Zoover ferievurderinger av reisende. Feriepark Holiday Village Zaton Resort*** i Zaton/Nin Dalmatia. Gi også din mening!

Vurderinger Feriepark Holiday Village Zaton Resort***

Feriepark Holiday Village Zaton Resort*** Zaton/Nin
20 vurderinger

Vurderinger Feriepark Holiday Village Zaton Resort***

Dražnikova 76t, 23232 , Zaton/Nin
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Feriepark Holiday Village Zaton Resort***? Så se på vurderingene av Feriepark Holiday Village Zaton Resort*** i Zaton/Nin skrevet av andre reisende her.
Feriepark Holiday Village Zaton Resort Scorer en 8,8 fra 10, på grunnlag av 20 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Feriepark Holiday Village Zaton Resort***? Se på vurderingene av Feriepark Holiday Village Zaton Resort*** i Zaton/Nin som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 19 Feriebilder av Feriepark Holiday Village Zaton Resort*** på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Kroatia. Se på alle overnattingsmulighetene i Dalmatia. Sammenlign Feriepark Holiday Village Zaton Resort*** med andre ferieopphold i Zaton/Nin.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Holiday Village Zaton Resort*** / Zaton/Nin. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

8,3
9,1
8,7
9,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, sept. 2011
"Fajne miejsce polecam"
krzysztof
9,0
09.10.2011 pomimo pobytu we wrześniu działało wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, plaża była codziennie sprzątana personel wymieniał pojemnik z odpadami codziennie
jeszcze raz polecam cena super

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Leuke, grote camping"
Debby
9,0
26.01.2011 wij zijn hier vorig jaar geweest, echt een leuke maar wel grote camping.
Je hoef eigenlijk niet van de camping af is, is een dorp op zich.
Sanitair netjes en vrij nieuw, zwembad wel wat druk en voor de extra dingen (luchtkussens, treintje enz) moet je wel allemaal betalen.

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Prima camping voor pubers!!"
maria
10,0
20.09.2011 Deze zomer met 2 pubers ( jongen 16 en meisje 13 jaar) geweest. Erg grote camping maar helemaal geen last van gehad. Bij de coctailbar aan het starnd ontmoeten de jongeren elkaar en voor iedere leeftijdgroep zijn er voldoende Nederlandse kinderen. Overdag treffen ze elkaar bij het strand of bij het zwembad. 's Avonds rustig op de camping dankzij strenge bewakers.
In de buurt wat minder te beleven maar dat zal de pubers een zorg zijn! Wij hadden een zodiac bij ons en die kan in de haven gelegd worden, dat kost 10 Euro per dag. Maar ik geloof dat maar weinig mensen dat betalen... (geen controle)

Familie med små barn, aug. 2011
"Sehr schöner Campingplatz"
Jule
10,0
13.09.2011 Der Platz ist zwar recht groß, aber dennoch übersichtlich, man hat nicht das Gefühl, sich verlaufen zu können. Die Sanitäranlagen sind spitze, die Putzfrauen unermüdlich im Einsatz. Die Stellplätze sind schön angelegt u. groß. Wir hatten einen halbschattigen Platz in Zone A (120 qm), 150m bis zum Strand, welcher auch sehr sauber war. Leider haben die Hundebesitzer sich nicht daran gestört, daß Hunde am Strand nicht erlaubt sind. Für Familien mit kleinen Kindern ist der Strand sehr gut geeignet, da es sehr weit flach ins Wasser geht. Wer allerdings schnorcheln möchte, ist fehl am Platz. Von der Discothek haben wir nichts mitbekommen, allerdings ist das Bühnenprogramm am Strand bis 24 Uhr (oft auch länger) ein wenig störend durch die Lautstärke. Das Personal ist überall sehr freundlich u. hilfsbereit u. spricht zum großen Teil auch deutsch oder zumindest englisch. Security ist auch tagsüber immer präsent.

Gruppereise, 2011
"Super mooie camping"
evelien
9,0
10.08.2011 met een groep van 12 mensen,zowel grote en kleine kinderen hier geweest.mooie bungalows en een schone camping. vriendelijke personeel.er is van alles te doen,zowel voor grote kinderen,als kleine kinderen. de eetgelegenheden zijn rondom goed. de prijzen liggen iets lager in nederland.het plekje Zadar is erg mooi,vooral rond de haven. erg gezellig in de avond. het nationale natuur park "plevitie"moet je zeker gezien hebben,maar doe wel goede wandelschoenen aan.deze camping is zeker voor herhaling vatbaar.

Familie med små barn, aug. 2011
"2 Erw. + Kind 7 Jahre / Aufenthalt v. 6.8-11.8.11"
Familie Örge
9,0
24.08.2011 Das war unser erster Urlaub in Kroatien und schon am ersten Tag war klar "sicher noch mal". Wir waren mit Auto und Zelt unterwegs haben nicht reserviert deshalb nur Platz in Zone 3 (nicht parzeliert) das heißt 700 m zum Strand und 350 m zur Rezeption bzw. Market, einziges Problem in dieser Zone waren die raren Stromanschluss-Säulen - also genug Kabel mitnehmen. Sanitäranlagen in top Zustand die immer sauber gehalten wurden, Strand und ganze Anlage sehr sauber. Fürs schnorcheln leider nicht geeignet - wir haben selten Meeresbewohner gesehen. Dafür geht man gute 30 m weit ins Meer bis es 2 m tief wird also bestens geeignet für Kinder. Trotz Hauptsaison haben wir immer einen Platz in zweiter Reihe am Strand bekommen. Gut sortierter Market - wir haben und jeden Tag selbst versorgt und eine kleine Einkaufsstrasse mit Souvenirs. Mehrere Restaurants die immer übervoll waren. Eine Woche war zu kurz um das volle Ausmass dieses Platzes zu nutzen. Animation in Zone C kaum hörbar. Einfach SUPER!

Familie med eldre barn, juli 2011
"Prachtige camping"
nijsen j
8,0
31.07.2011 prachtige camping in een mooi gebied aan t strand. Mooi onderhouden sanitair en ondanks de drukte zeer vriendelijk personeel. Lekker gegeten en gedronken voor geen geld.Wij hadden bungalowtent gehuurd bij SC wat zeer goed bevallen is,op wat mieren en een klein salamandertje na hadden we geen last van insecten.Onze dochters van 13 en 16 jaar hebben al beslist dat ze volgend jaar terug willen naar deze camping en dat wil al wat zeggen.

Gruppereise, juli 2011
"Te groot"
fam winkel
6,0
9,0
11.08.2011 Nette camping, maar erg groot, heel ver lopen naar de zee, zwembad voetbalvelden enz.
Wij hadden een tent van een touroperator, niet echt in de schaduw,
Je moet ook best een eindje rijden wil je naar een leuke plek!
Dalmatie, niet weer! Zijn ook in Istrie geweest , een paar jaar geleden , maar daar is het gezelliger, en mooier.
En voor alles moet je betalen, zelfs voor een ligbed.

Familie med eldre barn, juli 2011
"Voor iedereen wat wils!"
Yvonne Janssen Groe...
9,0
06.08.2011 Wij hadden een 5 persoons appartement gehuurd (K1) dat erg mooi lag. Dicht bij de zee, het zwembad en het centrale gedeelte. Ons huisje lag op een hoek en had geen bovenburen. Het hele park is mooi in een bos aangelegd op zo'n manier dat het heel natuurlijk overkomt. Heel netjes! Schaduw genoeg, maar ook plek genoeg om te zonnen. Wij hadden dit park uitgezocht omdat er ook voor tieners veel georganiseerd wordt. Aan de buitenrand van het park is een mooie grote disco voor 16+ waar we helemaal geen last van hebben gehad. Er worden allerlei excursies georganiseerd. De boottocht van Sv Ivan (dolfijnenexcursie) vonden wij erg de moeite waard. We hebben dan ook echt genoten van de vele dolfijnen, het zwemmen in de kraakheldere zee, het eten aan boord. 's Avonds is er altijd wel iets te doen. Musicalavond, muziek, hier kun je het geluid tot ongeveer 23.00 uur van horen. 's Ochtends begint rond 10.00 uur het animatieprogramma weer. In het begin moesten we wel even aan de krekelgeluiden wennen.

Familie med små barn, juli 2011
"Prachtige camping"
patrick
5,0
10,0
20.08.2011 18 Dagen op zaton geweest en supergoed bevallen. Sanitair wordt de hele dag door gepoetst , er is zelfs wc-papier op de toiletten! Douches zijn ALTIJD warm water, veel speelpleintjes op de camping. Openbare kookgelegenheid aan elke sanitaire blok. Dus zelf geen gas meenemen.Je wasgoed kan je afgeven en later weer ophalen voor een 6 euro.
Leuk zwembad, restaurant BEPO is een grote aanrader!!

1 2 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon