Hotell Iberostar Grand Anthelia***** Spania Tenerife Costa Adeje Vurdering 9.1
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 363
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Iberostar Grand Anthelia***** Costa Adeje
9,1
160 vurderinger

Vurderinger Hotell Iberostar Grand Anthelia*****

Londres 15, 38679, Costa Adeje
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Iberostar Grand Anthelia*****? Så se på vurderingene av Hotell Iberostar Grand Anthelia***** i Costa Adeje skrevet av andre reisende her.
Hotell Iberostar Grand Anthelia Scorer en 9,1 fra 10, på grunnlag av 160 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Iberostar Grand Anthelia*****? Se på vurderingene av Hotell Iberostar Grand Anthelia***** i Costa Adeje som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 127 Feriebilder av Hotell Iberostar Grand Anthelia***** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Iberostar Grand Anthelia*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Tenerife. Sammenlign Hotell Iberostar Grand Anthelia***** med andre ferieopphold i Costa Adeje.
Vennligst vent...

8,8
9,6
9,4
9,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner
huub en loes
9,0
09.09.2007 Nydelig hotell med veldig bra kjøkken og hver morgen og kveld spiste vi ute med et glass vin til måltidet, meget stor buffé som blir gjort klar på stedet, vennlig personale og alt var meget nett.

Med partner, aug. 2007
R. Mulder
9,0
10.09.2007 Første inntrykket var enormt, du kan gå deg vill i dette hotellet. Beliggenheten er perfekt, men det er et godt stykke å gå til Playa las Americas, der er det mer å gjøre. Vel en vakker hvit strand på 10 minutters gange i retning av "slottet". Servicen har vi ingenting å klage over, det er verdt 5 stjerner. Men vi tvilte på om vi ville bare ta overnattiing og frokost og vi valgte halv pensjon og det var et godt valg! Hver kveld var det et utvalg av minst 2 fiskemenyer og 2 kjøtt menyer (stående buffé). Rom og senger var bra og alt var super rent. Anbefales for alle som liker luksus og god mat.

Med partner, aug. 2007
G. van Loon
10,0
02.09.2007 Praktfullt hotell med motiverte medarbeidere. Utmerket kjøkken med svært omfattende kart og / eller buffé. Frokosten var en fest. Vi bodde i "Salome" delen og der var det ekstra luksus og omsorgen av rommene var perfekt.
Kort sagt, prisen er litt høyere, men du får virkelig en ***** behandling!
Anbefales!

Med partner, juli 2007
A. Verbaas
7,0
8,0
22.08.2007 Det var et fantastisk hotell, veldig rent, vakkert svømmebasseng, maten var meget god, men det var lite å gjøre i hotellet om kvelden. Det var leitt.

Med partner, juli 2007
W. Hoek
10,0
15.08.2007 Fantastisk hotell! Veldig bra organisert for en avslappende ferie.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon