Zoover ferievurderinger av reisende. Campingplass Fuussekaul***** i Heiderscheid Diekirch. Gi også din mening!

Vurderinger Campingplass Fuussekaul*****

Campingplass Fuussekaul***** Heiderscheid
274 vurderinger

Vurderinger Campingplass Fuussekaul*****

4, FUUSSEKAUL, L-9156, Heiderscheid
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Fuussekaul*****? Så se på vurderingene av Campingplass Fuussekaul***** i Heiderscheid skrevet av andre reisende her.
Campingplass Fuussekaul Scorer en 7,6 fra 10, på grunnlag av 274 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Fuussekaul*****? Se på vurderingene av Campingplass Fuussekaul***** i Heiderscheid som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 86 Feriebilder av Campingplass Fuussekaul***** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Campingplass Fuussekaul*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Luxembourg. Se på alle overnattingsmulighetene i Diekirch. Sammenlign Campingplass Fuussekaul***** med andre ferieopphold i Heiderscheid.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Fuussekaul***** / Heiderscheid. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

7,4
8,4
7,2
8,1
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, mai 2012
"Hele leuke camping!"
Suus
8,0
22.05.2012 prima familiecamping. Net sanitair, stacaravans goed schoon. Ruimte is wel beperkt, maar met een gezin goed te doen! Lekker gegeten in het Restaurant en iedere dag verse broodjes in de grote camping supermarkt. Voldoende te doen voor kinderen en genoeg te zien in de omgeving.

Familie med eldre barn, 2012
"Helemaal top!!!"
Fam. Reijnders
10,0
28.04.2012 We kijken al weer uit naar de zesde keer op camping Fuussekaul. Of je nu alleen gaat, met 2 of ouder of jong gezin, het is daar altijd gezellig en vriendelijk.

Familie med små barn, april 2012
"Superleuke camping"
Patrick van Loo
9,0
05.05.2012 Leuke camping, schitterende ligging. Sanitair word goed schoon gehouden. Vooral de animatie was voor ons erg belangrijk voor de kids, deze heeft onze verwachting ruim overtroffen. Zeer actieve animatie, bij verschillende programma's worden de kinderen dmv tractor en wagen opgehaald bij de tent en dit gaat niet onopgemerkt. Restaurant is ook zeer goed waarbij de pizza's in een steenoven vers gemaakt worden. Klein minpuntje is dat als je naar de supermarkt van de camping of binnenspeeltuin wilt zul je naar de andere kant van de grote weg moeten. Dit is echter wel weer goed opgelost door de tunnel die er is.
Hier komen we zeker nog eens terug!

Familie med små barn, 2012
"IK GA VOLGEND JAAR WEER"
broekhof
6,0
10,0
24.01.2012 deze camping is gewoon goed en praten nederlans kind vriendelijk en schoon

Familie med små barn, okt. 2011
"Prima camping voor gezinnen."
Twisk
7,0
26.10.2011 Wij zijn in de herfstvakantie een paar dagen met ons gezin op deze camping geweest, in een stacaravan.
Deze was erg netjes van binnen en voor 4 personen zeker ruim genoeg.
Enig minpunt vonden wij dat ze nogal dicht op elkaar staan.
Er waren leuke speeltuinen op de camping waar onze kinderen zich erg goed vermaakt hebben.
Ook de indoor speeltuin is ideaal met slecht weer.
Er is genoeg te doen in de omgeving, kasteel/burcht Burscheid is zeker een aanrader voor de liefhebber en ligt op 7 km afstand van de camping.

Familie med små barn, sept. 2011
"Mooie Camping maar geen meerwaarde voor Luxemburg."
Kris
6,0
4,0
5,0
8,0
20.09.2011 Na heel wat positieve reacties te lezen zijn we een weekje naar deze camping gegaan begin september. Vriendelijk personeel aan de receptie. Wij stonden bij sanitairblok 5 , deze is super voor de kindjes mijn zoon van 2 ging iedere avond de dieren nog eens groeten. Doch bij aankomst hingen er geen deuren bij de ingang van de sanitairblok. Het was er te koud om de kindjes te wassen. Na dit te melden aan de receptie werden de volgende dag de deuren terug ingehanngen. Jammer genoeg ging de verwarming niet hoger en bleef het er toch nog fris. Voorts vond ik het sanitair netjes en modern. Meerdere speeltuintjes op deze camping sommige verouderd en met defecte toestellen. Voor de trampolines moet je munten kopen , maar dan nog waren ze niet verzorgd en hingen er bijvoorbeeld stootkussens los. Bij de supermarkt aan de andere kant van de weg (zeer handig) , was er een een kleine binnenspeeltuin , ook daar mankementen. Foxburger = slechte frieten.

"Leuke camping"
Harry
9,0
06.09.2011 Camping Fuusekaul in Heiderscheid is een leuke en nette camping .
De enigste minpuntjes zijn het slecht onderhouden zwembad (stukken van de randen ontbraken)en de midgetgolfbaan (hoewel die gratis is.)
Verder een compliment aan het kinderanimatie team die de kinderen uitstekend vermaakte

Familie med eldre barn, aug. 2011
"Perfecte klantvriendelijkheid."
Een dankbare famili...
10,0
06.09.2011 Vergeet alle negatieve recensies. Deze camping is een aanrader. Onze auto hield ermee op op de heenweg. Hij moest naar een garage in Belgie, een uur rijden van Fuussekaul vandaan. Ik had de receptie gebeld en meegedeeld dat we later aan zouden komen. Ik had de eigenaar, Harry Brack, aan de lijn. Hij regelde ongevraagd medewerkers in een busje naar de garage die ons kwamen ophalen en onze bagage meenamen. Toen we vier dagen later onze auto ophaalden hadden we weer vervoer via de camping. De eigenaar is een oprecht bescheiden, betrokken vriendelijke man die hart heeft voor zijn klanten. Deze recensie is mijn dank voor hem, naast de bloemen en wijn die we hem hebben gegeven. Hij was er oprecht verbaasd om "Das ist sehr nett," zei hij. Nee, hij was "sehr nett". Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig. Er was van alles te zien en te doen in de omgeving. We hebben niet eens gebruik gemaakt van het animatieteam. De stacaravans waren schoon. Mooie rustige omgeving. Genoten!

"Geweldige vakantie gehad!"
Nicole
9,0
28.08.2011 We zijn in augustus 2 weken naar deze geweldige camping geweest. Ondanks dat het weer nogal wisselvallig was, hebben we niet overwogen om eerder naar huis te gaan. De kinderen (2 en 5) hebben zich uitstekend vermaakt met het animatieteam en de "muziektrekkers" zoals ze bij ons genoemd werden.
Ook de omgeving is erg mooi en we hebben met veel plezier een aantal kastelen bekeken en beklommen. Ook de Kasematten in stad Luxemburg zijn erg de moeite waard.
Wij hebben een topvakantie gehad en komen zeker nog een terug!

"Leuke camping"
Suze
8,0
26.08.2011 Vandaag teruggekomen van een hele leuke vakantie. Mooie sta-caravan van touroperator. Onze dochter is 2, maar er was genoeg te doen voor haar. Elke dag een vol dagprogramma voor de kinderen (disco, knutselen, zelf pizza's bakken, enz). Super leuk en jong animatieteam. Elke dag worden de kinderen opgehaald door 2 tractoren met versierde aanhangers, helemaal geweldig!
We zijn best kritisch wat betreft uit eten gaan, maar we hebben echt heerlijk gegeten in het mooie restaurant van de camping. Zeker een echte aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon