Are you looking for a well-reviewed overnattingssted for your holiday in Salzburg? Below you can find all overnattingssteder in Salzburg.
Vurdering
7,9
Uteliv
7,8
Kultur
8,6
Omgivelsene
8,7
Atmosfære i byen
8,4
Omsorg for naturen
7,5
Vær

8° / 21°

18 okt 2019

Salzburg
7,9
135 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Salzburg? Her nede finner du alle overnattingssteder i Salzburg.

Find the best deals

Most visitors found the best deal for Salzburg with:
Sort by
Zoover recommends
Rating
Reviews
Distance from centre

147 Overnattingssteder Østerrike, Salzburg, Salzburg

Search within results:
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Salzburg? Her nede finner du alle overnattingssteder i Salzburg.
Salzburg Scorer en 7,9 fra 10, på grunnlag av 135 vurderinger
Prøver du å finne et overnattingssted med en god vurdering for din ferie i Salzburg? Her nede finner du alle overnattingssteder i Salzburg. Her finner du vurderinger av 4 Leiligheter' 3 Campingsplasser' 123 Hoteller' 1 Bed and Breakfast' 1 Chalet' 6 Gasthof' 4 Vandrerhjem' 1 Landhus' 3 Pensions og 1 Villa i Salzburg. Bruk filtrene til venstre for å finne ditt perfekte overnattingssted. På Zoover finner du også 1286 Feriebilder av Salzburg. Du kan se på 1 Video av Salzburg. Les 135 Vurderinger til reisende som var på ferie i Salzburg. På denne siden finner du alle ferieoppholdene i Salzburg. Se også på andre ferieopphold i Østerrike. Se på alle overnattingsmuligheter i Salzburg.