Hotell Sheraton Stockholm & Towers***** Sverige Stockholms Stockholm Vurdering 8.3
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 911
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Sheraton Stockholm & Towers***** Stockholm
24 vurderinger

Vurderinger Hotell Sheraton Stockholm & Towers*****

Tegelbacken 6, S-101 23, Stockholm
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Sheraton Stockholm & Towers*****? Så se på vurderingene av Hotell Sheraton Stockholm & Towers***** i Stockholm skrevet av andre reisende her.
Hotell Sheraton Stockholm & Towers Scorer en 8,3 fra 10, på grunnlag av 24 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Sheraton Stockholm & Towers*****? Se på vurderingene av Hotell Sheraton Stockholm & Towers***** i Stockholm som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 73 Feriebilder av Hotell Sheraton Stockholm & Towers***** på Zoover. Du kan se på 2 Videoer av Hotell Sheraton Stockholm & Towers*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Sverige. Se på alle overnattingsmulighetene i Stockholms. Sammenlign Hotell Sheraton Stockholm & Towers***** med andre ferieopphold i Stockholm.
Vennligst vent...

7,7
Mat
Barnevennlighet
8,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Venner, des. 2010
"Flott hotell"
Nicole Jenneskens
9,0
27.12.2010 Stort og flott hotell med som er fullt utstyrt. Gratis te og kaffe. Beliggenheten er sentral, perfekt for utfklukter, sentrum og Gamla Stan. Vi spiste ikke på restauranten, den var svært dyr. Også frokosten var dyr, 25 euro per person per frokost.. Tips: vi spiste frokost på Le Cafe ved jernbanestasjonen, en betalbar frokostbuffe, 6 euro per person! Også like ved: Vapiono, flott og ikke for dyr italiensk restaurant.

Med partner, aug. 2010
"Topp sted, prima service men amerikansk"
Wouter
Mat
8,0
27.09.2010 Vi bodde her med to personer i fem netter da vi var på byreise. Hotellets beliggenhet er perfekt (500m fra jernbanestasjonen, 25 minutter fra Arlanda lufthavn). Man er med en gang i sentrumet og også de andre bydelene er like ved. Baren er livlig, frokosten stor og rommene er delvis gamle og delvis nyoppussede men prima og romslige. De ansatte er veldig hjelpsomme og høflige. Når vi besøker Stockholm igjen kommer vi sikkert tilbake her.

Familie med eldre barn, 2010
"Tredje rom, bra rom"
Max
10,0
6,0
Barnevennlighet
8,0
01.08.2010 Del 1 Etter at vi hadde ankommet med tog var det bare noen minutter å gå til hotellet. Det var veldig travelt i lobbyen og fordi vi hadde et SPG Gold kort, kunne vi sjekke inn med en gang. Vi hadde en Trainee som ikke visste mye om systemet. Vanligvis fikk vi en oppgradering men fordi hotellet var helt opptatt ble vi ikke oppgradert. Vi fikk et rom i fjerde etasje med utsikt over innsjøen. Rommet lå helt mot slutten av gangen, et lite stykke å gå altså. Rommet var svært lite, egentlig det minste rommet jeg noen gang har sett på et hotell med 5 stjerner! Alt var ganske gammelt og baderommet hadde ikke en gang et baderkar! Og hotellet er ganske dyrt. Vi ville ha et bedre rom og klaget på Duty Manager Johan. Han hadde ikke et annet rom ledig og først dagen etter hadde han et rom med badekar. Dette likte vi ikke så vi spurte etter General Manager. Han ga oss et større rom med en gang! På dette rommet fungerte ikke klimaanlegget slik at det ble veldig varmt på rommet.

Familie med eldre barn, 2010
"Tredje rom, bra rom"
Max
01.08.2010 Del 2 Det siste rommet var i 9. etasje og hadde 2 Queenssenger. Baderommet var veldig stort og hadde et bad. I tillegg hadde vi en balkong med utsikt over innsjøen og rådhuset. Internett er dyrt og derfor er de seks datamaskinene i lobbyen som kan brukes gratis alltid er opptatt, det er også en skriver. I lobbyen henger også et fjernsyn med togtidene til Arlanda lufthavn (Arlanda Express). Det er fem heiser som er ganske små og langsomme. Hotellets beliggenhet er perfekt, like ved jernbanestasjonen og rådhuset. Slottet ligger på 20 minutters gange fra hotellet. Butikken ligger på omtrent 5 minutter. Når man gjerne vil ha et badekar på rommet, skal man spørre etter et rom på en etasje med et likt tall, for etasjene med oddetall har bare en dusj. På hvert fjernsyn kan BVN mottas så veldig praktisk når man vil se nederlandske program!

Med partner, april 2009
"Luksuriøst hotell med sentral beliggenhet"
Michael
8,0
26.02.2010 Hotellet ligger overfor Gamla Stan. Det er mange hyggelige spisesteder her i de små gatene. Den moderne delen av byen ligger bare litt lenger borte, også på gåavstand. Rommene er store og luksuriøse med veldig stort baderom. Tips: Skansen og friluftsmuseet er verdt et besøk. Ligger på en halv timers gange eller 5 minutter med buss fra hotellet. Veldig bra for barn. På øya kan man leie sykler eller sitte ved vannet og kose seg. Vi var her i påske. Anbefales, deilig vær (17 grader) og ikke mange turister, ofte bare svensker som kommer til Stockholm i helga.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon