Campingplass Pra' Delle Torri**** Italia Veneto Caorle Vurdering 8.4

Campingplass Pra
469 vurderinger

Vurderinger Campingplass Pra' Delle Torri****

Viale Altanea 204, 30021 , Caorle
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Pra' Delle Torri****? Så se på vurderingene av Campingplass Pra' Delle Torri**** i Caorle skrevet av andre reisende her.
Campingplass Pra' Delle Torri Scorer en 8,4 fra 10, på grunnlag av 469 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Pra' Delle Torri****? Se på vurderingene av Campingplass Pra' Delle Torri**** i Caorle som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 277 Feriebilder av Campingplass Pra' Delle Torri**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Campingplass Pra' Delle Torri****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Italia. Se på alle overnattingsmulighetene i Veneto. Sammenlign Campingplass Pra' Delle Torri**** med andre ferieopphold i Caorle.
Vennligst vent...

7,4
8,6
8,6
7,3
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, april 2011
"Stor campingplass med mange fasiliteter"
Arno, Gonnie en Qui...
10,0
09.05.2011 Pra'Delle Torri er en flott campingplass. Det er mange fasiliteter og et fantastisk vannparadis, her var dattera vår på 7 år mye. Det er underholdning og det organiseres mange aktiviteter for barn til rundt 10 år. For eldre barn er det litt mindre å gjøre. Vi reiste til Italia med fly og hadde tenkt å ta kollektiv trafikk til utflukter men slik ble det dessverre ikke. Det er ingen kollektiv trafikk fra campingen til den bebodde verden i forsesongen. Det kjører en buss bare i høysesongen. Campingen anbefales på det varmeste til familier med unge barn, men jeg ville reise dit med bil når vi eventuelt skulle reise dit en gang til.

Familie med små barn, aug. 2010
KvdWaterbeemd
8,0
20.02.2011 Reiste til Italia for første gang. Da vi ankom på campingplassen syntes vi den var nokså stor. Noe vi ikke er vant til. Vår campingvogn sto dessverre helt framme ved inngangen til venstre slik at det var ganske langt til svømmebassenget og stranden. Bassenget og stranden var prima, ingen kommentar. Men barna kunne ikke gå dit alene (8 og 11). Vi syntes at det var hyggelig på campingplassen om kvelden med levende musikk osv. Vi kjørte til Venezia med bil to ganger og en gang til Caorle. Etter vår mening er det ikke mye å gjøre i omgivelsene rundt campingplassen. Alt i alt hadde vi en flott ferie.

Familie med eldre barn, aug. 2010
"Veldig flott campingplass"
kylie
6,0
30.12.2010 Jeg er en jente på 15 år og jeg var på denne campingplassen i to uker dette året. Campingplassen er veldig stor, som også står i brosjyrene. Men jeg syntes det var veldig flott. Det stemmer at det er flere ting å gjøre for mindre barn, som splashdance og barnediskotek. Ungdommene liker et bedre å komme i kontakt med jevnaldrende og det går bra: om dagen når man slapper av ved svømmebassenget eller på stranden og om kvelden ved baren ute eller på diskoteket! Jeg deltok i missekåringen som var organisert veldig bra av underholdningen, i ett ord fantastisk! Alt var ordnet veldig bra og det var også nederlendere i underholdningsteamet. Det som trekker litt ned på denne campingen er stranden. Den er smal og det går en slags trappe gjennom stranden slik at det ikke er mye plass igjen. Så man skal gå i et stykke, for litt lenger borte er det mye bedre. Dessverre ligger det litt tang som er skylt i land og som ikke blir ryddet.

Familie med små barn, juli 2010
"Deilig campingplass direkte ved stranden"
CP2010
8,0
03.12.2010 Vi hadde en deilig ferie på denne campingen i fjor. Vår sønn på 6 likte seg veldig godt her og svømmebassenget er fantastisk. Fordi at bassenget ikke er dypt kunne han i vannet selv. For dem som liker å svømme er det to dypere basseng. Stranden er ikke bred, men ellers er den bra. Det er flott at man fra svømmebassenget kan gå på stranden med en gang. Tilstrekkelig med plass til å leke og mange andre barn til å leke med på campingplassen. Restaurantene er prima. Særlig i sports cafe og på stranden fikk vi servert deilig mat. Eneste minus etter vår mening var at det ikke er et sentralt sted hvor man kunne sitte og drikke noe om kvelden. Fordi det er mange restauranter som ligger spredt over campingplassen er underholdningen desentral. Plassene på campingen ellers prima, romslig og med bra beliggenhet. Anbefales på det varmeste!

Familie med små barn, aug. 2009
"Fantastisk svømmebasseng"
majo
6,0
8,0
06.01.2011 Vi hadde en deilig ferie i 2009. Dessverre var det for varmt til mange utflukter og det er ikke mye å se og å gjøre i nærheten. Vi tok båten til Venezia, anbefales, men bare når det ikke er for varmt. Barna syntes svømmebassenget var helt fantastisk så vi så ikke mye til havet. Dessverre stenger bassenget veldig tidlig. Stor men flott, ikke tett i tett, virker som om man er i en bygd. Vi hadde nesten ingen hinder fra mygg! Service helt topp. Lei en familiesykkel og ta en tur på campingplassen.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon