18.07.2012
we zijn 10 dagen in dit hotel verbleven, kamers waren heel sober slecht werkende airco, geen koelkastje enfin een bed met een stapelbed wat in de weg stond, geen balkon, badkamer was gewoon maar proper, kamer daarentegen niet, eten in restaurant rampzalig, voorgeschoteld vlees zwom in de saus(?) aardappelen werden snel puree en frietjes waren mals, niet echt onvriendelijk maar zeker niet behulpzaam ontbijt ook niet om over naar huis te schrijven triestig hotel waar men weinig deed wel wat animatie voor de kinderen door goed geinspireerde animatoren, alles moest je betalen indien je geen vol pension had, ligstoel (5 euro)/parasol (5 euro)zelfs de waterglijbaan! iedereen mocht naar het zogenaamd privestrand als je maar betaalde 5 euro parking en 2,5 euro inkom, dus je lag helemaal niet op een privestrand, mochten eigen parasol zelfs niet in een stuk beton steken om vast te zetten, dokter nodig? ga maar zelf op zoek, nooit meer
16.07.2012
L’hôtel est bien situé, il est facilement accessible. Nous avons séjournés dans l'annexe Mirta. Nous n'avons rien à dire sur cette chambre, elle était parfaite.
Pour la nourriture, nous n'avons pas trop apprécié, les plats étaient fort gras et dégoulinants de sauce. Pourtant amateur d'hamburgers frites plein de sauce, je n'ai pas accroché à leur nourriture. Les buffets étaient collés les uns aux autres ce qui engendrait des files d'attente.
La plage n'est pas superbe, publique, le dimanche à proscrire, trop de monde, on vient mettre les essuies sous le dos de votre transat. Les parasols et transats jaunes et bleus sont payants. Si vous utilisez un de leurs pieds de parasols, ils viennent vous le prendre quand il n'en reste plus pour ceux qui payent!!!
Attention aux parking, ils sont prévus pour les clients mais aussi pour les locaux qui viennent à la plage, nous avons eu d'ailleurs deux magnifiques griffes dans notre pare-choc arrière!