Hotell Jardines de Nivaria***** Spania Tenerife Costa Adeje Vurdering 9.3
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 719
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Jardines de Nivaria***** Costa Adeje
9,3
182 vurderinger

Vurderinger Hotell Jardines de Nivaria*****

C/ Paris s/n, 38660, Costa Adeje
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Jardines de Nivaria*****? Så se på vurderingene av Hotell Jardines de Nivaria***** i Costa Adeje skrevet av andre reisende her.
Hotell Jardines de Nivaria Scorer en 9,3 fra 10, på grunnlag av 182 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Jardines de Nivaria*****? Se på vurderingene av Hotell Jardines de Nivaria***** i Costa Adeje som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 73 Feriebilder av Hotell Jardines de Nivaria***** på Zoover. Du kan se på 3 Videoer av Hotell Jardines de Nivaria*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Spania. Se på alle overnattingsmulighetene i Tenerife. Sammenlign Hotell Jardines de Nivaria***** med andre ferieopphold i Costa Adeje.
Vennligst vent...

8,8
7,8
8,4
6,3
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
P&J
6,0
02.09.2007 Vi var her i juni 07. Fantastisk hotell, bare synd at baren ved svømmebassenget nettopp ble renovert, men ja med 365 dager per år med turisme må man planlegge det en gang. Var bra organisert med servitører som gikk langs bassenget og tok i mot bestillinger når det gjelder spising og drikking. Rommene var virkelig superrene, pent innredet og en svært stor balkong med storslått utsikt over hage, basseng og sjø. Vi anbefaler dette absolutt, og beliggenheten er også perfekt, ikke altfor travelt og likevel nœr ved koselige barer og kjøpesentra. Betjening, resepsjon og annet personale var meget vennlig.

Nathalie
3,0
4,0
5,0
17.08.2007 Vi har vært på bryllupsreise til dette hotellet. Vi hadde bestilt rom med havutsikt, men fikk et rom uten, vi fikk også to separate senger i stedet for en kingsize-seng pluss det satt en stor kakerlakk i fruktkurven vår! Dagen etterpå fikk vi et nytt rom og en flaske champagne og unnskyldninger. Maten synes vi var alt annet enn god, det salte svømmebassenget var fullt av sand og var av og til for varmt, mens det søte badet var for kaldt. Vi fikk som bryllupsgave 2 timers sauna og en halv times massasje. Massasjen var ingenting og varte bare 10 minutter og etter en time måtte vi ut av saunaen!

Den dagen vi reiste hadde de glemt å varsle oss om at middagen ikke hørte med i prisen, så for vår gaspacho og salat og en brus måtte vi betale 68 euro! Vi synes dette hotellet absolutt ikke verdt fem stjerner! Oss ser de ikke igjen!

Gruppereise, aug. 2007
gonnie
8,0
01.09.2007 Vi er nettopp tilbake en uke og hadde en super ferie. Hotellet var sikkert 5 stjerner verdt, vi hadde bare frokost og det var topp. Vi var to voksne. Jeg ville ikke reist så raskt hit med små barn for dette hotellet er egentlig ikke noe å gjøre for dem. Hvis vi reiser tilbake igjen neste år, vil vi absolutt tilbake til dette hotellet.

ikke
10,0
01.08.2007 Vi var her på bryllupsreise! Praktfullt hotell med overherlig buffé og meget vennlig restaurantpersonale. Du får ikke massafølelse her og kan slappe herlig av... Anbafales varmt!

Familie
VAN TROYEN DANNY
5,0
30.07.2007 Generelt sett et meget godt og rolig hotelle med god beliggenhet. Meget vakker og stor hage med to prakfulle svømmebasseng hvorav ett OPPVARMET. Det får ingen massa-følelse her. Maten er vanlig og services i restauranten etter klokka 21.00 burde vœrt bedre for et 5 * hotell. Drikken er ganske dyr. Juniorsuiter er OK med herlige senger. Vi kommer sikkert tilbake en gang.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon