Feriepark Säfsen Resort Sverige Dalarnas Frederiksberg Vurdering 8.4
Avgangsdato
Personer
Rom
Fra -
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Feriepark Säfsen Resort Frederiksberg
89 vurderinger

Vurderinger Feriepark Säfsen Resort

Hyttan Säfsbyn, S-770 10, Frederiksberg
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Feriepark Säfsen Resort? Så se på vurderingene av Feriepark Säfsen Resort i Frederiksberg skrevet av andre reisende her.
Feriepark Säfsen Resort Scorer en 8,4 fra 10, på grunnlag av 89 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Feriepark Säfsen Resort? Se på vurderingene av Feriepark Säfsen Resort i Frederiksberg som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 145 Feriebilder av Feriepark Säfsen Resort på Zoover. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Sverige. Se på alle overnattingsmulighetene i Dalarnas. Sammenlign Feriepark Säfsen Resort med andre ferieopphold i Frederiksberg.
Vennligst vent...

9,4
8,6
9,2
7,7
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Familie med eldre barn, mars 2011
"Praktfult sted!"
b goderie
10,0
13.03.2011 Det lå 80 cm snø og det kom 20 cm i tillegg. De første to dager gikk vi på ski, først en enkel tur ned ved åsen ved parken. Deretter en litt vanskeligere tur fra kirka. Flott og man treffer nesten ingen underveis. Fakkeltur i mørket gjennom skogen til hytta var flott. Kanskje et tipps: ta med noe godt å drikke selv, man får noe å drikke, men når man tar med noe selv, kan man drikke det ved peisen på hytta eller ute og så gå tilbake selv når man har lyst. Oppbevar fakkelen for tilbakeveien eller ta med en lommelykt. Akebakken var flott men barna lagde egne akebakker like ved huset. Supermarkedet i parken er åpnet hver dag fra kl. 8.00 til kl. 20.00. De har alt (yoghurt, fersk melk). Huset er praktisk innredet, og veldig hyggelig med levende lys, peis, stort tørkeskap, mulighet til å tørke skoene, gode senger. Den nederste sengen i hengekøyen er smal dobbeltseng, så man trenger sengetøy til et dobbeltseng her. Sledetur med hund var flott men dyr, 2 ganger den samme runden. Det er ikke mulig å gå på skøyter!

Med partner, jan. 2011
"Super!"
Mariska
9,0
01.05.2011 Vi hadde en veldig bra ferie her i januar 2011. Det var virkelig et eventyr om vinteren, fantastisk! Det organiseres mange aktiviteter. Safari på snøscooter, riding, skiturer... Dessverre kunne vi ikke gå på skøyter og fiske på isen for isen var ennå ikke tykk nok. Når man har litt mer til (eller har hatt en liten ulykke i snøen som jeg hadde), så er byene som Ludvika Börlange, Karlstad og Falun verdt et besøk. Flott park med forskjellige slags stuga. Vi hadde en nyoppusset stuga med 2 soverom. Når man vil ha det virkelig komfortabelt, så skal man betale litt ekstra og velge denne typen (Byrå Scandinavie, type B). Når det gjelder restauranten: de har ikke et stort utvalg på kartet men det er en temakveld flere ganger per uke med buffet, deilig. Vi fløy til Stockholm Arlanda og derfra med bil til Säfsen, det går bra og bilen er med en gang ferdig for vinteren. Kan anbefales!

Med partner, jan. 2011
"Veldig bra sted"
Alex
9,0
25.04.2011 Vi hadde en deilig ferie i en snølagt resort. I januar var det 80 cm snø. Parken er fantastisk, menneskene veldig gjestfrie og det er nok å gjøre der. Bl.a. En fakkeltur, snøscootersafari, en tur med sledehund og med bil til flere byggder/byer. Vi var her i åtte dager og tok Stenaline båten fra Kiel til Gøteborg, det gikk bra, vi sov bra. Om vinteren er det prima her. Supermarkedet på parken holder åpent i sju dager per uke og det har alt man trenger. Ellers er supermarkedet i bygda åpnet sju dager per uke og også den har alt. Stuga/bungalowene har en flott innredning (Ikea) og er bra veldlikeholdt, flott utsikt, deilig varme. Fjernsynet har mange kanaler. Det eneste som mangler er en radio eller cd-spiller, slik at det noen ganger er svært stille inne. Ellers et fantastisk opphold og vi hadde en flott tilbud (240 euro per person inkludert båtturen).

Familie med eldre barn, jan. 2011
"Praktfull natur"
J. van Dijk
6,0
7,0
5,0
18.01.2011 Omgivelsene rundt Säfsen er praktfulle, det er så stille som det aldri er i Nederland. I skogene bor elg, ulv, rev og til og med bjørn. Under vårt opphold så vi flere sporer av rev og elg i snøen. De første fire dager gikk vi på ski (skiområdet er lite men veldig flott, med gode utforkjøringer til nybegynnere), deretter var vi på snøscootertur og til slutt leide vi ski i to dager og gikk langrenn. Vi fikk oppleve den svenske naturen og den absolutte stillheten på ordentlig på denne måten. På parken bodde vi i et hus som ennå ikke var oppusset. Innredningen var hyggelig, sengekøyene bra, men kjøkkenet trengtes å bli erstattet. Som riktige nederlendere også en minus: På restauranten stemte regningen ikke og to ganger fikk vi for lite penger tilbake! Til slutt en tips: ta den andre inngangen om vinteren, omtrent 500 m etter den første, veien er mindre bratt der.

Familie med små barn, aug. 2009
"Fantastisk"
Familie Flentge
8,0
04.03.2011 Vi var på en rundreise gjennom Norge i 2009 og så var vi i Sverige i noen dager etterpå. Da vi ankom var det overskyet og tok vi oss en tur over parken. Husene ligger ganske langt fra hverandre. Neste dag øsregnet det. Vi så noen brosjyrer og bestemte oss for å besøke en kobbergruve. Denne gruven var delvis brudd sammen, Det viste seg til å være mye mer interessant enn iv hadde ventet. Det tok en time med bil. Dagen etter var været utrolig flott. Underveis til butikken/bakeriet (deilig vienerbrød) så vi flere mennesker med flytevester og vi bestemte oss for en kanotur også. Vi stoppet ved en brygge og svømmet i klart (litt rødt) vann. Ettermiddagen tilbrakte vi på gresstranden og barna lekte i vannet med praktfulle sklier. Selve huset (4 stjerner) var moderne med oppvaskmaskin, ovn, fjernsyn og cd-spiller.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon