Hotell Isil Club Milta***** Tyrkia Egeïsche Zee Torba Vurdering 9.5
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 729
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Isil Club Milta***** Torba
9,5
780 vurderinger

Vurderinger Hotell Isil Club Milta*****

Kaynar Mevkii, 48400, Torba
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Isil Club Milta*****? Så se på vurderingene av Hotell Isil Club Milta***** i Torba skrevet av andre reisende her.
Hotell Isil Club Milta Scorer en 9,5 fra 10, på grunnlag av 780 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Isil Club Milta*****? Se på vurderingene av Hotell Isil Club Milta***** i Torba som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 451 Feriebilder av Hotell Isil Club Milta***** på Zoover. Du kan se på 3 Videoer av Hotell Isil Club Milta*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyrkia. Se på alle overnattingsmulighetene i Egeïsche Zee. Sammenlign Hotell Isil Club Milta***** med andre ferieopphold i Torba.
Vennligst vent...

9,6
9,4
9,4
10,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Med partner, 2011
JP
10,0
01.05.2011 Vi ventet et gjennomsnittshotell for denne prisen, men da vi ankom var vi helt overrasket! Dette hotellet hører etter min mening til toppklassen. Hotellet er veldig hyggelig, rent og vennlig. Rommene er romslige og komfortable. Praktfulle baderom og gode senger. Wifi er gratis og overalt tilgjengelig. Da vi ankom ble vi med en gang mottatt som familie. De ansatte er alle veldig vennlige og man prøver virkelig å gjøre deg til lags. Vi bodde på en praktfull bungalow, men det sto et stort tre foran balkongen slik at vi manglet en flott utsikt, vi sa fra om det og vi fikk med en gang et annet rom med praktfull utsikt. Vi reiste hjemover kl. 23.30 igjen men vi kunne bruke rommet hele dagen, topp!!

Venner, april 2011
"Prima og luksuriøst hotell"
Yvonne
10,0
06.05.2011 Isil Club er fantastisk!! Flotte rom med egne morgenkåper og flippflopper. Rent hotell! De ansatte er vennlige og hjelpsomme. Veldig bra mat, ofte tilberedes det forskjellige retter. Levende musikk om kvelden og underholdning. Sklier til barna. Vannidrett. Gode cocktailer. Og like ved dolmus til Bodrum som koster 1,50 euro. Innen 12 minutter er man i Bodrum. I Bodrum er det mange flotte butikker, et slott som kan besøkes og flotte utflukter. Vi stortrivdes her og kommer gjerne tilbake. Isil Club anbefales!

Familie med små barn, april 2011
"Deilig"
M4
10,0
10.05.2011 Vi hadde en deilig uke. Praktfulle rene flotte rom, mye å gjøre og alt er praktfult og ordnet bra. Flott barneklubb. Flott stort svømmebasseng og flott fitnessrom. Deilig og avvekslende måltider. Vi syntes bare at musikken ved svømmebassenget var litt høy men ved havet og ellers i hagen hørte man ikke musikken. Showet om kvelden var vanligvis litt klønete, mer egnet for barn.

Familie med eldre barn, april 2011
":)"
alfie
10,0
03.05.2011 Vi var i Isil Club i en lang uke og vi stortrivdes. Det var litt kaldt men det kan ventes når man reiser på ferie i denne perioden. Heldigvis har jeg ferie igjen og reiser jeg tilbake til denne fantastiske club. Maten er deilig, vanligvis tyrkisk, med gode desserter. Deilig. Alt var perfekt for oss, særlig fordi dattera vår forventet litt mindre. Vanligvis er hotell med 5 stjerner ikke virkelig verdt de fem stjernene, som også andre hotell i Bodrum og Antalya, men Isil Club Milta er virkelig verdt sine stjerner. Jeg hadde ventet at hotellet skulle ligge langt fra sentrumet på grunn av noen av vurderingene på denne siden. Men jeg kan si helt ærlig at det ikke tar mer enn 15 minutter til å komme til sentrumet. Og de som sier at det ikke er varmt vann her, har nok ikke bodd på samme hotellet :) Thank you, Bye Bye Ciao Ciao

Med partner, 2011
8,0
6,0
8,0
7,0
31.03.2011 Når jeg leser vurderingene her, så lurer jeg på om vi snakker om det samme hotellet. Beliggenhet: veldig avsidesliggende, ingen butikker, ingen gågater. Med dolmus 20 minutter til sentrumet. Restaurant: 3 muligheter. Ute under solseilet, på takterrassen eller i den åpne spisesalen. Ingen klimaanlegg. Svømmebasseng: 70% har en dybde på 1,70 m. Ellers er det 1,10 m dypt. Om ettermiddag jacuzzi-temperaturer. Underholdning om dagen: alltid veldig høy musikk som hører i hele hagen. Om kvelden er underholdningen enkel. Bungalow: baderommet består av en vask i et hjørnet på rommet. Umulig å være alene på badet altså. Kan noen forklare meg hvorfor hotellet ikke er overbooket på høysesongen hvis hotellet skulle være så veldig bra, og hvorfor 70% av solsengene ved svømmebassenget var ledige kl. 8.30 om morgenen? Det har jeg aldri sett før. Bar: 4 gratis cocktailer (fra brusflasker). Mojito 11 euro, Pl. Punch: 16 euro.

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon