Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Brimer**** i Grundhof Grevenmacher. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 1002
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Brimer**** Grundhof
21 vurderinger

Vurderinger Hotell Brimer****

Route de Beaufort 1, 6360, Grundhof
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Brimer****? Så se på vurderingene av Hotell Brimer**** i Grundhof skrevet av andre reisende her.
Hotell Brimer Scorer en 8,8 fra 10, på grunnlag av 21 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Brimer****? Se på vurderingene av Hotell Brimer**** i Grundhof som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 4 Feriebilder av Hotell Brimer**** på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Luxembourg. Se på alle overnattingsmulighetene i Grevenmacher. Sammenlign Hotell Brimer**** med andre ferieopphold i Grundhof.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Brimer**** / Grundhof. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 neste

21 vurderinger av Brimer****

21 vurderinger
8,2
8,7
8,7
8,9
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, aug. 2011
"Top service en eten"
Dirk
9,0
19.08.2011 Samen met mijn vriendin voor drie nachten naar dit hotel geweest. Erg genoten, de ligging is centraal. Je bent snel in Echternach en Bollendorf. Welness is splinternieuw en echt heerlijk (alleen jammer dat er preutse Belgen in onhygiënische badkleding zitten). Het zwembad is prettig en er is een klein zonnebalkon bij. Het eten was erg goed en smaakvol. Bij aankomst krijg je een glas Luxemburgse cremant en bij vertrek een fles wijn. De kamers zijn overigens erg ouderwets, maar wel schoon en ruim.

Gruppereise, juli 2011
"Meer dan fantastische plek!"
Hahahaha
10,0
18.07.2011 Gastvrouw Elizabeth is een zeer warme persoonlijkheid die samen met haar ouders het hotel leidt. Men zit momenteel al aan de 4de generatie van de familie die het openhoudt. De ligging is ook meer dan perfect.

Venner, okt. 2010
"EEN ECHTE AANRADER"
DE HASQUE THIERRY
8,0
10.10.2010 We hebben met een paar vrienden een OVERGETELIJK verblijf in Brimer Hotel genoten.
Prijs/ kwaliteit :het is een echte aanrader.
De "keuken" is echt smaakvol,klassiek en toch origineel.
De bediening en onthaal zijn "persoonlijk" en attentievol.
De GRATIS bus uitstap naar Bernkastler en de natuurwanwandeling met prima gids en met een aangeboden aangepast "lokaal" maaltijd zijn twee bijblijvers
We DANKEN de hoteliers en hun TEAM ervoor

W Vervoorn
5,0
2,0
8,0
27.08.2010 We werden bijna het hotel uitgekeken door 1 persoon, we hadden een opmerking over het eten gemaakt en daar maakte ze zo`n drama van, Als je iets toch niet lekker vind mag je dat gewoon zeggen toch, maar bij haar was dat niet zo ,volgens haar was alles perfect aan het hotel.De volgende ochtend bij het ontbijt(wat heel goed was)liep ze ons constant in de gaten de houden en begon ze weer over het eten dat wij niet lekker vonden, We werden heel nerveus van dat mens. We zijn ook maar 1 nacht gebleven wat eigenlijk 4 nachten moesten worden.Maar dat kon ook niet meer want het was zogenaamd vol geboekt terwijl haar dochter ons die dag ervoor geholpen had aan de receptie en die zei dat het geen enkel probleem was om 4 nachten te boeken. Voor ons nooit meer.

Venner
"Uitstekend hotel-prima prijs/kwaliteit"
christiaens-windels
8,0
30.04.2010 gaan reeds een twintigtal jaren en zagen een grote evolutie.
wij zijn en blijven klant.
ZEER goede keuken, bediening en comfort.
wandel-info dagelijks beschikbaar

Med partner, april 2010
"Topadres voor genieters"
Verhelst Hoflack
9,0
03.08.2010 Een plaats waar we graag verblijven en altijd weer graag teruggaan.Zeker een aanrader.
Je wordt er op culinair vlak verwend en altijd met de glimlach geholpen.Alleen de wijn is nogal prijzig.Er zijn ook geen grote flessen water te krijgen.
Telkens we teruggaan ,zien we dat het hotel meeëvolueert.

Med partner, sept. 2009
"Zeker hervatbaar, ieder jaar terug"
Rosseel
8,0
25.09.2010 Hotel Brimer is voor ons het hotel in Luxemburg,bij uitstek. wij gaan er ieder jaar naar toe. Ontspaning rustig hotel, heel lekker eten, juist jammer dat zij geen hof hebben, maar men kan toch lekkergenieten van hun terras, omringd door veel bloemen. Wat ook dat mag gezegd worden, Het hotel van de talrijke orchideën. wij gaan er volgende week terug naar toe.

Med partner
"Een aanrader. Uitstekend bevallen."
P.H. van der Kloot ...
9,0
14.08.2009 Wij hebben reeds drie keer dit jaar een arrangement (3 dgn.) geboekt en hebben genoten. Zeer klantvriendelijk, uitstekende keuken.
Iedere keer als we weer komen is het een feest, binnenkort gaan we wederom. Kortom, een aanrader.

Venner
"We gaan zeker nog eens terug"
An Sellekaerts
9,0
08.05.2009 Heel gastvrij, bijna iedereen spreekt nederlands, héél lekker eten en ook voldoende, leuk en proper zwembad, ... We gaan zeker nog eens terug !

Venner, mai 2009
"Ontspannend weekend"
A Sellekaerts
9,0
04.05.2009 Ben net een lang weekend naar Hotel Brimer in Luxemburg geweest en dit is zeker een aanrader. Heel uitgebreid en lekker ontbijtbuffet, avondeten is ook heel lekker en voldoende, heel vriendelijke bediening (ook in het nederlands !), propere kamers met alle voorzieningen, mooi zwembad, ... Ik kom hier zeker nog eens terug !

1 2 3 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon