Zoover ferievurderinger av reisende. Campingplass Fornella**** i San Felice del Benaco Steder rundt Gardasjøen. Gi også din mening!

Vurderinger Campingplass Fornella****

Campingplass Fornella**** San Felice del Benaco
166 vurderinger

Vurderinger Campingplass Fornella****

Via Fornella 1, 25010, San Felice del Benaco
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Fornella****? Så se på vurderingene av Campingplass Fornella**** i San Felice del Benaco skrevet av andre reisende her.
Campingplass Fornella Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 166 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Fornella****? Se på vurderingene av Campingplass Fornella**** i San Felice del Benaco som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 142 Feriebilder av Campingplass Fornella**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Campingplass Fornella****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Italia. Se på alle overnattingsmulighetene i Steder rundt Gardasjøen. Sammenlign Campingplass Fornella**** med andre ferieopphold i San Felice del Benaco.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Fornella**** / San Felice del Benaco. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

166 vurderinger av Fornella****

166 vurderinger
8,3
8,7
7,8
8,6
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med eldre barn, april 2012
"Prima camping"
Dominica
6,0
7,0
05.05.2012 Stacaravans + veranda van touroperator enigszins gedateerd, en erg dicht op elkaar. Camping is een prima plek, met alles wat je nodig hebt, met een klein (kiezel) strandje, een barretje (met lekkere koffie) en een zeer goed gesorteerde campingwinkel.
Wireless is duur en werkt alleen bij de receptie en restaurant, en is prijzig. Tijdens ons verblijf werkte het een aantal dagen zelfs niet. Dat is een minpunt.

"Kindvriendelijk"
marrigje23
8,0
20.11.2011 Prima camping, vooral voor gezinnen met jonge kinderen.

Med partner, 2011
"Fantastische Camping"
Math van Heck/Louis...
9,0
14.11.2011 Zeer servicegericht, uitmuntend zomerentertainment/muziekconcerts.
Tenten.inrichting van reisorganisatie echter gedateerd. Advies: boek in 2012 rechtstreeks bij Fornella.

Familie med små barn, 2011
"Middel grote camping met mooie zwembaden"
AJ Aartsen
9,0
21.09.2011 Wij zijn de laatste drie weken van juni geweest. Niet al te grote camping met 2 mooie zwembaden. Jammer dat het mooiste zwembad dicht gaat 's middags van 13 uur tot 15 uur. Het strandje aan het meer was echt heerlijk. Gras en bomen voor de schaduw. We hebben een kant en klare tent gehuurd via een touroperator. Mooie plek, we zagen het meer en werden 's ochtends wakker met het geluid van het kabbelende water. Het sanitair was wel ver lopen. Verder schoon sanitair. Mooie omgeving.

Med partner, sept. 2011
"Super Campingplatz."
großes Zelt mit 2 P...
5,0
4,0
10,0
18.09.2011 Wir haben unseren diesjährigen Jahresurlaub (im September, außerhalb der Saison) auf dem Campingplatz Fornella verbracht. Die Sanitäranlagen waren immer sehr sauber. Das Hauptgebäude befindet sich in sehr zentraler Lage des Platzes und wird 2x am Tag geputzt. Neuer moderener Zustand. Seperate Waschkabinen und Duschen. Duschen sind zeitlich begrenzt auf 7 Minuten. Warmwasser stets zur Verfügung. Wasser etwas gechlort.

Ein weiteres Sanitärgebäude befindet sich in unmittelbarer Nähe. Ein weiteres am Strand. Wurden von uns jedoch nicht genutzt.

Sehr schön angelegter Platz mit vielen Bäumen und auch Olivenbäumen.

Es gibt zwei Strände. Auf dem einen sind Hunde erlaubt. Auf dem anderen nicht. Badeschuhe sind empfehlenswert, das kleine Kieselsteine.

In der Bar steht eine Tiefkühltruhe für Camper um Kühlakkus zu gefrieren.

Leider gibt es nur Rabatt für Senioren -was für mich absolut nicht verständlich ist- und nicht für Familien oder Studenten.

Med partner, sept. 2011
"Heel goed"
Hans
10,0
26.09.2011 Camping Fornella is een aanrader. Op het eerste gezicht als je aan komt rijden wordt je wat teleurgesteld. Eerst zie je de afvalcontainers, daarna pas het entree. Echter de Camping is erg goed al zijn sommige plaatsen niet geschikt voor een grote caravan.
De kwaliteit van het eten in het restaurant is goed. Het zwembad is erg mooi en het sanitair perfect. Vlak voor de camping begint een fietspad en je kan er leuk een avondwandeling maken en nog even op een terrasje zitten in de haven van San Felice.

"Super mooie camping!"
Manon Dijkstra
9,0
13.09.2011 Wij zijn net 2 dagen terug van camping Fornella. Wij zijn erg enthousiast. Alles was goed. Het sanitair was erg schoon. Jammer alleen dat sommige campinggasten niet netjes zijn. Er werd vaak schoon gemaakt. De zwembaden waren super. Wel wat koud maar als je er eenmaal door heen was ging het wel. Animatie liep nog lang door. Mijn kids vonden de kinderdisco super leuk. Bij de camping kon je goed eten maar net buiten de camping was een super goed restaurant te vinden waar je voor weinig erg goed kon eten. Wij hebben veel leuke plaatsen bezocht oa Salo, Desenzano, Brescia, Grada, Verona, etc Onze tent was wel gedateerd en niet schoon. Maar dat namen wij voor lief omdat je immers Kampeert.

"Mooie kindvriendelijke camping"
geraldennicol
8,0
24.08.2011 de camping ziet er zeer netjes uit, hij heeft 2 mooie zwembaden, er is een leuke grote speelplek met een leuk toestel en het sanitair is meer dan genoeg en ziet er zeer goed uit.
Wij hadden een stacaravan via de camping zelf geboekt, hillside nr 53. De plek was mooi, we hadden een goed uitzicht over het meer, en de caravan zag er ook goed uit, was zeker nog niet oud, had goede bedden en ook een goede douche. Alleen was de inventaris wel erg minimaal, je moest wel steeds afwassen anders was er echt niet genoeg bestek enz. Onze kinderen doen niet graag mee met de animatie, maar volgens mij waren dat wel erg enthousiaste mensen.
Dit is een zeer leuke, rustige kindvriendelijke camping, er is geen lawaai op de camping en dat is wel prettig als je kleine kindjes graag willen slapen.

"Uitstekende camping."
S.kaas
8,0
12.09.2011 Voor ons de 4e camping aan het gardameer (voorheen, Eden, Promontorio, Toscolano) en ook verreweg de beste! De camping is niet zo massaal (gelukkig) als bijvoorbeeld bella italia en heeft een ontspannen sfeer. De faciliteiten zijn uitstekend en netjes en dit geld ook voor het sanitair (zeker 4 sterren). Wij verbleven in een caravan van touroperator en ook die was goed en zeer ruim. Helaas staan de caravans wel achter elkaar waardoor je op de achterkant van je overbuurman kijkt. De caravan heeft geen airco en in de eerste week (36/37 graden) was dat toch wel jammer. Het eten vonden wij in tegenstelling tot voorgaande berichten wel redelijk tot goed. Hierbij hou ik rekening met het feit dat het een campingrestaurant is en geen michelinster restaurant. Van de zwembaden hebben we nauwelijks gebruik gemaakt (liever het meer) maar deze waren mooi en netjes en niet overbevolkt. Tevens voor ons huurbootje een boei gehuurd en dit ging ook prima. Wij komen zeker nog een keer terug!

"Topper!!!!"
Diana Boer
6,0
9,0
20.08.2011 Voor de 2e keer geweest.Zwembaden zijn prima.
Jammer dat jeugd de wc's laat verstoppen terwijl de schoonmaak hun best doet om het schoon te houden. Douches zijn goed. Restaurant op de camping redelijk, friet is duur, voor 3 pers.10 Euro. Op 200m van de camping ligt een leuk restaurantje,Rio Verde,een stijle weg naar beneden,je kunt er voor weinig heel goed eten. Fornella tot volgend jaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon