Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf**** Spania Andalusia (Costa del Sol / de la Luz) Estepona Vurdering 7.8
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 265
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf**** Estepona
7,8
20 vurderinger

Vurderinger Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf****

Calle Hinojo, Urbanizacion Bel Air, 29680, Estepona
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf****? Så se på vurderingene av Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf**** i Estepona skrevet av andre reisende her.
Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf Scorer en 7,8 fra 10, på grunnlag av 20 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf****? Se på vurderingene av Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf**** i Estepona som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 30 Feriebilder av Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf**** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Andalusia (Costa del Sol / de la Luz). Sammenlign Leilighet Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf**** med andre ferieopphold i Estepona.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

2 vurderinger av Pierre & Vacances Estepona Caledonia Golf****

7,8
20 vurderinger
5,0
6,5
7,5
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, juli 2007
Daniels
6,0
8,0
09.08.2007 Virkelig et bra appartement, sengene var veldig komfortable syntes vi. Hvordan appartementet ble rengjort var avhengig av personen som gjorde rent, noen ganger rene håndklær og sengetøy hver dag, andere ganger først etter 3 dager. Men alt ser velstelt ut. Det vi savnet var en butikk der man kunne handle eller i hvert fall kjøpe brød! Så man skal til supermarkedet hver dag, også når man bare skal kjøpe frokost, når den ikke er inkludert som vi hadde. Jeg hadde nok ventet at det skulle være en butikk ved appartementene. En bil er uunværlig!! Ingen restauranter i nærheten, eller på 30 minutters gåavstand, ingen flotte terrasser, beliggenheten altså ikke ideall men rolig. Når det gjelder ro, vil man ha ro, så skal man spørre om et rom på den andre siden enn svømmebassenget ligger, ellers har man mye hinder fra underholdingen.

Familie, juli 2007
W. Gillissen-Hoube...
4,0
6,0
7,0
30.07.2007 Heldigvis hadde vi en leiebil, appartementet lå langt fra butikkene og restaurantene. Rengjørelsen av appartementet var ikke veldig bra og håndklærne ble ofte skiftet først etter tre eller flere dager. Ellers var alt velstelt og det var flere enn nok senger ved svømmebassenget. Vi kan ikke si noe om maten fordi at vi ikke spiste på hotellet.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon