Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Lazise? Below you can find all overnattingssteder in Lazise.
Vurdering
8,0
Uteliv
6,7
Kultur
7,0
Omgivelsene
8,6
Strender
6,0
Atmosfære
8,6
Omsorg for naturen
7,2
Vær

-1° /

15 des 2019

Lazise
8
553 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Lazise? Her nede finner du alle overnattingssteder i Lazise.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Lazise with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

61 Overnattingssteder Italia, Steder rundt Gardasjøen, Lazise

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Lazise? Her nede finner du alle overnattingssteder i Lazise.
Lazise Scorer en 8,0 fra 10, på grunnlag av 553 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Lazise? Her nede finner du alle overnattingssteder i Lazise. Her finner du vurderinger av 22 Leiligheter' 10 Campingsplasser' 18 Hoteller' 1 Feriehus' 2 Ferieparker' 1 Aparthotell' 5 Bed and Breakfasts' 1 Pension og 1 Villa i Lazise. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 527 Feriebilder av Lazise. Du kan se på 9 Videoer av Lazise. Les 553 Vurderinger til reisende som var på ferie i Lazise. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Lazise. Se også på andre ferieopphold i Italia. Se på alle overnattingsmuligheter i Steder rundt Gardasjøen.