Zoover ferievurderinger av reisende. Forlystelser Drouwenerzand Attractiepark i Drouwen Drenthe. Gi også din mening!

Vurderinger Drouwenerzand Attractiepark

Vær

26  °C

24 mai 2012

Drouwenerzand Attractiepark
158 vurderinger

Vurderinger Drouwenerzand Attractiepark

Gasselterstraat 7, 9533 PC, Drouwen
Vil du vite hva andre syntes om Drouwenerzand Attractiepark i Drouwen? På denne siden kan du få lese vurderinger om Drouwenerzand Attractiepark.
Lurer du på hva andre mennesker syns om Drouwenerzand Attractiepark i Drouwen? Se på vurderingene av Drouwenerzand Attractiepark på denne siden. Du kan se på 68 Feriebilder av Drouwenerzand Attractiepark. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Nederland. Her finner du alle overnattingsmulighetene i Drenthe. Se på alle overnattingsmulighetene i nærheten av Drouwenerzand Attractiepark i Drouwen.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Drouwenerzand Attractiepark / Drouwen. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du denne severdigheten?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

158 vurderinger av Drouwenerzand Attractiepark

158 vurderinger
8,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
"Perfect voor kids"
Marco
9,0
21.05.2012 Leuk park voor de kinderen en de bungalows zijn ook keurig.

"Super met mooi weer"
Marloes Kroon
9,0
15.05.2012 Parkeer gratis bij Robin Hood restaurant (naast de ingang!).
Niet echt een pretpark, maar wel een hele uitgebreide kermis. Eten en drinken inclusief bij de entree.

Familie med små barn, mai 2012
"Park super, eten verschrikkelijk"
cpp
8,0
13.05.2012 Het park is 1 groot feest en het geld zeker de moeite waard. Althans, voor jonge kinderen. Het eten was een drama. Lang wachten op een frikandel.
Maar als je dat even vergeet, kun je best een leuke dag hebben!

"Leuk"
Caroline
8,0
20.05.2012 leuk parkje voor onze jongens van 4 en 5 jaar, een soort uitgebreide kermis. Wij waren er op een rustige maandag, dus wellicht lag het daar aan, maar het eten was vreselijk. Het was koud en niet meer lekker. De attracties vonden onze jongens erg leuk en wij gingen om 3 uur en dan is het extra goedkoop en hebben ze toch genoeg kunnen doen.

"Super voor kids!"
lisilmel
9,0
15.05.2012 leuke atrakties voor kinderen tot 12 jaar.
vriendelijk personeel!

Venner, mai 2012
"Geweldig park"
s_greydanus
9,0
04.05.2012 Gisteren een geweldige dag gehad in dit park, het weer zag er niet veelbelovend uit maar toch gegaan , en we hebben het droog gehad , t was druk maar gezellig druk , kids hoefden niet erg lang te wachten en dat is wel erg prettig, genoeg atracties waar de kinderen in de leeftijd van 9t/m 15 zich prima hebben vermaakt ,bij het eten halen was het even druk maar we hadden zo onze patatjes die voor onze neus werden gebakken, geen koude patat dus , kroketten , frikandelen en hamburgers ook allemaal heet uit de pan in onze bakjes, zelf de sausen erbij en smullen maar , de sausbar werd goed schoongehouden wat ik een goede zaak vind omdat erveel kids zonder toezicht nog wel s willen knoeien. popcorn en een suikerspin was er voor 10 cent en 20 cent te koop, das nog s leuk kopen! na afloop een heerlijke sinaasappel of appel mee en ook helemaal bij de prijs inbegrepen, in één woord een geweldige dag!! waar we vaker terug komen deze zomer ( we wonen in de buurt dus helemaal leuk !)

"Leuk voor kinderen"
hrvdg7
7,0
07.05.2012 Een leuk niet te groot pretpark. Eten en drinken bij de prijs inbegrepen. Op drukke dagen niet veel aan. Je staat zo een half uur in de rij voor het buffet. Het gezonde fruit was alleen maar een appel. Maar die waren moeilijk te vinden in de souvenirsshop.
Het toilet was nogal smerig. Er werd de hele dag niet schoongemaakt.
Ook sausbuffet was smerig. Tafeltjes ook niet echt schoon.
Personeel erg jong, zelfs bij de attracties.

Familie med eldre barn, mai 2012
"Nooit meer"
nicolerinkel
4,0
06.05.2012 Wij zijn er 1 mei geweest en komen er nooit meer.Een vreetschuur.Het was smerig,tafel niet schoon gemaakt mensen laten alles liggen drinken was op en werdt niet bij gevult.je staat heel lang in de rij om eten te halen of softijsjes. mensen dringen voor die net al bladen met friet en hamburgers naar binnen hebben gewerkt

Familie med eldre barn, april 2012
"Meer voor de jongeren"
roelien
6,0
09.05.2012 park op zich redelijk, camping niet bijzonder

Familie med små barn, april 2012
"Leuk pretpark met all inclusiveformule"
m smit
8,0
05.05.2012 Onze kinderen van 7 en 10 vonden het erg leuk en konden overal alleen in terwijl wij heerlijk op het terras zaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Beste overnattingssted i Drouwen

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?