Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Porec? Below you can find all overnattingssteder in Porec.
Vurdering
8,5
Uteliv
7,9
Kultur
8,0
Omgivelsene
8,9
Strender
7,6
Atmosfære
8,7
Omsorg for naturen
9,1
Vær

5° / 13°

10 des 2019

Porec
8,5
654 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Porec? Her nede finner du alle overnattingssteder i Porec.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Porec with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

145 Overnattingssteder Kroatia, Istria, Porec

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Porec? Her nede finner du alle overnattingssteder i Porec.
Porec Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 654 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Porec? Her nede finner du alle overnattingssteder i Porec. Her finner du vurderinger av 80 Leiligheter' 5 Campingsplasser' 46 Hoteller' 2 Feriehus' 4 Aparthoteller' 1 Landhus' 2 Pensions og 5 Villaer i Porec. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 919 Feriebilder av Porec. Du kan se på 6 Videoer av Porec. Les 654 Vurderinger til reisende som var på ferie i Porec. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Porec. Se også på andre ferieopphold i Kroatia. Se på alle overnattingsmuligheter i Istria.