Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Riu Palace Algarve**** i Olhos d' Agua Algarve. Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 477
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Riu Palace Algarve**** Olhos d
184 vurderinger

Vurderinger Hotell Riu Palace Algarve****

Quinta do Milharo, 08200, Olhos d' Agua
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Riu Palace Algarve****? Så se på vurderingene av Hotell Riu Palace Algarve**** i Olhos d' Agua skrevet av andre reisende her.
Hotell Riu Palace Algarve Scorer en 9,2 fra 10, på grunnlag av 184 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Riu Palace Algarve****? Se på vurderingene av Hotell Riu Palace Algarve**** i Olhos d' Agua som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 154 Feriebilder av Hotell Riu Palace Algarve**** på Zoover. Du kan se på 7 Videoer av Hotell Riu Palace Algarve****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Portugal. Se på alle overnattingsmulighetene i Algarve. Sammenlign Hotell Riu Palace Algarve**** med andre ferieopphold i Olhos d' Agua.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Riu Palace Algarve**** / Olhos d' Agua. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

9,4
9,1
9,3
7,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, mars 2012
"Geweldige plek en perfect verzorgde accommodatie"
Harry en Elly
6,0
29.03.2012 Het was onze eerste keer en zeker niet de laatste. Vriendelijke ontvangst aan de balie, met een drankje. 's Middags, na onze wandelingen, dronken wij gezellig een wijntje en zaten op ons balkon heerlijk in de middagzon te relaxen met schitterend uitzicht. Genoten van de strandwandeling naar Vialmoura. Bad- en slaapkamer waren zeer schoon, iedere dag. Het buffet was zeer aan ons besteed, hadden soms moeite wat te kiezen. Wie daar anders over denkt, is thuis zeker beter gewend!!! Ook aardige gasten om ons heen, mensen die er overwinteren of al voor de tweede of derde keer terugkwamen. Dat zegt wel wat. Ieder was vol of over het personeel, van kamermeisje tot aan het zwembad. Dat je in het hotel iets meer betaalt dan elders is algemeen bekend, maar wij hadden ons adresje voor een extra wijntje en overheerlijke koffie snel gevonden aan de haven.
Toen wij er waren was er een rust en zijn heerlijk ontspannen teruggekeerd. Echt kindvriendelijk willen wij het niet noemen, te weinig te doen.

Venner, feb. 2012
"Beschaamd !"
trotters
10,0
29.02.2012 beschaamd om te zien hoeveel landgenoten bij het ontbijt de tassen vullen voor de lunch. HB = ontbijt en diner, je krijgt waarvoor je betaald hebt. Al het overige steel je.
Prima hotel revisited, mooie vergezichten, nette kamers, vriendelijk personeel en lekker weer.

Med partner, feb. 2012
"Zeer goed hotel"
heer van Baaren
8,0
01.03.2012 Het eten is voortreffelijk , zelfs na 3 weken verblijf verveeld het niet door de gevarieerde en ruime keuze met veel fruit en groenten
Opvallend vriendelijke bediening
Een huurauto is wel wenselijk om wat vertier te zoeken
De bereikbaarheid van het strand is voor verbetering vatbaar

"Modelorganisaie"
Pierre Verdoodt
7,0
10,0
23.02.2012 Dit is het bijna perfect georganiseerde hotel. Alles klopt.

De ligging valt erg mee. Niet te ver van het dorp en via een trap is er een vlugge toegang tot het prachtige kilometerslange strand tussen de falaizen en de zee. Wie van rust houdt, is hier, zeker tijdens de winter, op zijn plaats. Wij hebben enige twijfels of dat tijdens de zomermaanden ook het geval zal zijn. Het nabijgelegen Riu Guariana Clubhotel is tijdens de winter voor drie maanden gesloten, maar is vermoedelijk gedurende het hoogseizoen een bron van drukte en herrie.
Het eten beviel ons wat minder. Ondanks de grote zorg en de goede kwaliteit ervan, blijft de buffetformule moeilijk te verzoenen met met echt smakelijk eten.

Med partner, jan. 2012
"Goed hotel, mooie strandwandelingen."
sojsmac
9,0
19.02.2012 Kan me vinden in onderstaande beoordeling.
Voor zo'n goed gerund hotel zou ook het volgende in orde moeten zijn :
- niet extra betalen voor het huren van een safe.
- teletext zou op de TV beschikbaar moeten zijn.
- dessertbuffet ruimt men af, vooraleer de late eters verwittigd werden.
- betalen voor het gebruik van internet is niet méér van deze tijd.
Voor de rest een prima hotel en voor herhaling vatbaar.

"Nooit meer"
theo
2,0
06.02.2012 Nooit meer, ik ben twee kilo aangekomen en ik heb niets te klagen. Dit is niet gewoon voor een nederlander. :) Service: prima, Eten: uitstekend, Kamers: schoon, Bediening: uitmuntend. Je heb allemaal wel eens een dag dat het eten je smaak niet is, deze dag viel waarschijnlijk buiten onze week. Ik raad deze accomodatie niet aan omdat ik hem anders zelf niet meer kan boeken deze zomer...werkelijk fantastisch...

alenereisende, jan. 2012
"Super fijn hotel !"
Bart Janssen
8,0
15.01.2012 Wat een heerlijk hotel, alles is dik in orde. Inderdaad iets minder geschikt voor mensen met kleine kinderen, daardoor lekker rustig. Ik was in de Algarve om vogels te kijken, perfecte locatie met een huurauto erbij.

Med partner, des. 2011
"Zeker 4* waard."
biencop
7,0
19.12.2011 MINPUNTEN:
- geen verlichting op het balkon of terras v/d kamer.
- bijna geen zeezicht op gelijkvloers of 1ste verdieping. Vraag 2de of 3de
verdieping.
- niet geschikt voor minder valide mensen.
- de bar is vrij duur.
- klein kinderzwembad.(+/- 40m²).
- povere avondanimatie (december!).
PLUSPUNTEN:
- mooi, fris hotel met ruime, nette kamers.
- vriendelijk en behulpzaam personeel. (receptie, bar, restuarant, ma-
nagement).
- zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
- het avondmaal is warm, lekker en gevarieerd. Alle schotels zijn o.a.
benoemd i/h Nederlands.
- snelle, vlotte bediening aan tafel. De lokale wijn is vrij goed en best
lekker (ts de 12 en 20€ p/fles).
- op wandelafstand v/h dorp. 10 min. te voet.

Med partner, nov. 2011
"Top!"
J. van Laarhoven
10,0
11.11.2011 Wij zijn net teruggekomen (11-11-2011) van een vakantie naar dit hotel en in tegenstelling tot hetgeen er in andere beoordelingen wordt geschreven, is dit juist niet direct een hotel wat over het algemeen geschikt is voor ouderen. Integendeel, om te wandelen moet je over een goed stel benen beschikken want om wat te zien moet je klimmen en dalen.
Wij hebben zeer veel tophotels in veel werelddelen gehad, maar deze behoord echt tot een van onze toppers. Zeer vriendelijk personeel, zeer schone kamers en het eten completeerde alles tot een topper.
Voor kinderen inderdaad minder geschikt, maar in dit hotel krijgt de volwassen vakantieganger ook eens aandacht en is niet alles gericht op de kinderen zoals in zeer veel andere landen en hotels, waardoor je soms de indruk krijgt dat de gasten alleen uit kinderen bestaan.

Kortom....... een hotel en locatie uit een stuk!

Med partner, nov. 2011
"Geweldig mooi hotel."
j.mast
5,0
18.11.2011 Goede kamers,verzorging,prima eten,fijn binnenzwembad,prachtige ligging.
Fijn om te wandelen (goed ter been zijn),en mooi uitzicht.
Gelegen in een rustige buurt,leuk stukje lopen naar het strand.
Personeel is klantvriendelijk;(een tipje doet een hoop)
Voor ons was de prijs goed,in verhouding met de kwaliteit.
Restaurant was prima.
Kamers werden goed schoongemaakt.
Voor kinderen is dit niets (teveel oudjes)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon