Zoover ferievurderinger av reisende. Leilighet Vitor's Village i Ferragudo Algarve. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Rom
Fra kr 424
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Leilighet Vitor
167 vurderinger

Vurderinger Leilighet Vitor's Village

Rua Infante D Henrique Sitío da Passagem Apartado 88, 8400-230, Ferragudo
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Leilighet Vitor's Village? Så se på vurderingene av Leilighet Vitor's Village i Ferragudo skrevet av andre reisende her.
Leilighet Vitor's Village Scorer en 9,1 fra 10, på grunnlag av 167 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Leilighet Vitor's Village? Se på vurderingene av Leilighet Vitor's Village i Ferragudo som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 326 Feriebilder av Leilighet Vitor's Village på Zoover. Du kan se på 1 Video av Leilighet Vitor's Village. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Portugal. Se på alle overnattingsmulighetene i Algarve. Sammenlign Leilighet Vitor's Village med andre ferieopphold i Ferragudo.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Vitor's Village / Ferragudo. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

8,9
8,8
9,2
9,3
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, mai 2012
"Een echte aanrader als je naar de Algarve wilt"
Rarix2100
10,0
13.05.2012 Het is een absolute aanrader en wij zouden zeker teruggaan, mochten we weer naar de Algarve gaan. Het ziet er netjes uit, ons appartement was mega groot en werd elke dag schoongemaakt. We hadden een appartement met tuinzicht omdat we kleine kinderen hebben en bang waren dat ze zo het zwembad in konden lopen. Kans daarop echter erg klein, voldoende afstand tot de appartementen. De winkel is erg duur, maar in dorp verderop zit een Lidl. Het enige vervelende vonden wij het onderlaken, een plastic ding, waardoor je erg gaat zweten. Wij hebben hem er onder vandaan gehaald.

Med partner, april 2012
"Een rustige vakantie"
Jo van de Sande
30.04.2012 Moderne, ruime en nette accomodatie
Het uitzicht op Portimao en Praia da Rocha is formidabel.
De accomodatie is zeer rustig gelegen buiten het centrum van Ferragudo, een echt vissersplaatsje
Klantvriendelijk personeel en behulpzaam bij tijden van treinreizen, bussen enz.
Kwaliteit / prijsverhouding is uitstekend. Elke dag schone handdoeken, schoonmaken,en vriendelijk personeel.
wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant, daar wij elke dag ergens heen waren en dan terplaatse aten.
De eetgelegenheden in Ferragudo zijn makkelijk te bereiken en kwalitatief goed en niet duur.
Er gaat een shuttlebus vanaf de accommodatie naar diverse stranden. Wij hebben ze gelopen en het was goed te doen. het verste strand 1 uur

"Wij komen terug!"
Carla
6,0
10,0
20.10.2011 Wij verbleven hier van 7-14 oktober. Het park is ruim opgezet, appartementen ruim ingericht. Wel iets gehorig doordat overal plavuizen liggen. Zwembad heerlijk en rustig. Wij aten heerlijk in Sueste (een visrestaurant), Praia Grande (naast het Ford aan het strand) en Farragood. Maar het restaurant op het park 'Purple' is wel iets duurder maar klasse. Het dorpje is niet groot met veel restaurantjes, paar toeristenwinkels, een leuk dorpspleintje. Wij haalden onze broodjes bij de bakker aan het dorpsplein (rechts het straatje inlopen) maar op het park is ook een winkeltje.
Elke dag werd er schoongemaakt en de handdoeken gewisseld. Wij boekten via Vaya incl. auto. Perfect.

"Mooi hotel!"
Nikki
7,0
10,0
13.10.2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad, maar wel een paar min-puntjes:
- het personeel is beleefd, maar niet vriendelijk.
(zo kreeg ik een andere maaltijd als besteld, ze boden wel excuses maar ik kreeg mijn eten pas nadat mijn man al klaar was met eten... Zonder verdere compensatie of een drankje tijdens het wachten.)

- het ontbijt voor €7,50 per dag is echt te duur! Elke dag hetzelfde beperkte buffet, alleen harde broodjes en cake, 3 soorten worst en english breakfast.

- Ferragudo ligt ietswat afgelegen, wij zouden ons echt heel erg verveeld hebben wanneer we geen huurauto gehad zouden hebben!

Het hotel en het terrein is prachtig en super kindvriendelijk. Verder waren de appartementen zeer ruim en schoon.

Med partner, okt. 2011
"See you next year. tot volgend jaar"
M.E.Pfaff
10,0
19.10.2011 A very nice and good place to be, we asked for riverview and we get riverview. Free minibus to Ferragudo an to go to Portimao (nearest big town) by cab is E 13,50 heen en terug. To rent a car is even better. Very nice people at the reception and the roommaids are very nice as well. Mooie en fijne plek om te zijn, we hadden rivierkant gevraagd en ook gekregen. Er is een minibus naar Ferragudo en voor E 13,50 kan je naar Portimao (dichtsbijzijnde grote plaats) Autohuur is beter. Aardige mensen bij de receptie en de dames die de kamers schoonmaken ook.

Familie med små barn, okt. 2011
"Geweldige vakantie in Vitor's Village"
marjon
10,0
12.10.2011 Wij zijn vandaag teruggekomen van een geweldige vakantie in portugal. Vitor's village ligt ongeveerd een uurtje rijden vanaf het vliegveld Faro. Het heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Het zijn ruim opgezette appartementen van twee bouwlagen. Het complex trekt voornamelijk gezinnen met kleine kinderen en mensen van 50 plus. Meeste appartementen hebben een aparte slaapkamer en een ruim opgezette woon/leefkamer met balkon/terras. Het is van alle gemakken voorzien, zoals magnetron, strijkijzer, kluis, koelkast, twee persoons kookplaat, tuinset, wasrek, douche en bad. De bedden zijn inderdaad een beetje aan de harde kant, maar wij hebben goed geslapen. De handdoeken worden (bijna) iedere dag verschoond. Bij het zwembad zijn geen handdoeken aanwezig, dus zorg in iedergeval voor je eigen handdoek daar. Pluspunt is dat je de zonnebedden niet met een handdoek kunt 'reserveren'. Veel nederlanders zijn aanwezig en alleen 1 NL tv zenders.

Familie med små barn, okt. 2011
"Vervolg: geweldig vakantie in vitor's village"
marjon
12.10.2011 Er is helaas geen speeltuin voor de kinderen op het complex, wel onder in het dorpje Ferraguda.

Ferraguda heeft een klein centrum waar een paar gezellige restaurantjes zitten. Leuker is het om een klein stukje te rijden naar Praia da rocha, dat is iets toeristischer en heeft een gezellige boulevard. Aanrader is het nieuwe restaurant Food & Wine (halverwege de boulevard) met geweldig uitzicht over de zee en super lekker / luxe eten. Mooie stranden kun je daar ook vinden of dichterbij het strand Caneiros op ongeveer 5 minuten rijden. Wil je echt shoppen dat kun je naar het grote winkelcentrum 'Aqua' in Portimao. Dichterbij kun je boodschappen doen bij de Lidl. Half uurtje lopen vanaf complex, maar een auto is in de algarve zeker een aanrader. 's-avonds is op het complex helaas weinig te doen, geen animatie en de bar bovenop het gebouw is gesloten ivm te weinig animo helaas.

Med partner, sept. 2011
"Geweldig appartement, een aanrader!!"
Anke en Jan
9,0
14.09.2011 Een geweldig mooi en goed onderhouden appartement!!
Zeer mooie kamer met elke dag goede schoonmaak en elke dag nieuwe handdoeken. Zwembad heerlijk verkoelend en een lekker bubbelbad erbij!
Het dorpje ferragudo zelf is heel klein maar leuke sfeer om in de avond te gaan eten, een aanrader is zeker "Fim do Mundo"!!
Verder is Lagos erg leuk om een bezoek aan te brengen (o.a. ponta da piedade met bootje) en om langs de kust/binnenland te rijden.
Een geweldig mooi strandje is er te vinden in het plaatsje Carvoeiro dat 10min rijden is met de auto, een kleine baai met bedjes of lekker in het zand liggen!
Al met al is de Algarve en Vitor's village een hele goede aanrader om je vakantie door te brengen en heerlijk bij te komen!!

Med partner, 2011
"Top accomodatie!!"
Mirjam
10,0
14.09.2011 Eind juli hebben wij 10 dagen genoten op Vitor's Village. De appartementen zijn ruim, modern ingericht en...schoon! Complimenten voor de housekeeping: elke dag schone handdoeken, goede schoonmaak en vriendelijk personeel. Het complex is goed onderhouden: mooie, groene tuinen en schone zwembaden waar het goed vertoeven is. Ook het receptie- en restaurantpersoneel is erg klantvriendelijk. Enige minpunt dat wij kunnen bedenken zijn de bedden, die zijn inderdaad wat aan de harde kant. De gehorigheid van de appartementen betreft met name contactgeluid; het verschuiven van stoelen. Onze buren hebben wij niet horen praten o.i.d.
Een huurauto is zeker aan te raden om al het moois van de Algarve te ontdekken en boodschappen te doen. In parkeerplaatsen rondom het complex is ruim voorzien.
Ferragudo zelf is nog niet tenonder gegaan aan het toerisme, maar heeft een authentieke sfeer. Erg leuk!
Kortom: Vitor's Village is echt een aanrader!!

Med partner, sept. 2011
"Goed verzorcht goed onderhouden park."
Roedi & Andréa
7,0
9,0
28.09.2011 Heel mooi complex en goed onderhouden appartementen.
een auto is absoluut nodig. het licht er hoog en de wegen er naar toe zijn stijl.
Niet geschikt als je slecht ter been bent , maar dat geld voor de hele Algarve.
Ik zou er zo weer heen gaan.
Wij hebben geen last gehad van geluids-overlast van de buren of van meeuwen zo als eerder beschreven. Wel heel veel blaffende honden soms uren achter elkaar.
De een stop en de ander begint.
Min puntje over de klant vriendelijkheid: Er komen merendeels Nederlanders en alles staat geschreven in een alle talen behalve in het Nederlands en er is 1 Nederlandse zender op TV.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon