Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Des Ardennes** i Hoscheid Diekirch. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 430
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Des Ardennes** Hoscheid
41 vurderinger

Vurderinger Hotell Des Ardennes**

33 Haaptstroo, 9376, Hoscheid
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Des Ardennes**? Så se på vurderingene av Hotell Des Ardennes** i Hoscheid skrevet av andre reisende her.
Hotell Des Ardennes Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 41 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Des Ardennes**? Se på vurderingene av Hotell Des Ardennes** i Hoscheid som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 19 Feriebilder av Hotell Des Ardennes** på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Luxembourg. Se på alle overnattingsmulighetene i Diekirch. Sammenlign Hotell Des Ardennes** med andre ferieopphold i Hoscheid.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Des Ardennes** / Hoscheid. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

8,3
8,3
8,2
8,4
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, feb. 2012
"Heerlijk verblijf"
John
8,0
23.02.2012 Hier een overnachting geboekt met de waardebon. Ontvangst was perfect. Nederlandssprekende eigenaar en Frans/Nederlands sprekende eigenaresse zijn vriendelijk, behulpzaam maar zeker niet opdringerig. Prima kamer, schoon en van alle gemakken voorzien (zelfs een paar Nederlandse zenders). Eten was goed en ook het ontbijtbuffet was ondanks de matige bezetting uitgebreid, vers en compleet.
Wij hadden hier best wat langer willen vertoeven en mss komen we hier ooit nog eens terug, maar dan voor een langer verblijf. Benzine is er spotgoedkoop en er is veel te zien, cultuur en natuur.

Med partner, sept. 2011
"Prima, heerlijk hotel"
Bart
8,0
26.09.2011 Heel vriendelijk personeel, mooie kamer met massagedouche, modern, heerlijk eten. Aanrader voor een weekendje weg

Med partner, 2011
"Heerlijk Hotel in Hoscheid."
Hans en Annie de Ko...
9,0
09.09.2011 Des Ardennes in Hoscheid is een fantastisch gemoedelijk familiehotel.
Wij komen al 35 jaar in Luxemburg, en gingen altijd in pension. Hebben regelmatg hier gegeten, ook super. Nu waren we op zoek naar een ander onderkomen, en besloten om dit ook in dtit hotel te doen. Is ons uitstekend bevallen, en zullen hier zeker nog vele malen gebruik van gaan maken. De eigenaren en het personeel zijn erg klantvriendelijk en bereid om je een echt "thuisgevoel"te geven.

Med partner, mai 2011
"Een fijn hotel waar je je heerlijk kunt ontspannen"
Frans en Tjapkolina
8,0
22.05.2011 Het is een prachtige streek.Heerlijk hotel,fijne kamer prima kok en een goed team

Med partner, 2011
"Geweldig goed"
Willy en Homan
8,0
08.05.2011 Geweldige service en vriendelijk, behulpzame medewerkers en een fantastiese keuken.
Wij komen dit jaar nog weer op bezoek

Gruppereise, april 2011
"Leuk hotel, ligging afgelegen"
Marcel
6,0
6,0
23.04.2011 Leuk hotel, plaatsje Hoscheid is aan de kleine kant, heeft weinig te bieden.
Het hotel heeft parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde. De kamers zijn aan de krappe kant maar wel voorzien van douche, toilet en flatscreen tv. Het eten is goed, wij hadden een 4-gangen keuzemenu diner. Ontbijt en bediening waren verder goed.
Als uitvalsplaats voor de diverse bezienswaardigheden in Luxemburg is dit hotel niet te duur en prima te doen.

Med partner, april 2011
"Sfeervol"
Marian
9,0
18.04.2011 Dit hotel was voor ons een verrassing, we hadden een mooie ruime kamer. Er is een t.v. op de kamer met Nederlandse zenders (RTL). Bij aankomst werdt er een gasteninformatiefolder overhandigd. De Nederlandse eigenaar en zijn medewerkers doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken, je komt er niets tekort.
Iedere dag lag er de "Wereldkrant" dit geeft wel een extra gebaar aan de gasten.
Roken in het café is niet zoals omschreven op 28-02-2011, je hebt er in het Restaurant in de gang en op de kamer geen last van.
We hebben het naar ons zin gehad en gaan nog wel eens terug.

Med partner, feb. 2011
"Leuk hotel voor rokers"
Sasha
5,0
3,0
2,0
5,0
28.02.2011 Hotel was schoon en de mensen zeer vriendelijk. Helaas was het rookgedeelte voorin het restaurant/ de receptie. Hierdoor was het hele hotel vergeven van de sigarettenrook. Zeker niet geschikt voor astma of COPD patiënten!
Wij waren er met de bon. Hierdoor moesten we voor het menu en het ontbijt, 45 euro pp per dag betalen. Zonder bon is ditzelfde menu 20 euro en het ontbiijt zit dan normaal bij de prijs inbegrepen. Het eten was zeer zeker géén 45 euro waard (misschien zelfs geen 20)!
De hotelkamer was schoon maar klein. Het bed was goed, en je kon naar Nederlandse tv zenders kijken. De douche was lekker warm en met een goede straal. Maar helaas ook hier last van de sigarettenrook van beneden. Maar met het raam open goed te doen.
Waardering dus net geen voldoende, met name door de rook en de kwaliteit van het eten.
De bediening was erg vriendelijk en sprak zowel Nederlands als Duits als Frans.

Med partner, 2010
"Een aanrader voor iedereen"
Ghesquiere Joost
10,0
23.11.2010 Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving, u kunt er héél mooie wandelingen maken.
De mensen die er werken doen dit met hart en ziel, vriendelijk, spontaan. Werkelijk niets is hen teveel.
De kamers zijn er gewoon prachtig, de maaltijden zijn eigenlijk niet te verbeteren.
Wij gaan er zeker nog terug, want u komt er eigenlijk thuis.
Ghesquiere Joost

Med partner, sept. 2010
"Hier wordt je gastvrij ontvangen en ben je thuis"
j.m. elbers
9,0
24.09.2010 't Dorp stelt niet veel voor maar is mooi en schoon; het hotel is ideaal gelegen als uitgangspunt voor tripjes in de schitterende omgeving. De ontvangst, bediening en verzorging verdienen een oscar, de (comfort)kamer was geweldig, hier komt iedereen aan z'n trekken. September is dan wel naseizoen, maar "Des Ardennes" had nog niets aan kwaliteit en zorg ingeboet. EEN AANRADER !!!

1 2 3 4 5 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon