Hotell H10 Estepona Palace**** Spania Andalusia (Costa del Sol / de la Luz) Estepona Vurdering 7.7
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 598
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell H10 Estepona Palace**** Estepona
7,7
78 vurderinger

Vurderinger Hotell H10 Estepona Palace****

Avenida del Carmen, 99 Playa de Guadalobón, E-29680, Estepona
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell H10 Estepona Palace****? Så se på vurderingene av Hotell H10 Estepona Palace**** i Estepona skrevet av andre reisende her.
Hotell H10 Estepona Palace Scorer en 7,7 fra 10, på grunnlag av 78 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell H10 Estepona Palace****? Se på vurderingene av Hotell H10 Estepona Palace**** i Estepona som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 64 Feriebilder av Hotell H10 Estepona Palace**** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell H10 Estepona Palace****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Andalusia (Costa del Sol / de la Luz). Sammenlign Hotell H10 Estepona Palace**** med andre ferieopphold i Estepona.
Vennligst vent...

4,5
7,5
Barnevennlighet
8,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie
Ben Somers
4,0
10,0
10,0
Barnevennlighet
8,0
30.08.2007 Beliggenheten er ikke bra. Service er veldig bra. Maten er bra. Rommene var store (familierom). Ganske barnevennlig. Flott hotell.

Familie
Rogiers
7,0
5,0
6,0
6,0
7,0
8,0
23.07.2007 Hotellet ligger avsides (på 20 minutters gåavstand til havnen med 1 'supermarked', på 40 minutters gåavstand til Estepona, der butikkene stenger kl. 21.00). Hotellet har alle muligheter til å være verdt sine 4 stjerner, men lar være å bruke disse mulighetene. For eksempel: det er 200 senger til 500 gjester (22.juni til 3.juli 2007), INGEN underholdning om dagen, betenklige kveldsshow, selv om vi snakker spansk ble vi bare hjulpet litt da vi hadde problemer (de hadde glemt å gjøre rent rommeene da vi ankom kl. 24.00). Vi hadde uflaksen å få rom nummer 366/367 der det var veldig bråkete på lørdagskvelder på grunn av brylluper nede (gjelder kanskje ikke rom med en annen beliggenhet). Pluss: innredningen og det veldig gode kjøkkenet (noen ganger måtte vi vente til maten ble påfylt). Når jeg sammenlikner: RIU og IBEROSTAR for eksempel: 4 stjerner når det gjelder utstyr, 3 stjerner når det gjelder service og kundevennlighet, pass på beliggenheten, man trenger nok en bil.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon