Vurderinger Campingplass Centro Vacanze San Marino****

97 vurderinger
Vurderinger Campingplass Centro Vacanze San Marino****
Strada San Michele 50, 47893, San Marino
Offisiell hjemmeside
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Campingplass Centro Vacanze San Marino****? Så se på vurderingene av Campingplass Centro Vacanze San Marino**** i San Marino skrevet av andre reisende her.
Campingplass Centro Vacanze San Marino Scorer en 8,1 fra 10, på grunnlag av 97 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Campingplass Centro Vacanze San Marino****? Se på vurderingene av Campingplass Centro Vacanze San Marino**** i San Marino som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 81 Feriebilder av Campingplass Centro Vacanze San Marino**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Campingplass Centro Vacanze San Marino****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i San Marino. Se på alle overnattingsmulighetene i San Marino. Sammenlign Campingplass Centro Vacanze San Marino**** med andre ferieopphold i San Marino.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Centro Vacanze San Marino**** / San Marino. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

97 vurderinger av Centro Vacanze San Marino****

97 vurderinger
7,9
8,6
7,1
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med små barn, april 2013
"Geweldig weer genoten tweede keer hier"
michel
7,0
06.05.2013 camping centro vacanze san marino is echt een mooie en leuke gezellige camping en een prima ligging en zeer vriendelijk personeel echt top zowel de receptie en de mensen in het restaurant zijn echt geweldig ook het eten is er top zeker voor het geld wat je er betaald
ook de liogging in de buurt van rimini en centrum van het leuke en mooie san marino en ons zoontje heeft er voor de tweede keer een top vakantie gehad zegt die
en de toilet ruimte's zijn wat ouder maar zeker wel schoon en goed nieuws ze zijn begonnen met het vernieuwen dus dan is het helemaal goed

Familie med eldre barn, 2013
"Badmuts"
Vrieling
8,0
08.03.2013 Het lijkt me een erg leuke camping maar ik krijg mijn pubers niet mee naar een camping waar een badmuts gedragen moet worden.
Lijkt me ook achterhaald.
Maar de keus wordt wel beperkt in Italie.

Familie med små barn, 2012
"Mooi uitvalsbasis voor diverse uitstapjes"
Erwin Wolfs
7,0
28.12.2012 Prima 'Italiaanse' camping met veel vertier.

De beste prisene og siste minutt reiser for Campingplass Centro Vacanz...

Familie med eldre barn, 2012
"Super vakantie"
M. Achten
7,0
22.09.2012 In juli 2012 hebben wij( ouders en een puber van 15) een heerlijke vakantie doorgebracht op deze camping. Goede service, super aardig personeel, en een top animatie team. Onze dochter heeft zich prima vermaakt,en dat maakte ook onze vakantie goed. Over het sanitair waarover mensen klagen, niets van aantrekken. Het wordt prima schoongehouden, en daar gaat het om. Ook voor geocachers is er voldoende te beleven, en de lokale bevolking werkt hieraan mee, en is altijd in voor een praatje. ( met handen en voeten,maar dat maakt het juist leuk) Kortom een prima camping , als je teminste van kamperen houdt. Een aanrader dus.
receptionist Sigrid, 17.11.2012
Eieren sier::  Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Het is inderdaad belangrijk een fijn animatie team te hebben. We hopen jullie nogmaals als onze gasten begroeten te kunnen. Met vriendelijke groeten

Familie med små barn, aug. 2012
"Mooie vacantie, heel veel muggen"
S Paap
3,0
19.09.2012 Leuke kleine camping, plekken niet overal even groot. Zwembad mooi wel bedmuts verplicht (erg fijn) goede bedmeesters. Alleen moeten ze je wel vertellen dat het om een openbare zwembad gaat wat op zondag sterft het van de lokale bevolking en allebedden mogen dan in ene wel bezet worden( wat niet op gaat voor camping gasten) receptie: geeft veel informatie, is erg vriendelijk en er is een ned. mevrouw. Animatie doet ook zijn uiterste best .
receptionist Sigrid, 17.11.2012
Eieren sier::  We willen u hartelijk bedanken voor uw beoordeling. Het is fijn te lezen dat ons werk gewaardeerd wordt. We proberen inderdaad zoveel mogelijk informatie door te geven aan onze gasten. Hopelijk kunnen we u nogmaals begroeten als onze gast. Met vriendelijke groeten

Familie med eldre barn, aug. 2012
"Ottimo camping"
Monica
10,0
18.08.2012 Abbiamo soggiornato tre notti presso questa struttura con una tenda .Le piazzole sono molto spaziose e ben posizionate. Tra la propria piazzola e quella altrui c'è spazio a sufficienza per non intralciarsi a vicenda. I servizi igienici sono puliti e acqua calda e carta igienica sempre disponibili. Il complesso è molto bello.Piscina stupenda e molto grande. Forse ad agosto un po' affollata ma è normale. Noi abbiamo una figlia di 13 anni ma per chi ha bimbi piccoli,ottima l'animazione. Animatori non invadenti. Alla reception il personale è cortesissimo. Ristorante-pizzeria non lo abbiamo provato ma è molto bello. Bel parco giochi per bambini e per i più grandicelli,tavolo da ping pong,calcetto,tennis volley. Unica cosa la posizione: ottimo punto di partenza per visitare San Marino, San Leo, ma per chi desidera il mare,tenete presente che dovete farvi almeno 15/20 chilometri. Lo stesso per ragazzi o adolescenti che vogliono trovare divertimenti e vita notturna. Bisogna arrivare a Rimini.

Familie med små barn, juli 2012
"Leuke camping met vriendelijk personeel"
fam. Groenen
7,0
29.09.2012 Wij hadden in juli een plek gereserveerd. Van te voren de afmetingen van de vouwwagen doorgegeven. Onze plek was groot genoeg, maar er zijn ook erg kleine plaatsen op de camping. Helaas was het erg slecht weer in de periode dat wij er waren, en voor onze dochter (2) was er met slecht weer niet veel te doen op de camping of in de omgeving. Het zwembad zag er mooi uit, maar we konden vanwege het weer niet zwemmen. Omdat de vooruitzichten ook slecht waren hebben we bij de receptie gevraagd of we eerder konden vertrekken. Dit was geen probleem, de mensen bij de receptie zijn erg vriendelijk. Het sanitair voldoet, je kunt bij de receptie een sleutel krijgen voor de babyruimte, erg netjes! Het restaurant is inderdaad prima, wel op tijd reserveren! Eén tip, een aantal speeltoestellen kunnen een opknapbeurtje gebruiken.
receptionist Sigrid, 17.11.2012
Eieren sier::  Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Helaas kunnen we het weer niet beinvloeden. Het opknapbeurtje van de speeltoestellen zal ik doorgeven aan het onderhoudsteam en aan de directie. Als we jullie nogmaals als onze gasten begroeten mogen, zullen we vragen om beter weer. Met vriendelijke groeten

"Mooie en nette camping"
Corina
7,0
23.08.2012 Super leuke en nette camping,zeer vriendelijk personeel die div talen spreekt oa Nederlands en Engels.Sanitair is wat verouderd maar wordt wel super schoon gehouden, wordt div malen per dag schoongemaakt,s'avonds rond 21.00uur voor de laatste keer.Helaas heb je kampeerders die het niet zo nauw nemen en alles vies maken, maar tja daar is niet tegen op te poetsen.
Wij waren met een grote tent en die kon makkelijk op de plek staan.zwembad is ook lekker alleen erg strenge badmeester,is nl een openbaar zwembad waar in het weekend veel locale komen.Je kan heerlijk op bedje liggen met parasol of je gaat lekker op de logeerde in de schaduw.BAdmuts verplichtEr is een campingwinkel .Restaurant is super,heerlijke pizza's en pasta's,maar ook vis en vlees en niet duur.PErsoneel is super aardig en spreekt ook div talen.Al met al een leuke camping waar we zeker nog een keer terugkomen.
Mijn dochter vond het wel jammer dat de manege er niet meer was..en dat de paarden niet altijd even lief waren..
receptionist Sigrid, 17.11.2012
Eieren sier::  Hartelijk bedankt voor de fijne beoordeling. Omdat het sanitair wat verouderd is, is het des te meer belangrijk dat het goed schoon gehouden wordt. deze winter wordt het hoofd sanitair gebouw vernieuwd. ook zijn we druk op zoek naar nieuwe personen voor de manege, zodat we het volgende zomer weer kunnen aanbieden. Het zal ons een plezier zijn om jullie weer als onze gasten begroeten te kunnen. Met vriendelijke groeten

"Aanrader"
Houben G
7,0
09.08.2012 we hadden een stacaravan, zeer vriendelijk onthaal bij aankomst. vrij oude stacaravan maar nergens kapot ofzo, alles was zeer netjes. bij aankomst lekte de warmwaterbouler. na melding aan het loket kwam er onmiddelijk iemand kijken. er werd ook direct een nieuwe bouler geïnstalleerd! Camping is zeer verzorgt. veel groen met veel schaduw. veel speel en sport gelegenheden. animatie was top. Zwembad is echt zeer kind vriendlijk en proper. enkel de badmutsen is wennen. Ze zijn er ook zeer steng op dat je ze draagt. Restaurant is ook zeker zijn prijs waard. Winkeltje is vrij klein. verder is deze camping zeker de moeite om deze camping met kleine kinderen te bezoeken.

Familie med eldre barn, juli 2012
"Bardzo ciekawe miejsce"
Jan
10,0
17.10.2012 Kemping jest położony na zboczu dzięki czemu ma strukturę tarasów . Bardzo fajny i duży basen . Na terenie kampingu jet dużo atrakcji dla dzieci łącznie z minizoo . Obsługa przyjazna , toalety czyste , ogólnie na kampingu panuje porządek. Z zakupami nie ma problemów ponieważ wokół drogi do Rimini jest pełno marketów. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu na tym kempingu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Spørreundersøkelse

Antallet “grønne” overnattingssteder øker. Er det viktig for deg hvor miljøvennlig ditt ferieopphold er?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon