Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Japan? Below you can find all overnattingssteder in Japan.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Japan with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

1 233 Overnattingssteder Japan

Search within results:
Prøver du å finne et bra overnattingssted eller et flott reisemål for din ferie i Japan? Så er du på det riktige stedet her!
Japan Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 108 vurderinger
Prøver du å finne et bra overnattingssted eller et flott reisemål for din ferie i Japan? Så er du på det riktige stedet her! På Zoover finner du 6 Leiligheter' 1197 Hoteller' 1 Feriehus' 2 Ferieparker' 8 Aparthoteller' 2 Bed and Breakfasts' 7 Vandrerhjem' 1 Lodge' 7 Pensions og 2 Villaer i Japan. Du kan se på 280 Feriebilder av Japan på Zoover. I tillegg kan du få se 1 Video av Japan på Zoover. Populære reisemål for en ferie i Japan er Tokyo' Kyoto' Osaka og Nikko. For flere reisemål se listen nedenfor eller klikk skillearket reisemål. Populære dagsturer i Japan er Morgenutflukt i Tokyo: Meiji-helligdommen, Senso-ji-tempelet og shoppingdistriktet Ginza' Panoramatur i Tokyo med besøk til Meiji-helligdommen og Asakusa Kannon-tempelet (Sensoji), samt cruise i Tokyobukta og Itsukushima Shinto Shrine.