Serverer bra mat til en rimelig penge

We'll be back c",) & <",)
Hans-Jørgen & Marianne

Familie med eldre barn, 2009
"Nytt og "fresh", topp mat og hyggelige omgivelser"
Gunhild J.P.
8,0
5,0
20.09.2009 Beste overnattingsstedet vi var på i Italia!!! Koselig, rent og moderne. Gratis internett og sykler

Med partner, sept. 2009
"Fantastisk vertskap!"
Benedikte Koldingsn...
10,0
10.01.2012 Casa Reminiscenza er det beste B&B eg noensinne har bodd på. Føltes som vi bode på 5 stjerners hotel! Fantastisk god service, mat og flott rom. Kan anbefales på det absolutt varmeste!

Venner, aug. 2009
"Vidunderlige Casa Remi!"
Camilla Køtterheinr...
9,0
10,0
04.03.2011 Fikk dette stedet anbefalt av en venninne da hun visste jeg skulle til italia sommeren 2009. Vi skulle egentlig bare være der 1-2 dager, men endte opp med en uke. Dette pga fantastisk atmosfære,service og mat. Deilige avslappende dager i hagen, utflukter med bil og sykkel i området. Kan anbefales på det varmeste.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon