Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)***** Tyrkia Mediterraan Antalya Vurdering 9.4
Ankomstdato
Avgangsdato
Personer
Fra kr 421
Den beste prisen funnet i de siste 48 timene.
Vi søker gjennom de beste reisenettstedene og finner den beste prisen!
Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)***** Antalya
9,4
597 vurderinger

Vurderinger Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)*****

Lara Turizm Yolu, TR-07110, Antalya
Vil du unngå skuffelser på ferien din i Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)*****? Så se på vurderingene av Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)***** i Antalya skrevet av andre reisende her.
Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva) Scorer en 9,4 fra 10, på grunnlag av 597 vurderinger
Er du nysgjerrig på hva du kan forvente deg i ferien din i Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)*****? Se på vurderingene av Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)***** i Antalya som er lagt inn av besøkende. I tillegg kan du finne 335 Feriebilder av Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)***** på Zoover. Du kan se på 1 Video av Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)*****. Holder du på å orientere deg? Sammenlign ferieopphold i Tyrkia. Se på alle overnattingsmulighetene i Mediterraan. Sammenlign Hotell Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)***** med andre ferieopphold i Antalya.
Vennligst vent...
Bokstavstørrelse: A A A

5 vurderinger av Delphin Diva Premiere (tidl. Riva Diva)*****

9,4
597 vurderinger
9,8
9,6
10,0
Vis score og vurderinger fra:
Vurderinger på språk:
Gruppereise, mai 2011
"Veldig luksuriøst"
Chantal
7,0
10,0
10.05.2011 Vi kom hjem igjen fra en 8-dagers ferie i går. Hotellet var luksuriøst, jeg er svært bortskjemt når det gjelder ferier, men dette var virkelig veldig bra! Alt var all inclusive, til og med minibar og roomservice! Jeg likte best a la carte restaurantene, men også buffetrestauranten var bra, stort utvalg (til og med til som liker ikke mange retter). Vi hadde et familierom med 2 soverom og 2 baderom (vi var her med 2 voksne og 2 barn) med havutsikt og på samme side som svømmebassenget. Vi hadde ingen hinder fra byggearbeidet ved Delphin Imperial hotel. Snakket med flere mennesker som besøkte flere hotell i Lara og som syntes dette var det allerbeste og som kom tilbake her hver gang! Det nye hotellet Delphin Imperial (som de holder på å bygge ved siden av) er ferdig mars 2012 og reiseorganisasjonen og tyrkere i omgivelsene sier at det blir det flotteste og mest luksuriøse hotellet i Lara.

Venner, april 2011
"Besøkte Delphin Diva fra 27. april t/m 4. mai 2011"
PAULVRIESE
10,0
06.05.2011 Vi besøkte Delphin Diva i denne perioden og hotellet får en 10. For et fantastisk hotell. Mottakelsen når man ankommer er veldig bra. Damene og herrene ved resepsjonen snakker mange språk. Og alt blir forklart. Vi ankom kl. 12.00 og rommet var alleredet ferdig og koffertene ble tatt med opp. Rommet er rent og flott. Renholdet på hele hotellet var forresten bra. Vi hadde et rom med utsikt over havet og utsikt over byggeplassen hvor de holder på å bygge det nye Delphin Imperial. Det ble jobbet der døgnet rundt men det hindret oss ikke i det hele tatt. Frokost, lunsj og middag var en fest. Noe til enhver smak. Mange retter ble tilberedt ferskt. Helt fantastisk. Også de andre restaurantene var fantastiske. Betjeningen er profesjonell, vennlig og rask. Man kan spise og drikke hele dagen. Vi har en datter på 7 år og barneklubben var bra og profesjonell. Hun stortrivdes der.

Familie med små barn, april 2011
Familie Vossen
10,0
21.04.2011 Vi er nettopp tilbake fra en veldig flott ferie i Delphin Diva. Anbefales. Våre to barn er de siste dagene alltid syke på grunn av hjemmelengsel, men ikke denne gang. Vi hadde et rom på samme siden som de holdt på å bygge et nytt hotell, men vi hadde ingen hinder fra byggearbeidet. Personalet prøver på alle måter å gi deg en superferie. Vår favoritt var Mehmet üren. Han likte virkelig sin jobb. Barneklubben var fantastisk. De visste navnene til alle barna. Underholdningen var bra og ikke påtrengende. Dessverre var det en del gjester som var veldig uhøflige mot personalet. Vi reiser gjerne tilbake her.

Familie med små barn, mars 2011
"Valuta for pengene"
Eddy
8,0
10,0
13.03.2011 Vi er nettopp tilbake fra dette praktfulle hotellet: vi stortrivdes her. Prima service, veldig god mat, stort utvalg, rent. Vi skjønner ikke at noen skriver negative vurderinger her, lever disse menneskene i et slott hjemme? Personalet jobber virkelig veldig hardt for å gjøre deg til lags. Når glasset er tomt trenger du ikke å spørre om en ny drikk, de foreslår en ny en selv. Vi var her med tre barn: underholdnign var bra (mars). Vi var her med TO: prima fra begynnelsen til slutten. Eneste minus: de holder på å bygge et nytt hotell ved siden av dette hotellet, og de jobber døgnet rundt. Men de holdt på å bygge den siste etasjen og de bygget en hel etasje på en uke (jober med minst 100 menn). Så det meste er stort sett ferdig. Om dagen legger man ikke veldig mye merke til byggearbeidet. Så når man tviler: bare reis dit og spør etter et rom på samme siden som svømmebassenget. Anbefales!

Venner, mars 2011
"Kan gjentas, et supert hotell!!"
Marian van den Broe...
10,0
03.04.2011 Hotell Delphin Diva Premiere er et supert hotell. VI hadde en deilig ferie der, veldig vennlig personale, rent hotell, avvekslende tilbud av mat! Sammen med venner hadde vi en fantastisk uke på dette hotellet! Fordi det bygges et annet hotell ved siden av hotellet fikk vi et tilbud om å tilbringe vår ferieuke på Diva Palace! Vi valgte likevel å bo på Delphin Diva Premiere og vi trivdes veldig bra der. Vi hadde ingen hinder fra bråket fra byggearbeidet, selv om vi hadde rom på samme siden som de holdt på å bygge på. Jeg hadde en liten ulykke med foten på ferie og ble hjulpet veldig bra av legen, små brev og kaker på rommet og personalet spurte hvordan det gikk med foten hver dag. Personalet er forresten veldig vennlig, betjening ved svømmebassenget er veldig bra (på rulleskøyter), ved baren er personalet også vennlig. Betjening er overalt perfekt, kort sagt vi hadde en superferie!!

Zoover lenke på din hjemmeside

Klikk her for alle Zoover gadget muligheter

Poll

Hvilket land serverer den beste maten?

Er du eieren?

Zoover tilbyr forskjellige muligheter og valg til eiere av overnattingssteder.Klikk her for mer informasjon