Hotell RIU Palace Maspalomas**** Spania Gran Canaria Playa del Inglés Vurdering 9.2
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 401
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell RIU Palace Maspalomas**** Playa del Inglés
9,2
213 vurderinger

Vurderinger Hotell RIU Palace Maspalomas****

Avda. Tirajana, s/n , 35100, Playa del Inglés
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell RIU Palace Maspalomas****? Så se på vurderingene av Hotell RIU Palace Maspalomas**** i Playa del Inglés skrevet av andre reisende her.
Hotell RIU Palace Maspalomas Scorer en 9,2 fra 10, på grunnlag av 213 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell RIU Palace Maspalomas****? Se på vurderingene av Hotell RIU Palace Maspalomas**** i Playa del Inglés som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 157 Feriebilder av Hotell RIU Palace Maspalomas**** på Zoover. Du kan se på 8 Videoer av Hotell RIU Palace Maspalomas****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Gran Canaria. Sammenlign Hotell RIU Palace Maspalomas**** med andre ferieopphold i Playa del Inglés.
Vennligst vent...

9,4
8,9
8,2
6,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, mars 2011
"Supert hotell"
Marc
10,0
21.04.2011 Vi har vært her 3 ganger nå om sommeren og vi planlegger å reise til dette hotellet igjen. Det er i ett ord fantastisk. Bodde på mange hotell, men nesten ingen var så bra som dette. Vær obs: en gang Riu = alltid Riu ... Etter et besøk på dette hotellet vil man ikke noe annet lenger!

Med partner, mars 2011
"Perfekt service men lytt"
Ronald
7,0
31.03.2011 Et fantastisk flott hotell og bra vedlikeholdt. Ikke det billigste men sikkert verdt et besøk når man liker luksus og service. I forsesongen er det nesten bare 55+, vi (25 + 35) var ganske unge, så ta hensyn til det! Hver kveld levende musikk ledsaget av et keyboard og sangerinner som ikke kunne synge, spesielt for de eldre, som likte det veldig godt. Vi dro til utestedet 'Yumbo' hver kveld. Maten var bra men ikke så bra som vi er vant til i Riu. Den eneste store minussen etter vår mening var at det er veldig lytt på rommene. Når naboen nyser, hører man det på sitt eget rom. Og når vaskedamene gjør rent rommet over, så virker det som om det er 20 personer som går rundt der oppe. Skjønner virkelig ikke hvorfor det er så lytt, særlig fordi hotellet er ganske dyrt! Ellers er det bare å nyte luskus, service, mat og de praktfulle bassengene. Anbefales til tross for støyhinder.

alenereisende, nov. 2010
"Prima hotell med utmerket mat"
Marijke
7,0
08.12.2010 Et av de bedre Riu hotellene på Gran Canaria. Maten og servicen er utmerket. Buffeen har et stort utvalg. I tillegg er det stor oppmerksomhet for gjestene. Rommene virker litt gammeldagse. Hotellet er også 21 år gammelt. Selv om alle rom har et balkong, har bare halvparten en balkong med utsikt over dynene eller bassenget. En-personsrommene er små. Det er mange gjester som kommer tilbake her og det er et godt tegn.

De beste prisene og siste minutt reiser for Hotell RIU Palace Maspalom...

Med partner, juli 2010
"Fantastisk hotell"
Frank
7,0
24.07.2010 Praktfult hotell. Personalet er helt fantastisk; ingenting er for mye for dem. De er et eksempel for mange mennesker. Mottakelse med champagne, frokostbuffet er utmerket. Rommene er romslige og veldig rene. Vi hadde utsikt over dynene og havet. Det er tungt å gå gjennom dynene men en flott opplevelse. Hernede skrives det om at solsengene blir holdt opptatt, men det la jeg ikke merke til, når man kom til svømmebassenget rundt kl. 13.00 var det tilstrekkelig med solsenger. Håndkleservice ved bassenget; de bringer deg til og med puter! Når det gjelder barnevennlighet: det er ingen underholdning men det er et barnebasseng og jeg så at barna trivdes veldig bra der! Utestedene ligger på gåavstand og er hyggelige. Drosjer er veldig billige; det koster bare 5 euro å kjøre gjennom hele Playa del Ingles. Kan gjentas, helt topp!!

Med partner, juni 2010
"Stor skuffelse"
jw van den born
5,0
20.06.2010 For en skuffelse. Det var for mange gjester på hotellet og særlig tyske eldre tok de beste plassene ved svømmebassenget fra kl. 07.00. Stoler, parasoller og bord var opptatt allerede tidlig. Fra kl. 09.00 ble de bedre plassene holdt opptatt uten at det var noen til kl. 13.00. Det var ingen som gjorde noe med det, uforståelig. Etter at stolene er erobret, springer alle til frokostterrassen og er det travelt ved buffeen, både om morgenen og om ettermiddagen. Det er ikke lenger kveld hvor man skal være velkledd for på denne måten å ta hensyn til et nytt publikum som ikke har problemer med synlige tatoveringer eller som er dårlig kledd til middagen. Maten og rommene er utmerket og de ansatte prøver å tilfredsstille alle, en vi er svært irritert over hva vi skrev ovenfor. Dette viser seg også i samtaler med andre gjester som også synes at det ikke blir bedre på denne måten. Alt i alt en stor skuffelse.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon