Zoover ferievurderinger av reisende. Hotell Triton**** i Benalmadena Andalusia (Costa del Sol / de la Luz). Gi også din mening!
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 431
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Triton**** Benalmadena
378 vurderinger

Vurderinger Hotell Triton****

Avda. Antonio Machado 29, 29530, Benalmadena
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Triton****? Så se på vurderingene av Hotell Triton**** i Benalmadena skrevet av andre reisende her.
Hotell Triton Scorer en 7,6 fra 10, på grunnlag av 378 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Triton****? Se på vurderingene av Hotell Triton**** i Benalmadena som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 195 Feriebilder av Hotell Triton**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Triton****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Andalusia (Costa del Sol / de la Luz). Sammenlign Hotell Triton**** med andre ferieopphold i Benalmadena.
Vennligst vent...
Dessverre finnes det ikke noen vurderinger på norsk for Triton**** / Benalmadena. Du kan selv legge til en vurdering.

Besøkte du dette overnattingsstedet?

Bokstavstørrelse: A A A

7,3
7,7
7,8
6,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, mai 2012
"Goed hotel"
carine en marc
17.05.2012 carine en marc 55j
goed hotel zijn tevreden na een rustige vakantie
zeker een aanrader voor mensen van onze leeftijd er zijn wel wat trappen te doen als je in het bijgebouw zit met de stad bus die voor het hotel stopt kan je voor niet veel geld mooie uitstappen doen wij gaan zeker nog eens terug

Familie med eldre barn, mai 2012
"Niet meer naar Triton met kinderen"
P hoogstraaten
6,0
5,0
1,0
15.05.2012 Net terug met drie kinderen van hotel Triton .
We hadden een kamer op de derde verdieping aan de straatkant ,niet geslapen vanwege het geluid van de weg ,hadden een kamer aan de zwembadzijde geboekt maar helaas waren deze al vol met Spaanse ouderen .Eten was prima maar erg onvriendelijk personeel .Met kinderen hoef je er niet heen te gaan niks voor ze te doen en als ze met een balletje gooide werden ze vies aangekeken door de voornamelijk 70 plussers .Ze mochten alleen maar baantjes in het zwembad zwemmen of netjes op hun bedje blijven liggen dus voor ons niit meer hotel triton zelfs nog niet als we 70 plus zijn .

Venner, april 2012
"Perfecte ligging van het hotel"
Anna Tenbult
4,0
7,0
18.04.2012 Het Hotel heeft een mooie ligging, ruime kamers met enorme bedden en een gezellig balkon.

Med partner, april 2012
"Fantastische plek"
Lida Jansen
04.05.2012 Triton is een goed gerenoveerd hotel, ligt super aan het strand,
jammer achter de receptie staan alleen mannen (niet al te vriendelijk)
weinig flexibel die kerels.
Hadden kamer op 3 verdieping en werd super goed schoongemaakt.
Hotel ligt bij heel veel rest. en barretjes. in gezellige deel tegenover haventje. zeker om nog eens terug te gaan.

Med partner, feb. 2012
"Zeer goed hotel en zeker 4* waard"
Netty
8,0
05.03.2012 Net terug uit Spanje. We komen al voor de derde keer in hotel Triton. Wij klagen niet. Mooie kamer met balkon en zicht op zwembad en jachthaven.Kamer wordt elke dag schoon gemaakt (ook zondag). Als je wil elke dag schone handdoeken. En mensen die klagen over het eten, dat het koud is, moeten maar in kastjes kijken waar warme borden in staan, scheelt al een heel stuk en ook misschien minder opscheppen. Een rijkelijk ontbijtbuffet, elke dag warme broodjes. Personeel hebben wij geen problemen mee gehad, zeer vriendelijk en behulpzaam. En als je aardig en vriendelijk tegen hun doet, zijn ze ook vriendelijk naar jou. De bar is zins een maand verplaatst en op geknapt, ziet er goed uit. Vele avonden muziek.
Kortom wij zijn zeer TEVREDEN. En komen zeker volgend jaar terug.

Med partner, feb. 2012
"Prima Hotel percefte ligging."
Jan van der Burgt
9,0
05.03.2012 Het eten is warm als je niet te veel in één keer opschept,er zijn twee plekken waar je een warm bord kunt pakken ,dus mensen niet zeuren over koud eten.
Vriendelijke bediening ,mooie kamers en een vernieuwde bar (modern).
Men is hotel Triton aan het op knappen.
Hotel is meer geschikt voor 55+ en lekker rustig,ligt gunstg aan de boulevard
en bij winkels en de jachthaven , echt een aanrader dus.

Med partner, nov. 2011
"Uitstekend"
J.Bruggeman
7,0
23.12.2011 Zo juist terug van drie weken hotel triton waar wij gezien de gelezen beoordelingen met enige schroom naar toe zijn gegaan.
Ons verblijf daar was prima, vriendelijke mensen,prima ligging ,prachtige inrichting van de lounge,goed en voldoende eten.
Een puntje mag misschien zijn dat de handdoeken elke dag verschoond werden en het beddegoed elke twee dagen.
Kortweg een prima hotel en wij gaan zeker terug.
Jannie en Jan

Med partner, okt. 2011
"Goed hotel met ideale ligging"
Jozef
8,0
17.11.2011 Hotel Triton is een naar mijn mening een goed hotel met vriendelijk personeel, lekker eten, ruime kamers en een ideale ligging aan de wandelpromenade naast het strand. De prachtige jachthaven met terrasjes en winkels is vlakbij gelegen. Torremolinos is over de wandelpromenade gemakkelijk te bereiken. (+/- 3km) Voor het hotel stopt de lijnbus, deze heeft een gemakkelijke verbinding naar Fuengirola, Malaga of Torremolinos. Mijas, een prachtig bergplaatsje, is eveneens met de bus gemakkelijk te bereiken.Terrasjes,restaurantjes, winkeltjes in overvloed aan de wandelpromenade.

Venner, okt. 2011
"Geweldig hotel"
H. van Lierop
10,0
28.10.2011 Afgelopen herfstvakantie noodgedwongen in Triton gezeten omdat ons geboekte hotel dicht was. Ik denk dat we er op vooruit zijn gegaan. Wij hebben een heerlijke week gehad. Zaten in het hoofdgebouw.
Prachtige ruime kamer en groot balkon. Elke dag schoon!!!!! Zeer grote bedden.
Wij hadden alleen ontbijt en dat was zeer uitgebreid.
Inderdaad was de recreatieruimte gedateerd maar daar loop je alleen maar doorheen, wie gaat daar nou zitten met dat mooie weer buiten????
Personeel was vriendelijk. Kortom: prima!!!!!! Ik ben al in veel hotels geweest dus kan echt wel vergelijken maar mensen die over dit hotel wat te zeuren hebben, kunnen beter thuisblijven. Ik kan natuurlijk niet over het bijgebouw oordelen.

Familie med små barn, okt. 2011
"Zondermeer een goed hotel"
H.A.Engels
9,0
22.10.2011 Wij herkennen ons totaal niet in sommige reacties die we gelezen hebben voor vertrek.
Hotel is goed, perfect gelegen aan de boulevard en het strand.
Eten is goed- kamers groot en met enorme bedden-mooi uitzicht op zwembad en zee,haven met winkels op korte loopafstand.
Wij hebben er een week gezeten met kleinkinderen en kinderen die geen van allen graag naar huis gingen,dat zegt denk ik genoeg.
Personeel vriendelijk en behulpzaam,animatie voor onze mannetjes 7 en 9 jaar meer dan voldoende, ned. sprekende ober als je ze de kans geeft regelen ze alles voor je.
Kortom wij hebben genoten, voor ons zijn sommige reacties ronduit belachelijk en ver bezijden de waarheid.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 neste

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon