Aparthotel Atalaya Park**** Spania Andalusia (Costa del Sol / de la Luz) Estepona Vurdering 7.7
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 325
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Aparthotel Atalaya Park**** Estepona
24 vurderinger

Vurderinger Aparthotel Atalaya Park****

Avda de las Golondrinas, 29688, Estepona
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Aparthotel Atalaya Park****? Så se på vurderingene av Aparthotel Atalaya Park**** i Estepona skrevet av andre reisende her.
Aparthotel Atalaya Park Scorer en 7,7 fra 10, på grunnlag av 24 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Aparthotel Atalaya Park****? Se på vurderingene av Aparthotel Atalaya Park**** i Estepona som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 42 Feriebilder av Aparthotel Atalaya Park**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Aparthotel Atalaya Park****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Andalusia (Costa del Sol / de la Luz). Sammenlign Aparthotel Atalaya Park**** med andre ferieopphold i Estepona.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

3 vurderinger av Atalaya Park****

24 vurderinger
5,7
7,3
8,7
9,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner
Monique
9,0
02.09.2007 Dessverre oppfylte dette hotellet ikke våre forventninger. Foreldra og gammeldags. Golfbanen ligger ikke ved hotellet men på 5 minutters kjøring. Betjeningen er ikke vennlig. Sengene er veldig harde og ødelagte. Jeg synes ikke hotellet er verdt 4 stjerner, særlig ikke når man ser på prisen. Mange barn og bråk. Ro? Hotellet egner seg ikke til mennesker uten barn. Det er ikke plass ved svømmebassenget fordi at ingen drar til stranden fordi det er mange stein der. Stranden er stygg og ligger ikke bra, mange store stein. Vi svøm ikke i sjøen en eneste gang. Man så nesten aldri at noen svøm i sjøen fordi det var veldig vanskelig å komme seg i sjøen. Vi fant en deilig rolig sandstrand på en halv times kjøring. Dette gamle hotellet anbefales ikke og det er ikke verdt 4 stjerner.

Med partner
F. Beekman
8,0
16.08.2007 Flott men stort hotell. Svømmebassenget perfekt og veldig bra vedlikeholdt. Restaurant La Torre: personalet er vanligvis vennlig, maten er ikke veldig variert. Når man har booket all inclusive er personalet ikke alltid like vennlig. Det gjelder særlig ved baren ved svømmebassenget. Minibaren fylles på en gang i 3 dager, men da tar de noen ganger med en dag og den fylles heller ikke alltid bra på. Generelt: et bra hotellet men kanskje litt for stort til at ledelsen kan holde oversikt. Uten bil er man nokså isolert. Rommene er bra og store, og ganske bra vedlikeholdt. Det er mange franske og engelske gjester som kan være ganske bråkete, særlig på restauranten og som pleier å resesrvere sengene ved svømmebassenget veldig tidlig. Det er forresten mange senger, men ikke så mange steder der man kan ligge i skyggen.

Familie, juli 2007
Marijke
5,0
10,0
10,0
30.07.2007 Vi var med sønnen vår på 5 år i Atalaya park begynnelsen av juli 2007, vi trivdes veldig bra i dette veldig gode hotellet, rommet var veldig stort og rent, svømmebassenget (vi svømte bare i det store bassenget) var deilig, det var ingen snakk om sår på føttene hos oss, så vannskoene som vi kjøpte etter at vi hadde lest noen vurderinger, brukte vi ikke. Maten, veldig bra, det får vel ingen klage over, det var et stort utvalg og alt var veldig fersk. Hagen rundt hotellet er veldig flott og alt er bra vedlikeholdt. Underholdningsteamet var veldig bra både for ung og gammel, mini diskotek og miniklubb også i orden, rosord for alle på underholdningsteamet. Eneste minus med dette hotellet er beliggenheten, men det visste vi da vi booket hotellet og vi booket en bil med en gang også og da er det nok ikke et problem i det hele tatt, San Pedro ligger på 3 km avstand (gode tapas ved stranden) og Puerto Banus ligger på 6 km avstand. Stranden ved hotellet har mye småstein og er ikke veldig flott.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon