Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Des Nations*** i Clervaux Diekirch. Gi også din mening!
Velg et internasjonalt nettsted
Avgangsdato
Personer
Fra
kr 452
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
111 vurderinger
Vurderinger Hotell Des Nations***
29, rue de la Gare, L-9707, Clervaux
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Des Nations***? Så se på vurderingene av Hotell Des Nations*** i Clervaux skrevet av andre reisende her.
Hotell Des Nations
Scorer en
fra
, på grunnlag av
111
vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Des Nations***? Se på vurderingene av Hotell Des Nations*** i Clervaux som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 29
Feriebilder
av Hotell Des Nations*** på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i
Luxembourg
. Se på alle overnattingsmulighetene i
Diekirch
Annet
Vis lufthavner på kartet
Fra:
Vis alle lufthavnene på kartet
LUXEMBURG - FINDEL INTERNATIONAL AIRPORT (49 km)
LUXEMBURG - FINDEL INTERNATIONAL AIRPORT (49 km)
Annet
feb '13
mar '13
apr '13
mai '13
Fyll ut flyplassen man reiser fra
Fyll ut en flyplass man reiser til
Avgangsdatoen skal ikke være senere enn ankomstdatoen
Ugyldig dato.
Tips (0)
Været
Hotell info
Spørsmål og svar (0)
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Des Nations*** / Clervaux. Du kan selv legge til en vurdering.
Besøkte du dette overnattingsstedet?
gi din vurdering
eller
Se på bilder av Des Nations***
Se på andre overnattingssteder i Clervaux
Bokstavstørrelse:
9,2
8,5
Barnevennlighet
7,8
Vis score og vurderinger fra:
Vis alle
(15)
Gruppereise
(1)
Sorter etter reisedato
Sorter etter datoen vurderingen ble lagt til
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, mai 2012
"" man man man ""
jan en martine
08.05.2012
Niet te geloven wat we daar allemaal te eten gekregen hebben in half pension,echt lekker !
We waren reeds in de wolken toen we het hotel binnen traden,aangesproken worden in je moedertaal,e nzelfs 's avonds sprak de kelner behoorlijk Nederlands.
Een klein minpuntje was dat de overgordijnen op de kamer niet verduisterend waren en daardoor waren we reeds vroeg wakker ,maarja......
"Mooi hotel"
Debbie
05.05.2012
We hadden een comfort kamer geboekt maar kregen tot onze verrassing een luxe kamer met zithoek, waterbed en balkon. Jammer dat we maar weinig op onze kamer waren. Erg vriendelijke eigenaar/eigenares. Eten in Bistro was heerlijk. Trein hoorde je amper. Ontbijt was enorm uitgebreid. Kortom: wij hebben een fantastisch verblijf gehad.
Med partner, april 2012
"Een aanrader voor Bourgondiers"
M_haven1
Barnevennlighet
30.04.2012
Bij toeval zijn we hier terecht gekomen. Werkelijk een over complete accomodatie en perfecte uitvalsbasis. Niet alleen omdat men begrijpt wat goed gastheerschap is maar tevens omdat de locatie praktisch gelegen is.
Het uitzicht is wat minder en de weg direct langs het hotel is qua geluid niet ideaal maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door goede isolatie maar bovenal door de enorm vriendelijke bediening, bijzondere kamers maar zeker door de uitmuntende keuken.
Na een dag wandelen in de omgeving is het wellness gedeelte een aangenaam onderdeel van dit hotel. De massage mag echt niet ontbreken, in dat geval. Wij hebben erg genoten van ons verblijf ! Een tien geven we niet, maar de verleiding om het deze keer wel te doen was zeker aanwezig.....
De beste prisene og siste minutt reiser for Hotell Des Nations*** hos:
Flere tilbydere
"Heel goed hotel"
Peter Maas
28.04.2012
Eten prima, kamer netjes. Ligt tussen 2 heuvels in, uitzicht dus minimaal. Vriendelijk en net personeel, meeste spreken Nederlands wat gezien mijn gebrekkige kennis van Frans heel fijn is. Als mensen hier klagen moeten ze bij zichzelf ten rade gaan.
"Super"
Laurens Deceuninck
23.04.2012
Net terug van een weekendje geboekt via een bon.
Het diner was heerlijk (6 verzorgde gangen met als hoofdgerecht de keuze uit lam of kreeft) en het ontbijt was uitgebreid.
De welness is genoeg om je een 2tal uur volledig te ontspannen.
Het personeel is zéér vriendelijk.
De kamer was niet groot, maar zeker niet te klein, en met een proper badkamertje. En het flesje schuimwijn bij aankomst op de kamer geeft je een zeer aangename welkom.
Door het mindere weer hebben we de omgeving wel niet goed kunnen verkennen.
Gruppereise, april 2012
"Prima hotel (wel enkele kleine "slippertjes")"
Pewiam
06.05.2012
> Prima hotel en gunstig gelegen tegenover station Clervaux. Vriendelijke eigenaren en personeel. Goed en net geprijsd eten in de opgeknapte Bistro. Ontbijt zeer goed en overvloedig. Kamer ruim en zeer schoon bij aankomst.
> Tijdens verblijf werd kamer echter amper schoon gemaakt, niet gezogen, wastafel werd niets aan gedaan. Tevens zat er in één van de lakens een scheur, dit kan echt niet in een 3*** hotel !
Kamer heeft geen airco maar slapen met raam open is niet mogelijk ivm drukke weg voor hotel. Daardoor was kamer wat benauwd.
> Eten in de Bistro was goed en was gezellig ingericht. Wel wat vreemd en niet volgens etiquette dat terwijl één tafelgenote nog aan het eten was, van de andere gasten de borden enz. al snel werden weggehaald. Tevens probeerde het personeel een half vol saladeschaaltje gewoon weg te ruimen terwijl we nog zaten te eten.......
Ondanks dat, toch een hotel om nog eens te bezoeken.
Med partner, feb. 2012
"Gezellig hotel met goede service en maaltijden"
Wouter
19.04.2012
Hadden dit geboekt als huwelijksreis en omdat het vlak aan het station gelegen was. Kregen bij het onthaal een ontvangst in het nederlands met een duidelijke uitleg over het hotel en de omgeving. De service in het gezellige restaurant en het hotel waren onberispelijk. Het eten was zeer lekker. Hadden een gastronomisch arrangement voor 2 nachten (met 5-gangen en 7 gangen diner) + 1 verleningsnacht met halfpension geboekt. Het eten van half-pension was van even hoge kwaliteit als de rest en meer als voldoende. Enige minpuntjes: sommige ingredienten komen nogal vaak terug dag na dag. En bij de scampi waren de darmkanalen niet verwijderd. Kamers waren zeer goed ingericht, modern en proper met meer als voldoende comfort.
Heeft ook een gezellige bar met zeer bekwame en vriendelijke barman.
Kortom dit herberg heeft mee geholpen onze huwelijksreis iets onvergetelijks te maken
Venner, nov. 2011
"Mooi sport- en ontspanningsmoment !"
devillers victor
29.11.2011
Bij onze aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen in het Nederlands. De uitleg over ons arrangement was zeer efficient. Het was overal kraakproper. De aangeboden diners waren zeker de moeite waard en het ontbijt moest niet onderdoen voor een luxe hotel.
De bediening werd gedaan door een Franstalige jongeman, welke bijna vlekkeloos Nederlands spreekt.
Het saunagedeelte is mooi ingericht (stoombad, geursauna, gewone sauna, brubbelbad en rustruimtes) en zeer goed onderhouden.
Er wordt in het hotel gelet op details wat zeer prettig is voor de gast.
De omgeving nodigt uit om te wandelen of te fietsen (kaarten werden
ons gratis bezorgd bij het arrangement).
De gezellige brasserie opzij van het hotel nodigt uit voor het eten van een snack of het drinken van een pint (een heel assortiment spelletjes
is ook ter beschikking).
Ik stop met bewierroken en ga zeker terug.
NB. Ik heb GEEN aandelen in deze zaak
Venner, nov. 2011
"Relaxen en genieten"
fam. van der V.
06.11.2011
Hotel des Nations in Clervaux is een geweldig hotel waar relaxen en genieten de boventoon voeren. Relaxen in een heel mooi welness-gedeelte met diverse goedverzorgde sauna's en relaxruimte (buiten en binnen) en mogelijkheid om gebruik te maken van diverse massages e.d.
Genieten van een heerlijk ontbijt en een goed verzorgd en smaakvol
4-gangendiner, opgediend door personeel dat echt plezier heeft in het werk. Verder de mogelijkheid om nog een drankje te nemen in een gezellige bar, met een vriendelijke barman.
Buiten het hotel diverse mogelijkheden om te wandelen in een prachtige omgeving. Wandelroutes voor beginners en gevorderden.
Venner, okt. 2011
"Goede uitvalsbasis voor wandelingen"
Patrick Moedts
30.10.2011
Wij waren hier voor een gastronomisch "wild" weekend. Voortreffelijk eten, goede bediening en héél vriendelijk personeel. Op 10 minuten wandelen ben je in het centrum van Clervaux. Er lopen verschillende wandelingen langs het hotel. Ideaal voor mensen die graag wandelen. Ook de brasserie voor 's avonds is héél leuk. Voor ons een echte aanrader !!!
neste
Legg til acco informasjon
Skriv ut vurderinger
Kart
Se på kart
Zoover lenke på din hjemmeside
Kopier lenken nedenfor
Klikk her for alle Zoover gadget muligheter
Severdigheter i Clervaux
Bilder Clervaux
Videoer Clervaux
Forum Clervaux
Poll
Hvilket land serverer den beste maten?
Italia
Polen
Hellas
Se på resultater
Er du eieren?
Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.
Klikk her for mer informasjon