Hotell Iberostar Royal Andalus**** Spania Andalusia (Costa del Sol / de la Luz) Chiclana/Novo Sancti Petri Vurdering 8.5
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 394
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Iberostar Royal Andalus**** Chiclana/Novo Sancti Petri
8,5
48 vurderinger

Vurderinger Hotell Iberostar Royal Andalus****

Urb. Novo Sancti Petri s/n, 11130, Chiclana/Novo Sancti Petri
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Iberostar Royal Andalus****? Så se på vurderingene av Hotell Iberostar Royal Andalus**** i Chiclana/Novo Sancti Petri skrevet av andre reisende her.
Hotell Iberostar Royal Andalus Scorer en 8,5 fra 10, på grunnlag av 48 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Iberostar Royal Andalus****? Se på vurderingene av Hotell Iberostar Royal Andalus**** i Chiclana/Novo Sancti Petri som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 120 Feriebilder av Hotell Iberostar Royal Andalus**** på Zoover. Du kan se på 3 Videoer av Hotell Iberostar Royal Andalus****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Andalusia (Costa del Sol / de la Luz). Sammenlign Hotell Iberostar Royal Andalus**** med andre ferieopphold i Chiclana/Novo Sancti Petri.
Vennligst vent...

8,4
8,6
9,7
9,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie
Willy Slock
10,0
10,0
9,0
07.08.2007 Vi var på dette hotellet begynnelsen av juli 2007. Vi hadde booket all inclusive. Påfallende og veldig bra var de avvekslende buffetene med stort utvalg. Også var personalet var veldig vennlig. Rommene er kanskje litt foreldra men de sa at hotellet skulle pusset opp mot slutten av året. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

ukjent
Stefan
8,0
03.01.2007 Bare rosord, jeg leser lite her om underholdningen. Den er veldig bra og barnevennlig. Takk til Veronica og Roberto! Ellers er hotellet rettet nokså mye mot tyskere. Hadde verden ikke vært så stor, ville vi nok ha kommet tilbake.

Familie, juni 2006
Verbesselt Jan
9,0
31.03.2007 Veldig behagelig hotell, ligger ved en veldig flott sandstrand. Veldig vennlig personale og mange muligheter til aktiviteter, både til barn og til voksne. Vi kommer gjerne tilbake!

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon