Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Amsterdam? Below you can find all overnattingssteder in Amsterdam.
Vurdering
8,4
Uteliv
8,7
Kultur
8,8
Omgivelsene
8,7
Atmosfære i byen
8,4
Omsorg for naturen
7,5
Vær

16° / 25°

19 jun 2019

Amsterdam
8,4
972 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Amsterdam? Her nede finner du alle overnattingssteder i Amsterdam.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Amsterdam with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

670 Overnattingssteder Nederland, Nord-Holland / Noord-Holland, Amsterdam

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Amsterdam? Her nede finner du alle overnattingssteder i Amsterdam.
Amsterdam Scorer en 8,4 fra 10, på grunnlag av 972 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Amsterdam? Her nede finner du alle overnattingssteder i Amsterdam. Her finner du vurderinger av 132 Leiligheter' 7 Campingsplasser' 363 Hoteller' 18 Feriehus' 2 Aparthoteller' 94 Bed and Breakfasts' 35 Vandrerhjem' 2 Landhus og 17 Pensions i Amsterdam. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 3303 Feriebilder av Amsterdam. Du kan se på 57 Videoer av Amsterdam. Les 972 Vurderinger til reisende som var på ferie i Amsterdam. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Amsterdam. Se også på andre ferieopphold i Nederland. Se på alle overnattingsmuligheter i Nord-Holland / Noord-Holland.