Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Verona? Below you can find all overnattingssteder in Verona.
Vurdering
8,9
Kultur
9,7
Omgivelsene
9,7
Atmosfære i byen
8,1
Omsorg for naturen
8,9
Vær

13° / 19°

19 okt 2019

Verona
8,9
135 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Verona? Her nede finner du alle overnattingssteder i Verona.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Verona with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

146 Overnattingssteder Italia, Veneto, Verona

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Verona? Her nede finner du alle overnattingssteder i Verona.
Verona Scorer en 8,9 fra 10, på grunnlag av 135 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Verona? Her nede finner du alle overnattingssteder i Verona. Her finner du vurderinger av 17 Leiligheter' 3 Campingsplasser' 75 Hoteller' 1 Feriehus' 1 Aparthotell' 40 Bed and Breakfasts' 5 Gasthof' 1 Vandrerhjem' 2 Pensions og 1 Villa i Verona. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 777 Feriebilder av Verona. Du kan se på 9 Videoer av Verona. Les 135 Vurderinger til reisende som var på ferie i Verona. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Verona. Se også på andre ferieopphold i Italia. Se på alle overnattingsmuligheter i Veneto.